Şimdi Ara

ttnetin kurnazlığı!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2007 yılında hem internet hemde telefon hattımı iptal ettirdim, geçenlerde bana icra kağıdı geldi.
    Meğer telefon iptal olmuş internet olmamış ve 3 fatura üst üst üste binmiş toplam 177 tl fatura borcu olmuş.
    üzerinden 2 yıl geçtiği için bu rakam 600 tl ye fırlamış ve bana ihtarme gelmedi, avukata gittim bana "sizin adresi bulamadık muhtara yolladım" dedi ama muhtar bana ulaştırmadı.
    1: telefon hattı olmamasına rağmen nasıl internet veriyorlar ve de ücretini istiyorlar,
    2: 2 sene sonra bana icra geliyor, bu 2 sene içinde bana neden ulaşamıyorlar halbuki telefon hattını açtığımda ev adresi vardı içinde.

Şimdi arkadaşlar size soruyorum ttnete dava açarsam sizce kazanır mıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Erhan!

2007 yılında hem internet hemde telefon hattımı iptal ettirdim, geçenlerde bana icra kağıdı geldi.
    Meğer telefon iptal olmuş internet olmamış ve 3 fatura üst üst üste binmiş toplam 177 tl fatura borcu olmuş.
    üzerinden 2 yıl geçtiği için bu rakam 600 tl ye fırlamış ve bana ihtarme gelmedi, avukata gittim bana "sizin adresi bulamadık muhtara yolladım" dedi ama muhtar bana ulaştırmadı.
    1: telefon hattı olmamasına rağmen nasıl internet veriyorlar ve de ücretini istiyorlar,
    2: 2 sene sonra bana icra geliyor, bu 2 sene içinde bana neden ulaşamıyorlar halbuki telefon hattını açtığımda ev adresi vardı içinde.

Şimdi arkadaşlar size soruyorum ttnete dava açarsam sizce kazanır mıyım?

kapattırdığınıza dair belge yok mu elinizde? varsa çok kolay kazanırsınız, yoksa yine kazanırsınız ama uğraşabilirsiniz, adresi bulamamaları da inandırıcı değil, yaptıkları adilik ucuz hesap peşinde koşmak

• kapattığımda 2 tane form doldurdum bana bişi vermediler. tamam kapattık dediler.
  • dava açın bence de size ulaşmamış belge ttnet e ne zarar gelirse kar dır süründürüyo bizi kansızlar
  • Nedense hiç şaşırmadım
  • TTNet.
  • Saçmalığıa bak telefon hattı olmadan internet vermeyiz diyorlar ama telefonu kesince internet faturası kesiyorlar

İşi davaya bırakmadan bence bir görüşün o doldurduğunuz belgeleri bulmaya çalışın. Eğer ttnet işi hallederse ne ala halledemezse o belgeleri kullanmış olursunuz hem davada.
    Ama yanlış anlaşılmada olabilir o faturalar kapatmadan önceki kalan faturalar da olabilir iyi araştırmak lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telekom özelleştirme yalanı.
    19 yıl önce açıldı
    Türknet'in yüzsüzlüğü
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ARAP TELECOM İYİCE SAPITTI ,NEREYE SALDIRACAGINI BİLEMİYOR ARTIK
  • Dava aç üstüne de tazminat iste yok yere beni uğraştırdılar diye. İnşallah da kazanırsın.
  • geöenlerde kardeşimde kendine ait intenet hattını kapattı bu ay fatura takibi yapalım en iyisi bu ttnete güven olmaz
  • aslinda bu tür işlemlerden hep belge almak gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

aslinda bu tür işlemlerden hep belge almak gerekiyor.

Aslında belge almanın dışında alınan belgeleri saklamakta gerekiyor...
  • o kesin zaten belgeyi alıp sonrada yırtıp attiktan sonra hiçbir anlami kalmaz.
    aslinda böyle konular hep örnek başima gelirse (veya sizin) bir gün bende kapattiracam bu internet ve telefonu kesinlikle belge diye ısrar etmekte fayda var.
  • katılıyorum.. Bazen önemsiz bir belge hayat bile kurtarabiliyor. her konuda ne olursa olsun böyle şeylere önem vermek gerek..
  • Banada kullanmadığım ve kapattırdığım telefon faturasına aylık ücret 4 TL tahakkuk ettirdiler ve yazı gönderdiler böyle ahlaksızlık olmaz.
  • Geçmiş olsun ,izlemen gereken yolu pm olarak attım.
  • Bu kesinlikle yeni moda TR de mahkemelerin yıldırıcılığından faydalanılarak böle bişey düşünmüşler bunu bankalar da yapıyor malesef çok sinir , üzücü ve vahim bir durum.
  • Tavsiyem avukatla anlaşıp faizleri ve avukatlık ücretlerini minimum azalttırarak öde, bu sayede daha fazla faiz binmez üstüne ardından, ilk önce tüketiciyi koruma derneğine başvur ondan sonra da Sulh mahkemesinde dava aç, avukat tutmana gerek yok sadece tüketiciyi koruma derneğinden sana yardım etmelerini iste, seni hukuki açıdan yeterince bilgilendirecekle. 2. celseye kalmadan karar çıkar ödediğin parayı faiziyle geri alabilirsin.
  • Peki bişeyi merak ettim bu 3 fatura senin adresine hiç mi gelmedi yoksa adresinimi değiştin.
  • dostum avukat tut bence...ama arkadaşın falan varsa tut...kesın kazanırsın sanırım o zaman avukat parasınıda turk telekoma odettırırsın...ne kadar kazzık gırerse okadar ıyıdır bunlara...hakedıyorlar kesınlıkle...avukat arkadaşına danıs...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.