Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Ttnet Upload Hızı Çok Düşük YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İş ortamında kullanmam dolayısı ile sorunum önemli. 8Mbps internet kullanıyorum ve Upload hızımın 1Mbps olması lazım

Genelde ortalama 0.70 lerde kullanılabiliyor bu upload hızı fakat; bende resimde de görüldüğü gibi 0.07 yani 10'da 1'i
    Ttnetle görüştüm defalarca ve sorun hallolmadı eğer bana sunabileceğiniz önerileriniz varsa çok memnun olurum.

Sıradan bir resim evrak yüklemesi bile 10dk sürüyor normalde evden 10-15 saniyede yüklediğim evraklar.

Bilgisayar veya modem ayarlarında sorun olabilirmi? Bu hızı normale çekebilir miyim? Neler yapmam gerekir?

Teşekkürler.

• Hat degerleri?
  • Hat değerleri nedir nerede yazar tam anlayamadım.
  • Arkadaşlar benzer konular forumda yüzlerce kez konuşuldu. Biraz arama yapın lütfen. Hat değerleri nedir, nasıl bakılır, hepsi yazıyor
  • Ben nedense sorunuma cevap olarak araştırdım ama bulamadım varsa sen linkini atabilir misin?

Araştırma yapıp bir sürü sayfa okudum ama iş ortamında bazen zamanımız da olmayabilir. Buna rağmen araştırma yapıp sonra konuyu açtım
    eğer bulursan sorunuma cevap yazan bilgilendiren bir konu, linkini paylaşırsan sevinirim.
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Bu mu sorduğun acaba ?
  • Hattınızda 799 kbps upload hızı tanımlı. Yani modeme kabaca 70 kb/sn. geliyor. Yoğunluğa ya da modemi kablosuz kullanma, bilgisayarda arka planda çalışan programlara göre değişiklik gösterir. Evinizde eğer hiper, ya da fiber kullanıyorsanız hattınızda daha fazla upload değeri vardır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mustifb M kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cevabın için teşekkür ederim. Bu upload hızında sebebi belirlenemeyen bir düşüş var. 0.70 olması gereken hız 0.07 bunuN TTnet tarafından hat kaynaklı olmadığı söyleniyor. Ben bilgisayar ve ya internet ayarlarından bunu nasıl düzeltebilirim.

Bir bilginiz var mıdır?
  • Adsl modemin arayüzüne gir..

Modu ANNEX-M moduna al.. Modemi tekrar başlat.. Upload hızının yükseldiğini göreceksin.^^

Aynı sorunu bende yaşıyordum bu modda kullanıyorum dowloand 800k upload ise 0.90k..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosaga -- 4 Mart 2014; 17:13:51 >
  • Bütün sekmelere baktım ama ANNEX-M modu göremedim nerede olduğunu biraz daha detaylı yazabilir misin? rica etsem.
  • Modem markası ne arkadaşım ona göre söyleyelim:)

Yine de genel olarak konuşayım.. Genel ayarlar- Adsl sekmesinde bulunur Adsl modilasyon olarak geçer..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosaga -- 4 Mart 2014; 17:46:39 >
  • Yanlış anlamayın, ben genel olarak yazıyorum, genelde forumda aynı konudan 10^2 tane olduğu için insan aradığını da bulamıyor. Forumda arama yapmaktan kastım hat değerleri ile ilgiliydi. Spesifik olarak upload problemini kastetmedim. Zaten arkadaşlar gereken cevapları vermiş bununla ilgili. Yardımcı olabilmemiz için gerekli verilerin sağlanması gerekiyor.

Upload sorunuyla ilgili olarak ise; öncelikle arkadaşların önerdiklerini denersiniz, sorun çözülmezse, kablo ile ilgili bir sıkıntı da olabilir. Ben sadece kablo yüzünden 24mbit download yapabilirken upload hızım 1mbit'i aşamıyordu. Zilyon tane test yaptıktan sonra hiç ihtimal vermememe rağmen sorun kablodaymış, görmüş oldum. Ama masrafa girmeden evvel tüm alternatifleri denemeniz gerekiyor. Örneğin kablolarda ek varsa, her bir ek noktasına modemi taşıyıp bağlayarak kablonun hangi kısmı problemli bulabilirsiniz.
  • Evet, aynı sorunu yaşıyorum.
  • Modem markası CISCO senin dediğin gibi ayarlar arasam da bulamıyorum sanırım ekran ve menü farklı resimleri şu şekilde:

https://store.donanimhaber.com/f0/c4/b8/f0c4b848c2ef6d3bd7d1062a48f48c1d.png

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.