Şimdi Ara

TTNET ten UYDUNET e geçicem Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ttnet 8mbps kullanıyorum ama max 5 mbps falan alabiliyorum. Hattımız max 16 mbps destekliyor. VDSL yok yani. Ama uydunet 24 mbps destekleyebiliyormuş. Sorunum ise şu. Geçip geçmemek hakkında kararsızım. Vereceklerini vaad ettikleri hizmet ve fiyat mükemmel ama korkum şu internet verimli olur mu? Sürekli arıza çıkarır mı? Kimi tanıdıklarım çok süper kesinlikle geç diyor. Kimisi ise sakın bulaşma zart zurt kopuyor diyor. Yıl 2017 oluyor hala bu kopma sorunlarını yaşar mıyım?

Balıkesirde oturuyorum.

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kopma oluyor bölgeden bölgeye değişiyor. benim tavsiyem üye olun 7 gün içinde iptal hakkınız var beğenmezseniz iptal edersiniz kullanmak zorunda değilsiniz. hatta 7 günü gecse bile baglantı sorunlu ise thh başvırusu ile ceza ödemeden iptal edersiniz yine.

• quote:

Orijinalden alıntı: abuabuabu

kopma oluyor bölgeden bölgeye değişiyor. benim tavsiyem üye olun 7 gün içinde iptal hakkınız var beğenmezseniz iptal edersiniz kullanmak zorunda değilsiniz. hatta 7 günü gecse bile baglantı sorunlu ise thh başvırusu ile ceza ödemeden iptal edersiniz yine.

Öğrendiğim iyi oldu sağolun

• aynı binada kullanan komsunuz varsa ona sorun kullanmadan ögrenmenin en en kısa yolu. çünkü bölgesi sıkıntılı olan begenmezken bölgesi iyi olan uygun fiyatından dolayıda mutlu mesut oluyor. ama ttnet herzaman sana teorik hızı söyler hattın 16mbit destekliyor diyorsa birde şebekeden uzaksan sen 8i zor görürsün. benim hat 25 mbit desteklerken 6-8mibit net geliyordu ttnet ile.

• quote:

Orijinalden alıntı: abuabuabu

aynı binada kullanan komsunuz varsa ona sorun kullanmadan ögrenmenin en en kısa yolu. çünkü bölgesi sıkıntılı olan begenmezken bölgesi iyi olan uygun fiyatından dolayıda mutlu mesut oluyor. ama ttnet herzaman sana teorik hızı söyler hattın 16mbit destekliyor diyorsa birde şebekeden uzaksan sen 8i zor görürsün. benim hat 25 mbit desteklerken 6-8mibit net geliyordu ttnet ile.

İşte ondan korkuyorum. Ttnet 8mbps internetim zaten max 16 destekliyor. 16 mbps alsam 10 zor gelicek büyük ihtimal. Bi farkı olmayacak şu ankiyle. Uydunet kullanan komşumuz yok maalesef. 10 dairelik bina 8 i yaşlı. Bilgisayarları yok. Superonlinedaki görevli uydunet için bana, eğer binada uydunet kullanan başka biri yoksa çok verim alırsın uydunete geç, demişti.

Bilmiyorum ne yapacağım araştırmaya devam.

• ozaman bir cılgınlık yap baglat memnum olmazsan 7 gün içinde kapatırsın. bosuna ttnet ile ugrasma.

• Chaussure kullanıcısına yanıt
    super onlınedeki çok güzel söylemiş
    benimde sokağımda 2 kişiyiz dediği gibi sorunsuz uçuyor
    yıllardırda uydunet arızası görmedim bölgesel olarak
    eğer binanızda varsa hiç düşünmeden geçin derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ttnet'ten Superonline'a...
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bursalı963 kullanıcısına yanıt
    Kafam gerçekten çok karışık kimileri sizin gibi çok güzel geçin diyor. Kimileri sakın haa bağlantı zırt pırt kopuyor bulaşma diyor. Ne yapacağımı bilemedim

• Chaussure kullanıcısına yanıt
    yukarıda arkadas güzel söylemiş bağlatınca beğenmezsen 1 hafta deneme yaparsın
  • Turksat kablonet in eskisi gibi bölgesel sıkıntısı yok

her yerde aynı hızmeti veriyor

benim farklı şehirlerde oturup kablonet kullanan çok arkadaşım var hepsi memnun

bir çoğu da online oyun oynuyor ping sıkıntısı çektiklerini görmedim

ilave olarak teknik ekibi de Türk Telekom gibi leş değil. Türk Telekom'un bir suratınıza tükürmediği kalıyor.

bence gönül rahatlığıyla geçebilirsin 7 gün cayma bedeli ile falan uğraşacağını da sanmıyorum

kaç mpbs vaat ediyorsa sana onu veriyor

ya da Türk Telekom'un belli saatlerde bazı sitelerde hızını düşürmüyor

ttnet sana 20 mbps hız veriyor ama youtube da bir video izlediğin zaman 2 mbps hız anca alabiliyorsun

• Kötü desek telekom kadar değildir emin ol. Telekom PİŞMANLIKTIR. Varsa uydunet yoksa so ya anında geçilir

• Hocam ben de aynı kaygıyı yaşıyordum. Kardeşim karşı apartmanda oturuyor, kesinti olursa onun adsl'den bağlanırım, olmadı cepten bağlanırım. Kopma falan sorun olacağını düşünmüyorum. Kopma sorunu olursa gelip hat değerlerinizi düzenlerler hallolur. Arıza çözümünün uzun sürmesi sıkıntı. ADSL'de modemi yeniden başlatıyor falan bir şekilde kısa yoldan sorun geçici çözülüyor. Ama ADSL'de sorun geçici çözülse de sürekli sorunlu bir bağlantımız oluyor.

Yapılacak seçim şu aslında sürekli sorunlu internet mi kullanacağız yoksa arada sırada uzun süreli kesinti yaşatabilecek ve telefona bile cevap vermeyecek uyduneti mi kullanacağız. Ben komşu avantajı ve önemli bir şey olursa 4gb internet paketimden yemeye güvenerek alacağım çünkü ciddi anlamda sıkıntı telekom. Türk Telekom müşterisi bile olsam arıza ekipleri yüzüme bakmadan defolup gidiyor. Yaptıkları yanlış bağlantıyı bile düzelttiremedim. Doğrudan santralden verdikleri uca modem bağladığım yazlık için bina içi tesisatta sorun deyip orada da sorun çözmediler. Oysa bina içinde tesisat falan yoktu ve doğrudan hat verdikleri telekom direğini sarmaşıklar kaplamıştı, kendi direklerine bile bakmayan lanet bir firma. Bıktım artık Türk Telekom'dan. Adamlar üç kuruşa aldılar, 1 kuruş yatırım yapmadan sömürüyorlar senelerdir. Altyapı rezil, Türkiye'nin iletişimini böyle adamlara sattılar. Yazıklar olsun. Kullanmayacağım artık.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.