Şimdi Ara

ttnet sokaktan binaya 3 senedir hattı bağlamamış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ay izmir/buca kozağaç mahallesi 263. Sokakdaki evime geçtim. Bina yapılalı 3 yıl olmuş binaya hat bağlamamışlar. Burda başvuranlara 1 seneye bağlanır demişler. Yav arkadaş bu binada 3 senedir hat yok sen hala port yok diyosun bu millet senin keyfinimi bekliyecek. Bu gün geldiler hat yok dediler. Hat yok derken dedim. Sokaktaki hat eve bağlanmamış dedi. Çıldırcam 3 sene olmuş olmuş şehrin ortasındayız 3 yıldır bağlamamışlar. Salı günü gitcem merkeze yenişehir telekom müdürlüğüne başvurcam. Reklamda bu devirde fiber neti olmayan ev bu devirdedir diyor la apartmanda 3 senedir hat yok hat bağlamamışsın ne neti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 aydır bekliyoruz 3 sene diyorsunuz korkmaya başladım

• BTK tonlarca şikayet yağdırın 2 aya kalmaz bağlanır tecrübeyle kanıtlanmıştı :D tek başıma baya başvurdum sonunda türk telekom sinirli bir ifadeyle bey efendi cumartesi bağlıcaz dediler yeter :D siz boşa beklemişiniz bizim binamızda yeni 2 ay bile sürmedi bağlandı.1 ay dolduktan sonra şikayet yağdırın apartmanca yağdırırsanız daha çabuk sonuca ulaşırsınız ama ttnet başvuru yapın yeter il müdürlüğüne gitmenize gerek yok.
  • Bu kadar kolaysa neden uğraştırıyorlar. İnsanları her kafadan farklı ses çıkıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.