Şimdi Ara

TTNET yeni yıl zammı kapıda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar çoğumuzun hızlarında bir yükselme oldu bununda sebebi bugün ortaya çıktı biraz önce ttnet'den telefonla aradılar yeni bir kampanyamı ne yapmışlar açıkcası kız okadar cümle kurduki çoğu aklımdan uçtu gitti tek anladığım netlimitsiz 8megabit tarifesinin yılbaşında fiyatı 60Liraya yükselicek olmasıydı sundukları tarifede sürüyle özelllik saydılar ve sadece 62lira dedi ayrıca bu kampanyadan yararlanmak için 1yıl içerisinde ttnet ile her an gibi bir taahhüt yapılmamış olması gerekliymiş 31 aralıkdada alımlar kapanıyormuş online işlem merkezinde 24ay taahhüt gözüküyor ama ne benden bir onay alındı nede fatura düşük geliyor ayrıca modem falanda veriyorlarmış benim zaten ttnetten aldıgım modemim var 1 tane dahamı modem mi veriyonuz anlamadımki bu ne iştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deagles48 -- 29 Aralık 2011; 18:09:10 >

• Zam bu ay başı geldi zaten...
  • Bu ay başındaki zam yeni abone olacaklar için geçerli. Yıl başından sonra ise eski abonelere zam yapılacak.

24 aylık sabit ücretli kampanyada ise indirimli fiyat var. Modem alacaklar ayda 2 TL fazla ödüyor. Modem istemeyenler doğal olarak o 2 TL'yi ödemiyor.
  • Neyseki sakata gelmeyelim diue 39x12 +55x12

Olarak imza attik 2 sene sonra kim ole kim kala
  • Zam değil hız arttırımı olucak. Yazın köşeye demedi demeyin. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: semender86

Zam değil hız arttırımı olucak. Yazın köşeye demedi demeyin. :)

ttnetten beklenecek bir hareket değil ama inşallah dediğin gibi olur.
  • hız arttırımı yapıyor ama bunu sadece bazıları alabiliyor,bir eşitlik söz konusu değil.
  • Bazılarımız hızları arttırılmıştı sebebi belli oldu benimkini 9445Kbps yapmışlar ilk başlarda çok dalgalanma hız düşüklüğü vardı dalğalanma sorunu artık yok çok stabil değerlerde sonuç veriyor hız ise vaad edildiğinden 1megabit düşük
  • quote:

hangi hız arttırımından bahsediyorsun ??

ceza reklamlarda ne diyor "bu hıza alış türkiye" yani uzunca bir süre hızlarla oynanmayacak bu hıza alış daha fazla birşey bekleme

• hızmı artıırmakmı ya bi işinize bakın varolan hızı adam akıllı versinlerde millet hiç bişey istemiyor
  • quote:

Hızların artması değil hızları doğru düzgün vermesi ben 4mbit alabiliyorum bu hızı 100 yapsa bana yararı ne
  • konuya dönersek bence kız satış yapmak için seni bağlamaya çalışmış :) ttnet zamlayacak olsa önceden duyurur örnek değişen limitsiz paketler ve tivibu paketleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soryy

quote:

hangi hız arttırımından bahsediyorsun ??

ceza reklamlarda ne diyor "bu hıza alış türkiye" yani uzunca bir süre hızlarla oynanmayacak bu hıza alış daha fazla birşey bekleme

TTnet eğer hız arttırımı yapmayacak olsa çoğunluğun 8mbit hızlarını 9mbit veya 12 mbit yapmazdı. Ben şuanda 12mbit kullanıyorum 8mbit yerine. Yarın çıkıp diyecek ttnet hızlar 12mbit oldu yaşasın Türkiye :)

• Semender şu an hali hazırda 7 küsür milyon adsl abonesi var ve % kaçı vaadedilen hızı alabiliyor.

Sen 12 ben 8 kullanıyorum demek herkese bu hızları verdikleri manasına gelmiyor ve böyle bir çaba içindede değiller zaten.

Alttada pazar payları var o 7 küsür milyon aboneden kaç tanesi ttnet kullanıyor ve kaç tanesi 12 mb/s hızı alıyor yada alabilecek?

TTNET yeni yıl zammı kapıda
  • 50 tllik faturayı her ay 70-80 ödüyorum, mahkemeye kadar gidecek bu iş yeter be
  • Bi kerede indirim demezler zaten 7/24 zam abi nasıl işse
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.