Şimdi Ara

ttnet tarife değişikliği hk..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık 3 saattir çağrı merkezinden bilgi almaya çalışıyorum ama sistemlerindeki bir güncellemeden dolayı ki bence çökmesinden dolayı ekranlarına ulaşamıyorlarmış.güya kurumsal bir kuruluş ttnet.
    bugün 1 mbt sınırsızdan saat 17:00'da 4 mbt sınırsız tarifeye tahahhütsüz geçtim ama halen 1 mbt olarak kullanıyorm.çağrı merkezini aradığımda 24 saate kadar hızı anca oturuyormuş!!! bu ne ya nereye oturuyor çok merak ediyorum...

• bugün itibariyle 4 mbit kendi çabalarımla geçtim.daha dowl. 4 mbit göremedim genelde 3,5ile3,7 arasında gidiyor.sayfa açma hızı ise 1 mbit ile aynı yada ben farkı farkedemedim...
  • allah koylık versin zira direk 4mbt bile alsan yani 4mbte kadar şeklinde olmasa da yoğun kullanım saatlerinde 1mbt'e kadar düşer net. tabii birde santraline bağlı, hız sürekli düşük kalırsa ttnete bildir santrali incelerler
  • hızı nasıl ögrenirim benim 8 mbit
  • http://www.hizinitestet.com/
    benim güvendiğim bir site birde ttnet in var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GameMan -- 3 Aralık 2010; 14:42:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fast-man

hızı nasıl ögrenirim benim 8 mbit

http://www.pingtest.net/ buradan da bakabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: GameMan

allah koylık versin zira direk 4mbt bile alsan yani 4mbte kadar şeklinde olmasa da yoğun kullanım saatlerinde 1mbt'e kadar düşer net. tabii birde santraline bağlı, hız sürekli düşük kalırsa ttnete bildir santrali incelerler

çok okudum.dediğin gibi sorunlar sıklıkla yaşanıyormuş.koşuyolu istanbulda oturuyorum.üsküdara bağlıyım daha herhangibir sorun ile karşılaşmadım ama şunu söyleyebilirim.ben web de gezinirken 4 mbit ile 1 mbit arasında fark görmedim yanlız download da tam performans alıyorum.daha 1 gündür kullanıyorum(hotfile preminium ile)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tarife değişikliği
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.