Arkadaşlar 12.05.2020 tarihinde nakil işlemi başlattım Sistemde nakil ön başvuru olarak görünüyor.Tarih 04.06.2020 ne arayan var ne soran. Köyde oturuyorum. Merkez köy (mahalle oldu) daha önce de sokak içinde taşındım başvurumun ertesi günü işlem tamamlanmıştı. 1 hafta sonra muşteri hizmetlerini aradım başvuru durumum nedir diye. Altyapı bekliyor dedi. Dedim altyapı var evim müstakil ttnet kutusu yolun karşısında boş portlar var alt tarafı ebn fazla 8 metre kablo çekecekler o kadar" dedim port sorunu yok sadece kablo çekilecek dedi. Neyse 04/06' ya kadar hiçbir altyapı çalışması yok yeni abonelere 1 hafta içinde kablosunu felan çekip İnternetini veriyorlar. Nakili neden bu kadar uzatıyorlar. Google'dan baktım çoğu insan ttnet nakil islemlerinden muzdarip. 2 sene bekleyen var. Şimdi sorum ttnet bana hizmet veremiyor veya hizmeti geciktiriyor. 180 gun beklemek ne demek? Taahhütümün dolmasına 8 ay var. Sizce bu durumda cezasız iptal ettirebilir miyim? Başka çaresi var mı? Çoluk çocuk eba bekliyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme