Şimdi Ara

Ttnet vs Superonline mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selâmün aleyküm herkese.Ben 24mbit fibernet abonesiyim ama evime 14Mbps adsl2+ sinyali alıyorum.
    Bu konuda defalarca şikayette bulundum ama bir karşılık alamadim.Surekli bakır kablo olduğu icin bundan yüksek zaten alamazmisim.
    Peki en azindan vdsl sinyali olması gerekmiyor mu? Bende Superonline musteri hizmetlerini aradim.Altyapinin ttnetin aynısı olduğunu öğrenince peki ne farklı olacak diye sordum.Bizim sinyal gücümüz daha güçlüdür diye cevap verdi.Bunun aslı varmıdır?
    Anlaşılan benim mahallede fiber alt yapısı yok. Superonline'a gecersem memnun kalirmiyim yoksa gelen gideni arartirmi.ikinci bir seçenek ise ttnet hipernete
    geçsem bi fark olurmu. Benim asil sıkıntım online oyun oynadığım icin yüksek ping büyük sorun oluyor. Sizin tavsiyeleriniz nedir ne yapmaliyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunga83 -- 24 Aralık 2016; 15:25:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiber alt yapısı yoksa, Superonline a geçmenizin anlamı yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • senin çektiğin sıkıntı hakkında ben de problem yaşadım. Bunu bir çözümü yok. Superonline altyapısı Türktelekom ile aynı bu yüzden değiştirmenin bir çözüm olmaz. Çünkü türk telekom her yerde fiber var demesi tuhaf çünkü her hangi alt yapı çalışması olmadan var olan alt yapı üzerinden sinyal güclendirmesi yapmış. Ancak sahtecilik yaparak fiber altyapı denilmektedir. Bilindiği üzere fiber kablo ayrıdır.
  • Turknet i araştırmanızı öneririm ilk ay bedava olarak bağlantınızı da test edebilirsiniz.
  • Bugün telekom il müdürlüğüne gittim vdsl hizmeti almak icin dilekce vermek istedim.mahalle santralinde 2 tane vdsl kart buda ortalama 100 daireye vdsl hizmeti diger kalanlarda adsl sinyali almak zorundalarmis.yeni vdsl port takamazlarmis.adsl alabildigim icin sükretmeliymisim bile.onu alamayanlarda varmış. cok paraymis Ttelekom sınırli vdsl port aliyomus onlarida ancak yeni mahellelerde kullaniyormus. böyle konusmalara sahit olacagimi tahmin ederek gittigim icin baya sakin kalabildim.bu arada o dedikleri zavazingo 1500 $ mis. "aman mazallah telekom iflas eder ben adsl hizmeti almaya raziyim" dedim. Ve eminim bizim mahellenin % 80 i benim durumda.tabi bizim milletde koyun gibi.benim gibi 50-100 kişi müracat etse el mahkum yapacaklar. Türkiye fiberliyormus nah fiberliyor cristiano ronaldoya, stadlara verdigin reklam parasini alt yapina harcasaydin. Türk isminin önüne yakışmadıgı tek kurum telekom..yillarca tekel oldunuz milleti soydunuz alt yapiniza vereceğiniz paralari reklamlara harcayan içi fos bir kurumsunuz. Yil olmus 2016 , telekom 1500$ dolar yatirim yapıp bi mahalleye port takmayip vermek zorunda olduğu hizmeti masraf olarak gördüğü icin bizler hala adsl hizmeti almak zorunda kaliyoruz. Üstelik bu hizmetlerde hayır yapmiyor, parasını kuruş kuruş alıyor.

Allah rizasi için aranizda gazeteci falan varsa bu gibi haberleri okuyup koselerinde haber yapsinlar,elestirsinler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TÜRKNET mi TTNET mi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.