Şimdi Ara

Comnet'e Adsl'den fibere geçilmiyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Referans başlığı dışında aktif başlık olmadığı için yeni başlık açtım.

Annemin mevcut TT Adsl aboneliği bu ay sonu bitiyor, tt fiber altyapısı var. Comnete fiyat uygunluğu nedeniyle geçiş yapayım dedim ama fibere geçişte fiber ya da vdsl istiyor gibi anladım, emin olamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albati -- 5 Ağustos 2024; 13:19:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Comnet adsl hizmet vermiyor; geçiş yapamazsınız. Geçiş için mevcut internetinizin vdsl ya da fiber olması lazım.

• ADSL hizmeti almanız önemli değil geçiş sonrası hat uygunsa VDSL modülasyon dönüşümü yapılır. Altyapı sorgusunda VDSL ve Fiber görünüyorsa geçiş yapabilirsiniz. Binanızda fiber varsa fiber için başvuru yapın teknik ekip ona göre kurulum işlemini gerçekleştirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 5 Ağustos 2024; 14:59:17 >
  • Yanıtlar için teşekkürler. Comnet bu ara yoğun ilgiden kimseyi sallamıyor sanırım. Dün kaç kez ulaşmaya çalıştım olmadı. Ben de annemi Merkürnet'e geçirdim. Onda da önce adsl olarak geçip sonra fiber talebi oluşturuluyormuş. En azından adamlar hızlıca dönüş yapıp hemen formları gönderdiler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.