Şimdi Ara

TTNET Roket Kaldırılmış!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar TTnetin fiber kullanıcılarına sunduğu roket hizmetini kaldırmışlar. Bugün baktığımda ilk önce online işlemler bölümünde görmedim, daha sonra TTnetin kendi roket sayfasına bakmak istediğimde o sayfanında kaldırılmış olduğunu gördüm. Cidden çok üzücü...

Roketi bilmeyenler için özetlemek gerekirse: 24 mbit ve üstü fiber kullanıcılarının ayda bir kerede olsa bir gün boyunca 100mbite kadar destekli (ki hiç ulaşamadım) bir şekilde akk'ye takılmadan internetten gezme şansı veriyordu.

Şahsen ben çok seviyordum bu durumu çünkü her ay indireceğim dosyaları normal akk'm doluncaya kadar indirmeyip daha sonra roket açıp ayın sonunda indiriyordum, böylece düzenli internet kullanmama rağmen 20 gün filan akk takılmadan internette gezebiliyordum... Şimdi bir şeyi indireceksem 3mbit..

https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/servisler/sayfalar/roket.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalcan6 -- 26 Ekim 2016; 10:55:12 >

• Forumda biri söylemişti sadece bu ay yok diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kutillo kullanıcısına yanıt
    Saldırılarla bir bağlantısı var o zaman.. İnşallah öyledir ancak neden Turk Telekomun kendi internet sitesinden sayfasının kaldırıldığını anlamadım...

https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/servisler/sayfalar/roket.aspx
  • İnşallah bu akk'nin kalkacağının bir işaretidir.Hayaller hayaller 😔

• Ttnet iflas esigine gelmis ondandir yavas yavas

• Sıkıntılı günler geçiriyor türk telekom el değiştirecek büyük ihtimalle.

• Bizim için en faydalısı neyse o olsun derim, şahsen bizi yıllarca sömürmüş bir şirketin batmasına üzülemem ama tabii ucu bizi yakmayacaksa...

Gene de bana roketi kapatmaları aşırı saçma geliyor mantıken düşünmek gerekirse;
    - Amerikaya olan saldırılardan kapatmışlarsa neden TT'nin internet sitesindeki sayfayıda kapattılar?
    - Batıyorlarsa neden roketi kapatmayı çare olarak görmüşler? Ne yani roket kapatılınca batan şirket şaha mı kalkacak?

Bana kalırsa durumun biraz playstoredan alışveriş yapınca akk'nin kalkmasıyla ilgisi var.
  • Beter olsunlar umarım iflas ederler

• quote:

Orijinalden alıntı: kutillo

Forumda biri söylemişti sadece bu ay yok diye

maalesef bu ayda yok hocam
  • Ben mesaj attım. Cevap olarak geçici olarak hizmet verilememektedir şeklinde mesaj geldi. 3 ay oldu. Nasıl geçici bir süreyse artık. TTNET'in en güzel özelliğini kaldırmaları kendileri için kötü oldu. İnsanlar başka servis sağlayıcılara geçecek.
  • Ne zaman gelir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.