Şimdi Ara

ttnet saha dolabı ile ilgili yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 3 yıldır tt adsl kullanıyorum. santrale yaklaşık 2 km uzaktayım o yüzden en fazla 2mbit hız alabiliyorum. evimin 50 metre ilerisinde saha dolabı kuruldu yaklaşık 3-4 ay önce. 2 gün önce santrale gidip port değişikliği talep ettim, işte evimin yanında saha dolabı var, portumu oraya aktarır mısınız falan diye, ama bana bunun müşteri talebiyle olamayacıgını söylediler. böyle bir saçmalık olabilirmi ya? evimin yanında saha dolabı var ve ben max. 2mbit alıyorum.bunu değiştirmek için ne yapmam lazım? bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler.

• up up up
  • bu durumu bende merak ediyorum keza telekom bölge müdürlüklerine dilekçe verilmesi gerekiyormuş.. bende daha önce tecrübeli arkadaşların yorumunu bekliyorum
  • benim portum adsl di, adsl2+ porta gecirmedikleri icin uydunete geçtim
    internet sürekli kesiliyordu ve yavastı ankaranın ortasında.
  • Sizin talebinizle değil santral yetkilileri uygun görürse ancak geçiş olur. Ayrıca büyük ihtimal daha o dolabı aktif etmemişlerdir yoksa direk geçiriyorlar oraya... Zannedersem Pilot bölgelerde 2-3 ay içerisinde bütün dolaplar aktif olacak yoğun bir çalışma söz konusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglar_sss

benim portum adsl di, adsl2+ porta gecirmedikleri icin uydunete geçtim
    internet sürekli kesiliyordu ve yavastı ankaranın ortasında.

zamanlaman çok iyi Yorum zamanı= 0.00.00

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FX4100 -- 4 Şubat 2012; 11:31:13 >
  • Telefon hattın farklı dolaptan geliyor isteginiz sanırım olumsuz olacaktır benimde alt sokagıma 2009 da fiber saha dolabı kondu ama yıl 2012 hala benim sokagımdaki dolap degişmedi!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: korner12

Sizin talebinizle değil santral yetkilileri uygun görürse ancak geçiş olur. Ayrıca büyük ihtimal daha o dolabı aktif etmemişlerdir yoksa direk geçiriyorlar oraya... Zannedersem Pilot bölgelerde 2-3 ay içerisinde bütün dolaplar aktif olacak yoğun bir çalışma söz konusu

bilgilendirdiğin için sağol hocam. yani bu durumda yapabileceğim tek şey beklemek olacak sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivanndivandelen

quote:

Sizin talebinizle değil santral yetkilileri uygun görürse ancak geçiş olur. Ayrıca büyük ihtimal daha o dolabı aktif etmemişlerdir yoksa direk geçiriyorlar oraya... Zannedersem Pilot bölgelerde 2-3 ay içerisinde bütün dolaplar aktif olacak yoğun bir çalışma söz konusu

bilgilendirdiğin için sağol hocam. yani bu durumda yapabileceğim tek şey beklemek olacak sanırım.

Rica ederim bende bekliyorum... Yıllardır 2-4 mb arası hız veriyorlar banada. Hadi hayırlısı umarım kısa sürer de fazla beklemeyiz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ivanndivandelen

quote:

Rica ederim bende bekliyorum... Yıllardır 2-4 mb arası hız veriyorlar banada. Hadi hayırlısı umarım kısa sürer de fazla beklemeyiz

inşallah hocam.

• Bu konudan bende muzdaripim en kısa sürede bir dilekçe ile başvurmayı düşünüyorum.
  • arkadaşlar, telekom santrali evime 500mt uzaklıkta

aldıgım hız : 3mbit en fazla...

daha önce talepte bulundum internetim yavaş düzeltir misiniz diye , altyapı yetersiz demişlerdi..

tt de çalısan bir arkadasım ise "altyapı çok iyi , ttnet hızları arttırmamıza müsade etmiyor"demişti.

ikilemde kaldım hangisine inansak (!)
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

arkadaşlar, telekom santrali evime 500mt uzaklıkta

daha önce talepte bulundum internetim yavaş düzeltir misiniz diye , altyapı yetersiz demişlerdi..

tt de çalısan bir arkadasım ise "altyapı çok iyi , ttnet hızları arttırmamıza müsade etmiyor"demişti.

Sana benim yaşadığım bir olayı anlatayım. Bundan 3 sene önce ttnet 4 Mbit limitsiz kullanırken smile daha uygun diye smile adsl ye geçtim. Bağlantımın yapıldığı ilk gün nasıl olduysa bana 20Mbit hız verdiler. Tabi ben de hemen download yapmaya başladım. Tam 2 hafta boyunca bu hızda dosya indirdim. Sonra hızım olması gereken 4 Mbit e düştü. Sonra ilerleyen aylarda 8 Mbite geçtim ama geçmez olaydım. sürekli kopmalar hat gitmeleri yaşadım. Nerdeyse 2 günde bir müşteri hizmetlerini arıyordum. Bana sürekli hattımın yüksek hızı desteklemediğini söylüyorlardı :)) 2 yıl taahüttüm olduğumdan iptal de ettiremiyordum. Neyse 2 yılın sonunda tekrar ttnete geçtim. Bu arada tivibu ev de bağlattım. Bu sefer de altyapı yetersiz diye HD kanalları açmadılar. Telekom bölge müdürlüğününe gittim durumu anlattım. "Benim hattım nasıl olduysa 20 mbit bağlantı gördü dedim" inanmadılar. "Bu imkansız böyle olsa neden bizde vermeyelim" dediler. Daha sonraları nasıl olduysa 12Mbit bile olamayan hızım şu anda 15Mbit. Bense bizzat şahit olduğum bu olaydan sonra hangisine inansam acaba :))

• ttnetin altyapısı süperrr
    Asıl sorun bina girişleri bence
    hat zayıflaması 25 olanın 20 mbit aldığını gördüm.Hat zayıflamanın 5 olanın 6 bile alamadığnı da gördüm.
    Her an her sey mümkün
  • arkadaşlar bu hat zayıflaması falan nasıl anlıyoruz ne yapmamız gerekiyor ?
    yada hat zayıflaması nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: gundar

quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

arkadaşlar, telekom santrali evime 500mt uzaklıkta

Sana benim yaşadığım bir olayı anlatayım. Bundan 3 sene önce ttnet 4 Mbit limitsiz kullanırken smile daha uygun diye smile adsl ye geçtim. Bağlantımın yapıldığı ilk gün nasıl olduysa bana 20Mbit hız verdiler. Tabi ben de hemen download yapmaya başladım. Tam 2 hafta boyunca bu hızda dosya indirdim. Sonra hızım olması gereken 4 Mbit e düştü. Sonra ilerleyen aylarda 8 Mbite geçtim ama geçmez olaydım. sürekli kopmalar hat gitmeleri yaşadım. Nerdeyse 2 günde bir müşteri hizmetlerini arıyordum. Bana sürekli hattımın yüksek hızı desteklemediğini söylüyorlardı :)) 2 yıl taahüttüm olduğumdan iptal de ettiremiyordum. Neyse 2 yılın sonunda tekrar ttnete geçtim. Bu arada tivibu ev de bağlattım. Bu sefer de altyapı yetersiz diye HD kanalları açmadılar. Telekom bölge müdürlüğününe gittim durumu anlattım. "Benim hattım nasıl olduysa 20 mbit bağlantı gördü dedim" inanmadılar. "Bu imkansız böyle olsa neden bizde vermeyelim" dediler. Daha sonraları nasıl olduysa 12Mbit bile olamayan hızım şu anda 15Mbit. Bense bizzat şahit olduğum bu olaydan sonra hangisine inansam acaba :))

ilginçmiş , kardeş hangisine inansak bende bilemiyorum.. ama ortak bir nokta var , dilerlerse en yüksek hızları en düşük altyapıda bile verebiliyorlar. ama bazende en iyi altyapıda bile hız veremiyorlar.

ilginç bir durum açıkcası

• devlet bu konuda yetersiz kalıyor ttnet bizi dolandırıyor cezayi işlem uygulanmalı 10 aydır 3 mbit alıyorum 16 mbit abonesiyim arıza için gelen servis bina tesisatı diyor modemi bina girişinden direk bagladım tesisatı hiç kulanmadan modemin 1 metrelik kablosunu direk bagladım ahizedeki yere 2 mbit geliyor gelen servise de söylüyorum homur homur edip eletrikçi çagırın diyip gidiyorlar 10 aydır böyle ve 6 aydır yeni taahhütüm deki algım hız da böyle modem arayüzü aşagıdadır caddemizde fiber döşeli ama vermiyorlar saha dolabı 5 metre yolun karşısında ttnete yazıklar olsun diyorum...

ttnet saha dolabı ile ilgili yardım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperVisör -- 30 Ağustos 2017; 14:58:22 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.