Bildirim
TTNET Verilen modem
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Levopron
merhaba arkadaşlar bugun ttnet yalın adsl bağlattım.Bana hangi marka-model modem verecekler bilgisi olan var mı acaba?
Hayırlı olsun sol dan mı kaçtınbu arada verilen bir çok model var markada var tp-link zyxel asus huawei gibi gibi hepsi hemen hemen aynıdır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: YunusPhp
quote:
merhaba arkadaşlar bugun ttnet yalın adsl bağlattım.Bana hangi marka-model modem verecekler bilgisi olan var mı acaba?
Hayırlı olsun sol dan mı kaçtınbu arada verilen bir çok model var markada var tp-link zyxel asus huawei gibi gibi hepsi hemen hemen aynıdır.
Evet hocam ya..Lanet ettim valla internetten soğudum 20mbps tak msj gelıyor kotanın %80i doldu diye. Ardından 1 tane daha hop hız 1mbps.Ben hızımı kullanamadıktan sonra ne gerek var ki 20mbps'ye? Bide stress aha şimdi düşcek aha 1 ay sürüncem vs.yazarken bile ayar oldum. ıııı şöyle söyleyeyim verilen kablosuz modemin çekim kalitesi nasıl 10mtrede 1 diş çeken modemlerden vermesinlerde
-
quote:
quote:
quote:
Evet hocam ya..Lanet ettim valla internetten soğudum 20mbps tak msj gelıyor kotanın %80i doldu diye. Ardından 1 tane daha hop hız 1mbps.Ben hızımı kullanamadıktan sonra ne gerek var ki 20mbps'ye? Bide stress aha şimdi düşcek aha 1 ay sürüncem vs.yazarken bile ayar oldum. ıııı şöyle söyleyeyim verilen kablosuz modemin çekim kalitesi nasıl 10mtrede 1 diş çeken modemlerden vermesinlerde
Huawei alabilirsin yada tp-link asus'da iyidir bunlardan birini almayı ısrar et + olarak ttnet fiber döşemeye başladı apartmanlarada dahil 20 mbit yapıyorlar hatları sadece upload düşük oda yurt dışı çıkışlarından dolayı zannediyorum kendilerine güvenmiyorlar sol bi ara iyiydi bende istiyordum ama nalet olsun gelmesin gördükten sonra bu kadar şeyi
-
Zyxel verirler diye tahmin ediyorum ama TP Link alabilirsen iyidir. -
arkadaşlar bizim dükkanda da bu eski kablolu modem var ttnetin versiği .benim sorunum pos cihazını adsl bağlamam lazım yoksa her pos cihazını kullandığımda tel. hattını kullanıyor bana önerebileceğiniz bir modem var mı acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: arlper
arkadaşlar bizim dükkanda da bu eski kablolu modem var ttnetin versiği .benim sorunum pos cihazını adsl bağlamam lazım yoksa her pos cihazını kullandığımda tel. hattını kullanıyor bana önerebileceğiniz bir modem var mı acaba?
Tp-link 8961nd -
quote:
quote:
arkadaşlar bizim dükkanda da bu eski kablolu modem var ttnetin versiği .benim sorunum pos cihazını adsl bağlamam lazım yoksa her pos cihazını kullandığımda tel. hattını kullanıyor bana önerebileceğiniz bir modem var mı acaba?
Tp-link 8961nd
cevap için teşekkürler bu babama biraz tuzlu elir kablolu olursa makbule geçer ucuz olabilirse birde bu port sayısı fazla oluncamı bağlayabiliyoruz pos cihazını -
quote:
quote:
quote:
Tp-link 8961nd
cevap için teşekkürler bu babama biraz tuzlu elir kablolu olursa makbule geçer ucuz olabilirse birde bu port sayısı fazla oluncamı bağlayabiliyoruz pos cihazını
Valla ben bu modeli kullanıyorum bu modelden mutluyum kapsama alanı + fiyat + performans olarak 1 numara.
-
Bana exper vermişlerdi ayrıca o 20mbps ye kadar sınırsız tarifelere bence daha önceki sınırsız internet paketinizde ayda ne kadar kulllandığınıza bakarak geçmek gerek bende mart ayında doping adsl 8mbye kadar tarifesine geçicem çünkü her ay 15-20 gb arası kota kullanıyorum buda 8mbps altına düşmicek demek ozaman bnm için süper olucak çünkü şuanda 1mbps kullanıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: gar1diyan
Bana exper vermişlerdi ayrıca o 20mbps ye kadar sınırsız tarifelere bence daha önceki sınırsız internet paketinizde ayda ne kadar kulllandığınıza bakarak geçmek gerek bende mart ayında doping adsl 8mbye kadar tarifesine geçicem çünkü her ay 15-20 gb arası kota kullanıyorum buda 8mbps altına düşmicek demek ozaman bnm için süper olucak çünkü şuanda 1mbps kullanıyorum
Anladım hayırlı olsun ne diyelim iyi downloadlar dilerim -
quote:
quote:
Bana exper vermişlerdi ayrıca o 20mbps ye kadar sınırsız tarifelere bence daha önceki sınırsız internet paketinizde ayda ne kadar kulllandığınıza bakarak geçmek gerek bende mart ayında doping adsl 8mbye kadar tarifesine geçicem çünkü her ay 15-20 gb arası kota kullanıyorum buda 8mbps altına düşmicek demek ozaman bnm için süper olucak çünkü şuanda 1mbps kullanıyorum
Anladım hayırlı olsun ne diyelim iyi downloadlar dilerim
tşkler. sizede hayırlı olur inş. benim ttnetten başım çok yandı adamın yakasından düşmüyolar o yüzden ben doping kullanıyorum sizede öneririm ama ttneti tercih etmişsiniz umarım memnun kalırsınız
-
quote:
quote:
quote:
Anladım hayırlı olsun ne diyelim iyi downloadlar dilerim
tşkler. sizede hayırlı olur inş. benim ttnetten başım çok yandı adamın yakasından düşmüyolar o yüzden ben doping kullanıyorum sizede öneririm ama ttneti tercih etmişsiniz umarım memnun kalırsınız
Ama dopingin müşteri hizmetleri berbat rasgele günlerde 2-3 defa denemek için aradım bilgileri 0
-
bana öyle gelmedi gerçi yalnızca bir kez mart ayında tarifemi değiştirmek istediğimi söylemek için aramıştım ama her konuda detayına kadar anlattılar sordular hemde gece 11de aramıştım üstelik internetim de yaklaşık 2 senelik doping kullanıcısıyım bu gününe kadar hiç kesilme yaşamadım ttnette bu şikayeti çok duydum ve yaşıyordum da -
quote:
bana öyle gelmedi gerçi yalnızca bir kez mart ayında tarifemi değiştirmek istediğimi söylemek için aramıştım ama her konuda detayına kadar anlattılar sordular hemde gece 11de aramıştım üstelik internetim de yaklaşık 2 senelik doping kullanıcısıyım bu gününe kadar hiç kesilme yaşamadım ttnette bu şikayeti çok duydum ve yaşıyordum da
Garip aynı altyapıyı kullanıyorlar ve ttnete gösterilen altyapı daha iyi çünkü gittim ve gördüm sizin orda durum farklı olabilir.Saygılarımla. -
ttnetin verdiği tplink kablosuz mu? model numarası nedir? -
Huawei güzel küçücük birşey de,çekim kapasitesi düşük sanki.
2 oda öteden %50 sinyal kaybediyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: e_capkan
ttnetin verdiği tplink kablosuz mu? model numarası nedir?
Bir çok model var bilgim yok diğer arkadaşlar biliyorlarsa yazabilirlermi? -
quote:
quote:
bana öyle gelmedi gerçi yalnızca bir kez mart ayında tarifemi değiştirmek istediğimi söylemek için aramıştım ama her konuda detayına kadar anlattılar sordular hemde gece 11de aramıştım üstelik internetim de yaklaşık 2 senelik doping kullanıcısıyım bu gününe kadar hiç kesilme yaşamadım ttnette bu şikayeti çok duydum ve yaşıyordum da
Garip aynı altyapıyı kullanıyorlar ve ttnete gösterilen altyapı daha iyi çünkü gittim ve gördüm sizin orda durum farklı olabilir.Saygılarımla.
Tabiki bulunulan ortamın alınan hizmete etkisi büyük nerdeyse bütün internet sağlayıcılarınında türk telekom altyapısını kullandığını da biliyorum siz umarım uzun vadede sorun yaşamazsınız saygılar
-
quote:
quote:
quote:
Garip aynı altyapıyı kullanıyorlar ve ttnete gösterilen altyapı daha iyi çünkü gittim ve gördüm sizin orda durum farklı olabilir.Saygılarımla.
Tabiki bulunulan ortamın alınan hizmete etkisi büyük nerdeyse bütün internet sağlayıcılarınında türk telekom altyapısını kullandığını da biliyorum siz umarım uzun vadede sorun yaşamazsınız saygılar
Teşekkürlerimi iletiyorum
Benzer içerikler
- hgw modem nedir
- türk telekom dilekçe örneği
- tivibu başka internette çalışırmı
- zte modem güncelleme
- türk telekom magnet limitsiz
- internet hızlandırıcı
- modem kurulumu
- kapanan hat nasıl açılır
- türk telekom internet çekmiyor
- ağda kayıtlı değil ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X