Bildirim
TTNET VDSL MODEM TP LİNK TD-W9970 (9. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
beyler biz bu modemle ne yapacağız mtu yok mru denen şey de işe yaramıyor heralde -
Bir sey sormak istiyorum bilen varsa lutfen aydinlatsin. Bu modemi farkli bir iss'de kullanabilirmiyim. Eve Türk net baglattim bu modem ile kullanabailirmiyim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
beyler bende bu modem var 2. bilgisayar modeme bağlanınca bağlı olan diğer bilgisayarın interneti kopuyor 1 dklığına sonra tekrar bağlanıyorum düzeliyor yardım edebilecek varmı
donanımhaber forumTP-LİNK Biri ağa girince benim bağlantım 1dklığına kopuyor » Sayfa 1 - 1http://forum.donanimhaber.com/m_117877516//tm.htm#117877516
-
bu modemde tivibu yada iptv izleyen var mı? -
Arkadaşlar bu modemden 3-4 gün önce ttnet bana verdi vdsl ile kullanmam için. modeme iphone bağlanınca modem sapıtıyordu ve 16/2 bağlantım olmmasına rağmen dl 3-4mb up 300-400 kb de takılı kalıyordu. kullanıcı adım ve şifremi zyxel marka eskimodeme aktardım şu an problemsiz dl 13mb up 1.4 mb çalışıyor modem. benim hattımdaki problem vdsl desteği yoktu altyapı olarak ama yine başlattıık aboneliği. sanırım modemin burada kafası karıştı. eski modemleriniz var ise adsl2 destekleyen direk onları kullanın. -
quote:
Şimdi hat değerlerim düşüp duruyor, 16mbite kadar ama 12-13mbit alıyordum. 8e düştü, aç kapa yapınca geç bağlanıyor filan. Mh kayıt açtı gün boyu modem koptu geldi, bi 16 bi 8 bit filan gördü. Modemdeki maksimum değerler oynayıp durdu ama gene başa döndük 7-8mbit oldu yine.
Önceki cevabımda böyle bi sorundan bahsetmiştim. 5 m.h.temsilcisinden bir tanesi sorunu gördü ve kayıt açtı, robot gibi konuşmadı. Aynı ekrana bakıp farklı yollar çizmeleri hakikaten garip, neyse işte sonuç:
Mevcut Veri Oranı (Kbps) 796 14130
Maximum Veri Oranı (Kbps) 1107 14888
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ttnet banada yolladığı modem henüz kullanmadım. -
Bende de aynı modem var. Muhteşem ama AKK kaldırmak için MTU değişmiyor. -
doğru kablosuz en çok 25mbps throughput görürsünüz 11n cihazda, yüksek hızlı wifi istiyorsanız 11ac hatta 3x3 11ac bir cihaz almalısınız aynı şekilde laptop'unuzada harici 3x3 11ac wifi ağ kartı takmalısınız. -
MRU sizin MTU dediğiniz şeyin karşılığıdır. -
-
ileri seviye konfigurasyon desteğini çağrı merkezinden mi almaya çalıştın :) bunun için 2000USD-3000USD 'ye eğitim veriyorlar -
16mbps abonesiymişsin hattın ise en çok 21mbps hızı destekliyor -
teknik ve cihaz kurulumu hakkında hiç birşey bilmediğiniz aşikar olmasına rağmen suçu cihazlara atıp durmuşsunuz iki modemi birbirine wifi köprüleme (repeater) yapma işleminiz bile tam piyeslik. ZTE modemin DHCP sunucusunu devre dışı bırakın ve tplink VDSL modeme eth kablosu ile bağlayarak access point gibi kullanın. -
modem ara yüzüne girdiniz mi daha önce hiç? girdiyseniz yapılabileceğini görürdünüz. -
ben izliyorum abone değilsen izleyemezsin. ya da modem ile tivibu kutun her zaman aynı yerde olsun tavsiyem -
hocam sen yetkili bir abimizsin sanırım, şu mru-mtu karmaşasına son noktayı koyabilir misin? -
-
kısa ve öz olarak PPPoE bağlantısında ikisi de aynı şeydir.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X