Arkadaşlar yaklaşık 2.5 yıldır ttnet kullanıyorum ama taşınacağım için hattı kapattıracağım. Kendi üzerime bir hat alıp yeni bir abonelik başlatmayı düşünüyorum. Samsun'da yaşadığım için uydunet yok. Çok hızlı bağlanmasamda sınırsız indirme yağabileceğim bir tarife istiyorum. Sizce hangisi olmalı? Smile'i kuznim kullanıyor ve ekstradan çok şey için para aldığını söyledi ama o medem almış benim TTnet'ten gelen bir modemim var. Ttnette de 6 ay süre ile ekonomik bir ücret var. Sizce ne yapamalıyım? Saygılar
eğer taşınacağın yerde quiknet'in döşediği fiber kablolardan varsa kesinlikle quiknet'e geçmeni öneririm. TTnet ve diğer firmalardan çok daha iyi ve ucuz hizmet veriyor kesinlikle.
Quicknet'i sordum Samsun'da malasef yokmuş. Smile'in fiyatları sanırım ilk altı ay kadar geçerli daha sonrasında TTnet'ten farkı tyok gibi geldi ama benmi yalnış anladım bilemiyorum. Saygılar
turk.net öneririm 4 ve 8mbit hızlarda 24ay indirim var
Arkadaşım ben Giresundayım işyerimde TTnet kullanıyorum Evde Doping kullanıyorum. Bildiğim kadarıyla Doping yani Millenicom zaten piyasada ttnetten sonra Doping ADSL2+ ye geçen ilk firma. Yani kısacası hemen hemen benzer kampanyada ama TTnetin altında fiyata Süper hızlı kullanıyorum. Sebebi ise Bilg.arkadaş şu şekilde açıkladı. Millenicom (Doping) internet sagladığı port ları çok gevşek tutuyormuş. yani ben bizzat Giresundan aynı port üzerinden bağlanan 9. kişiymişim. ve bu sayıyı İl geneline göre en minimumda tutarak Hız ve Kopma olayını sıfıra düşürüyorlarmış... Umarım yeterli olmuştur.