Şimdi Ara

TTNET'ten SUPERONLINE'a geçiş hat kesintisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2 yılı aşkın ttnet kullanıcısıydım artan fatura tutarları ve superonline'ın taahhüt bitiminde arayıp uygun kampanyaları söylemesi üzerine SO'ya ADSL için geçiş yaptım formlar imzalandı modem verildi hiçbir sorun yok mesaj geldi internet aktifleşti ben ttnet modemini çıkarıp SO modemini taktım modem ayarları otomatik yapıldı 1-2 aydır 16 mbps internetim çalışıyordu ta ki 2 gün öncesine kadar.

Superonline aktif olmadan önce apartmana gelip telekom kutusuna bir kablo çıkarmışlar ucu boşta ve üzerine ismimi yazmışlar arkadaşıma da "ttnet kablosunu çıkarıp bu kabloyu takacaksınız biz yaparız ama hat aktif değil o yüzden internetsiz kalırsınız aktif olana kadar" demişler ve takılmamış. kablo açıkta duruyordu öyle, bir sıkıntı olmamıştı ve ben de daha ttneti iptal ettirmemiştim.

2 gün önce ttnete gidip internet iptal formu imzaladım akşamına iptal işleminin başladığına dair mesaj aldım ve o anda internetim gitti. SO'yu arayıp arıza kaydı oluşturdum 24 saat içinde ekip gelecek dendi kimse gelmedi. Bugün elektrikçi çağırıp o boştaki kabloyu taktırdım hala sonuç yok modeme dsl gelmiyor hiç ışığı yanmıyor. İnternetsiz kalmayayım diye ttneti arayıp iptali geri çektirdim hala hat alamıyorum 2 gündür internetim yok sinirlerim bozuluyor artık. süperonline, telekom ilgilenecek diyor onlara da ulaşamıyorum ne zaman gelecekleri de belli değil.

Sonuç olarak muhattabım kim, sorun neden kaynaklanıyor, nasıl çözülür bilemiyorum bilgi de vermiyorlar. Daha önce bu gibi durumla karşılaşmış veya bilgisi olan birisi yardımcı olabilir mi? İnternet olmadığı için bütün işlerim, derslerim aksadı. 2014 yılında böyle bir saçmalık olabilir mi!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugün telekomdan görevli geldi apartman kutusuna baktı, gelen elektrikçiler kabloyu yanlış bağlamışlar ve 40 TL almışlardı. Kabloyu düzeltti hat geldi bir sorun yok, TTNET'i tekrar kapatıcam umarım bir sorun çıkmaz

• Bugün telekomdan görevli geldi apartman kutusuna baktı, gelen elektrikçiler kabloyu yanlış bağlamışlar ve 40 TL almışlardı. Kabloyu düzeltti hat geldi bir sorun yok, TTNET'i tekrar kapatıcam umarım bir sorun çıkmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ttnet'ten Superonline'a...
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.