Şimdi Ara

TTNET vitamin hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TTNET ilköğretim paketi almıştım. 1 ay kullandım ve iptal ettirdim. Acaba diğer aylarda ücret yansıtırlar mı ? ( Paket 1 senelik gibi şeyler duydum )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MagicLeo_N -- 24 Ekim 2011; 4:06:14 >

• iptal kabul olduysa ve eğer bir anlaşma yoksa faturaya yansımaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *damon*

iptal kabul olduysa ve eğer bir anlaşma yoksa faturaya yansımaz.

online işlem menüsünden iptal işlemini yaptım. En sonunda "İşleminiz başarıyla gerçekleştirilmiştir. Vitamin aboneliğiniz iptal edilmiştir" dedi. Fakat bir kaç forum sitesinde gördüm iptal edilipte 1 sene boyunca para yansıtılanlar olmuş. Hatta bir forumda gördüm ilginçtirki iptal ettirdiği için 1 yıllık kullanım bedeli yansıtılmış ( 72 TL ) umarım böyle birşey olmaz...
  • Malesef 1 yıllık paket alınmışsa iptal edilse de faturaya yansıyabiliyor. Bu gibi durumların önüne geçmek için ya ürünü bir arkadaşınızdan önce test edin ve uygulama zenginliğine bakın.Yada geçici süreli alımlar yapın şu an 3 aylık ta olabiliyor. Fiyatı pahalı olabilir ama en azından deneme için iyi.fakat tüm bunların yanında vitamin in kullanılmaya değer çok iyi bir uygulama olduğunu düşünüyorum.O paraya 3 saatlik ders verenler var.Yıllık iyi rakam 72tl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.