Bildirim
ttnet wifi noktasına bağlanmak?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: koyuncusan
merhaba
arkadaşlar 500 metre uzaklıkta ttnet wifi noktası var. masaüstü pc ile bağlanıyorum. tp-link 300mbs ürün ile tam randıman alamıyorum. bir diş ile bağlanıyor. bildiğiniz daha güçlü bir ürün var mı? sinyal gücünü nasıl artırabilirim. bağlantıyı nasıl güçlendirebilirim?
tşkler
air ties ın gelişmiş modellerini araştır istersen. 200 metre mesafeye kadar olanları falan var diye duymuştum belki daha da gelişmişi vardır
açık alan da 200 metre :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut_alpagut -- 1 Kasım 2011; 13:14:12 > -
quote:
Orijinalden alıntı: koyuncusan
merhaba
arkadaşlar 500 metre uzaklıkta ttnet wifi noktası var. masaüstü pc ile bağlanıyorum. tp-link 300mbs ürün ile tam randıman alamıyorum. bir diş ile bağlanıyor. bildiğiniz daha güçlü bir ürün var mı? sinyal gücünü nasıl artırabilirim. bağlantıyı nasıl güçlendirebilirim?
tşkler
tp-link hangi modelini kullanıyorsun.?
çözüm olarak tp-link5210g öneririm.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X