Kıymetli forumcu arkadaşlar, Sinop'un ilçesinde ikamet ediyorum. benim şöyle bir sorunum var: Oturduğum apartman yeni bir bina ve yeni binalara türk telekom fiber net altyapısı yapmış. ben de bir hafta önce ttnete fiber internet alabilmek için başvurdum. Binada da ilk ben başvuru yaptım fiber için. Alt yapıya baktılar, G-phone özelliği var ve 100 mbps'ye kadar hız alabilirsiniz dediler. Yalın internet olan paketi seçtim, anlaşmayı yaptık. Geldiler benim istediğim odanın hattını buldular. neyse modemi bağladılar ve sinyal gelmedi. bana dediler ki müdürlükten modeminizi felan seçip sinyal gelmesi için onay vereceğiz dediler. fakat bir türlü onaylayamıyorlarmış çünkü sistemsel bi hata varmış. Bu olaylar geçtiğimiz cuma (28.12.2018) gerçekleşti. Pazartesi biz hallederiz dediler. sadece bu sorun sizde değil Gphone özellikli olan 5 müşterimizde daha var dediler. Bugün olduğu hala sorun çözülmedi ki her gün arayıp bilgi alıyorum. Çalışanlarından bir tanesi dediki: "Abi benden duyma ama ev telefonu dahil olan paket değil de yalın internet aldığın için senin işin ağırdan alınıyor. Ev telefonu olan paketleri bağladık ve çalışıyor." dedi.
Arkadaşlar böyle bir şey olabilir mi? yani yalın internet alanlarda böyle bir adilik yapabilrler mi? Başınıza geldi mi?
Ayrıca ulaşım ve haberleşme bakanlığına şikayet etsem sonuç alabilir miyim?
Ne alakaymış ekibin dediğine takılma.
G-phone nedir ilk defa duyuyorum 🤔 ?
sonholigan
kullanıcısına yanıt
gpon fiber internetin bir özelliğiymiş. gerçek fibermiş, sahtesi var mı bilmiyorum da :)
sonholigan
kullanıcısına yanıt
Gpon dur bahsedilen şey... Fiber ftth/b için kullanılıyor kısaca...
AMCA
kullanıcısına yanıt
ev telefonu için ayrı dan prim alıyorlar
internet için öyle ayrı prim alıyorlar sonradan öğrendim internet alırken yılın internet alacaktım yılın pahalı tarifeler söylediler bende alo konuştukca öde aldım.
internet kapatırken alo konuştukca öde ayrıdan iptal ediyor. Yılın internet tek iptal oluyor.