Bildirim
ttnet tahattüt
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: asudedemir
ttnet kullanıcıyım süresi 17 ocak 2012 de sona erecektir tahattüt süresi bittikten sonra ne kadarlık fatura benden ne ücretleri alırlar verdikleri modem bende kalır mı acil yardım
Modem sende kalıcak tabi. Hangi tarifeyi kullanıyorsun ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sınırsız 1 yıllık adsl -
quote:
sınırsız 1 yıllık adsl
1 yıllık adsl diye bir tarife yok. netlimitsiz tarifesini kullanıyorsunuz. 63 lira ödersiniz. modem sizde kalır. -
evet 63 lira ödüyorum iste sonay ocak 17 sinde bitiyor son ay da mı 63 lira ödeyicem yoksa -
quote:
evet 63 lira ödüyorum iste sonay ocak 17 sinde bitiyor son ay da mı 63 lira ödeyicem yoksa
Abonelik sözleşmesi ve taahhüt farklı şeylerdir. Abonelik sözleşmesi, işletmeciden aldığınız hizmetin başlangıcında yapılır ve aboneliğiniz sona erene kadar sürer. Taahhüt ise, abonelikte kalma sözüdür. Yani siz abonelik sözleşmesi imzalayıp abone oldunuz. Sonra da 2 yıl abonelikte kalmaya söz veriyorsunuz, bunun karşılığında size indirim sunuluyor. Taahhüt süresi bitiminde aboneliğiniz iptal olmaz. Yürürlükteki indirimsiz tarifeden ücretlendirilmeye devam edersiniz.
17 ocakta hattınız kesilmeyecek, sadece abonelikte kalmak için verdiğiniz söz bitecek. Aboneliğinizi iptal edene kadar her ay 63 lira fatura gelmeye devam edecek. Umarım anlatabilmişimdir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 25 Aralık 2012; 21:59:00 >
-
saol teşekkür ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X