Şimdi Ara

ttnet ve telefon hattını kapatmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ttnetin akk uygulamasından dolayı internetimi ve hattımı kapatıp uydunete geçicem. Neti ve telefon hattını kapatmak için nelere dikkat etmeliyim çünkü bazı arkadaşlarımdan ttneti kapatmasına rağmen fatura geldiğini söyledi. Yardımcı olursanız sevinirim.

• cvp yokmu arkadaşlar
  • Tahahütünüz olup olmadığına bakın.Eğer varsa yüklü bir faturayla karşı karşıya kalabilirsiniz.Müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsiniz.
    TTNET için ayın son gününe kadar iptal işleminin tamamlanması gerekir.Eğer ayın 1'inde halen hattınız iptal olmadıysa 1fatura daha çıkar.
    Türk Telekom için ayın 28'ine kadar iptalin tamamlanması gerekir.Telekom faturalamada 1 ay geriden gelir.Yani siz 27Nisan da hattınızı iptal ettirirseniz 27/28/29Mayıs son ödeme tarihli Nisan dönemi faturası ödersiniz.Ama 1mayısta iptal tamamlanırsa 1fatura Mayıs sonunda 1fatura da haziran sonunda ödersiniz.
    TTNET'ten tahahüt olup olmaması çok önemli lütfen dikkat edin.
    Online işlemlerde iptal kısmı var oraya sakın bulaşmayın tahahüt varsa hattı hemen iptal edip yüklü fatura gönderiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gefe16

Tahahütünüz olup olmadığına bakın.Eğer varsa yüklü bir faturayla karşı karşıya kalabilirsiniz.Müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsiniz.
    TTNET için ayın son gününe kadar iptal işleminin tamamlanması gerekir.Eğer ayın 1'inde halen hattınız iptal olmadıysa 1fatura daha çıkar.
    Türk Telekom için ayın 28'ine kadar iptalin tamamlanması gerekir.Telekom faturalamada 1 ay geriden gelir.Yani siz 27Nisan da hattınızı iptal ettirirseniz 27/28/29Mayıs son ödeme tarihli Nisan dönemi faturası ödersiniz.Ama 1mayısta iptal tamamlanırsa 1fatura Mayıs sonunda 1fatura da haziran sonunda ödersiniz.
    Online işlemlerde iptal kısmı var oraya sakın bulaşmayın tahahüt varsa hattı hemen iptal edip yüklü fatura gönderiyorlar.

yok usta taahüttüm yok cevap için teşekkürler ama biraz karıştı adım adım anlatırsan sevinirim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiKaaN -- 22 Nisan 2012; 18:18:01 >

• 22.04.2012

bende yarın sabah kapatıyorum

kapatma işlemlerı ıcın her ayın 23 u unu gecırmeyın

kapatma ıslemı 7 gun sruyormus

ayın 24 unde yaparsanız dıger ayın 1 ıne denk gelır ve on ayın faturasınıda odersınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qedo -- 22 Nisan 2012; 21:08:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiKaaN

quote:

Orijinalden alıntı: gefe16

Tahahütünüz olup olmadığına bakın.Eğer varsa yüklü bir faturayla karşı karşıya kalabilirsiniz.Müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsiniz.

yok usta taahüttüm yok cevap için teşekkürler ama biraz karıştı adım adım anlatırsan sevinirim :D

Arkadaş demiş kısaca sen iptal işlemi için en geç ayın 22si 23ü gibi TTbayilerinden başvur.Ayın 23ünü geçerse yeni fatura dönemine geçerler(hat iptali 7gün sürüyor)böylece senden fazladan 1fatura daha tahsil ederler.

• Turktelekom'da iptal ve kapatma ayrı dikkat edin

sözleşmemin iptalini istiyorum aynı adrese geri dönmeyeceğim vb diyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackdaniels™ -- 23 Nisan 2012; 0:40:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.