Şimdi Ara

ttnet wifi noktasına bağlanmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaşlar 500 metre uzaklıkta ttnet wifi noktası var. masaüstü pc ile bağlanıyorum. tp-link 300mbs ürün ile tam randıman alamıyorum. bir diş ile bağlanıyor. bildiğiniz daha güçlü bir ürün var mı? sinyal gücünü nasıl artırabilirim. bağlantıyı nasıl güçlendirebilirim?
    tşkler

• quote:

Orijinalden alıntı: koyuncusan

merhaba
    arkadaşlar 500 metre uzaklıkta ttnet wifi noktası var. masaüstü pc ile bağlanıyorum. tp-link 300mbs ürün ile tam randıman alamıyorum. bir diş ile bağlanıyor. bildiğiniz daha güçlü bir ürün var mı? sinyal gücünü nasıl artırabilirim. bağlantıyı nasıl güçlendirebilirim?
    tşkler

air ties ın gelişmiş modellerini araştır istersen. 200 metre mesafeye kadar olanları falan var diye duymuştum belki daha da gelişmişi vardır

açık alan da 200 metre :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut_alpagut -- 1 Kasım 2011; 13:14:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: koyuncusan

merhaba
    tşkler

tp-link hangi modelini kullanıyorsun.?
    çözüm olarak tp-link5210g öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.