Şimdi Ara

Ttnet Saha Dolabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 haftadır 2 kere turk telekoma dilekçe gönderdim.Bir geri dönüş falan yapılmadı ya da herhangi bir çalışma.Acaba boşa mı uğraşıyorum? Hat değerlerim çok kötü santrale uzaklığım 2300 metre.Birşey yapılmazsa bu saha dolabı kurulumu için başka ne yapabilirim?

• Allah kolaylık versin.Daha çok uğraşırsın.Bana 2 senedir yapacağız diyorlar daha yok.Fiber döşendi o da daha hizmete geçmedi Beklemeye devam
  • Daha çok uğraşırsınız. Benim oturduğum yerde kaç kişi her gün müdürlüğe gidip adamlarla kavga ediyoruz. En son bin bir uğraşla fiberi çektiler ( sadece kablo gerisi yok ) Şimdide öyle duruyor. Bizde bakır kablolar üzerinden 2mbit ile nete girmeye devam ediyoruz.
  • Bu konuda yapılacak hiçbir şey yok. Ben de bu konuda baya kavga ettim. En nihayetinde beni telekoma davet edip operasyon şefi durumu anlattı. Dediği sadece "ödenek bekliyoruz, oraya bir tane dolap koyacağız" dediler. Bunu söylemek içn mi çağırdınız dedim. Evet dedi.

Yapılacak hiçbir şey yok ne yazık ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: fireforge35

Bu konuda yapılacak hiçbir şey yok. Ben de bu konuda baya kavga ettim. En nihayetinde beni telekoma davet edip operasyon şefi durumu anlattı. Dediği sadece "ödenek bekliyoruz, oraya bir tane dolap koyacağız" dediler. Bunu söylemek içn mi çağırdınız dedim. Evet dedi.

Yapılacak hiçbir şey yok ne yazık ki

Ahahah heriflere bak ayağına çağırıyor bir de.
  • Turktelekoma sıkayetvar sıtesınden sıkayet edın, çözüldü desede cozulmedı yazın mecbur uğrasacaklar, ben sıkayetı bıldırdım

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1187357/turk-telekom-adananin-merkez-yerindeki-mahalleye-yill/cuz3c

doğrudur yok dılekce verıcekmısız yok beklıcekmısız, yazınsıkayetvar sıtesıne onlar sızı arasın basın fırçayı, baktınız olmuyormu gene sıkayetyazın gene mecbur arıcaklar gene basın fırcayı bedavaya fırca basmıs olacaksınız hemde onları canından bezdırıceksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castiel -- 14 Mayıs 2012; 0:13:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

Turktelekoma sıkayetvar sıtesınden sıkayet edın, çözüldü desede cozulmedı yazın mecbur uğrasacaklar, ben sıkayetı bıldırdım

altına yorum yazmaktan bahsediyorsanız hiçbir işe yaramıyor.

@Innova

sürekli şikayetten bıktıkları için ayaklarına çağırmışlar. Adam bana yetkili olduğunu söyleseydi inanırdım yani. Oraya gidince de aynısını söyledim. yok böyle iş işte.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saha Dolabı Değişim Talebi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @fireforge35 Hangi şehirde oturuyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caGATay89 -- 14 Mayıs 2012; 1:45:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caGATay89

@fireforge35 Hangi şehirde oturuyorsunuz ?

İzmir- yenişehir telekom.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.