Şimdi Ara

TTNet taahhüt bitişi ve başka operatöre geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TTnet taahhütüm sonunda bitiyor :) FTTH eve kadar gelen fiber 100mbps/2mbps paket kullanmaktaydım ancak upload hızı düşük olması sebebiyle yeni operatör arayışına girdim.

Superonline Apple Tv kampanyalı 100mbps 250gb kotalı mantıklı gibi geliyor. Ancak bugün veya yarın yeni Apple Tv tanıtılırsa eski model olacak ve fiyatları düşecek, 3 sene taahhüt biraz fazla gibi

Vodafone Fibermax paketleri de epey ilgi çekici olmuş 200mbps/10mbps paketi de hemen hemen aynı paraya geliyor. Tek çekincem ise ping durumu ve belirtilen hızı alamamak. Superonline altyapısı deniliyor ama sorgu sayfasında sonuç çıkmıyor malesef

Hangisini tercih edersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim geç Vodafone a aynı altyapı nasıl olsa süperonline kazıkçılarına para verme 200 mb 10 öb gayet güzel bir teklif

• nirvana08 kullanıcısına yanıt
    Uzun süren kurulum olması göz korkutuyor, birde adres sorgulamadan Superonline fiber olmasina rağmen Vodafone FiberMax görünmüyor binada

• coaxem kullanıcısına yanıt
    Valla görünüyorsa bilemem de süperonline kota dayatması yapmışken asla para verme kardeşim yazık edersin

• 100 mbps ye upload I 4 veriyor türk Telekom. Müşteri hizmetleri ile konuş. Güncellerler belki

• mcrew kullanıcısına yanıt
    Birkaç defa görüştüm hatta gelip Tilgin marka lanet modemi değiştirdiler. Müşteri hizmetleri 2mbps üzeri tarifelerimizde yok diyerek vermedi hatta ikna için aradıklarında da iptal edeceğimi söyledim yine aynı cevap :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.