Şimdi Ara

Tttnet adsl'den hipernet'e geçmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar . Hafta içi türk telekom'a gidip 16mbit adsl'den 50mbit vdsl'e geçmeyi düşünüyorum. Hat değerlerimi paylaştım. Sizce verimli bir şekilde 50mbit bağlantı hızını alabilir miyim ? Birde oyun oynayanlar ping değerleriniz nasıl acaba ? Sıkıntı çekiyor musunuz. 50mbit hipernet kullanıp memnun olmayanlar var mı ?

• Bölgenizde Vdsl2 veriliyorsa ve vdsl2 destekli modeminiz varsa hipernete geçebilirsiniz. 24 mbps hipernet kullanıyorum genel olarak memnunum, ping düşük 5-20 arası değerler çıkıyor. Oyun oynamadığım için buna yorum yapamam.
  • vdsl2 veriliyormuş, telekom yetkilileri öyle söyledi
  • 100 mbps'e kadar destekler. Santrale yakınsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anselmo35 kullanıcısına yanıt
    Peki ozaman yarın başvurunuzu yapın bayramdan önce 50 mbps kullanmaya başlarsınız.
  • 50 mbiti rahat alirsin..

• oyun için alıcaksan 24 mb hız yetecektir çünkü bütün fiber ve hipernet paketlerinde upload hızı 2mb/s ben bf4 ve csgo oynuyorum 2-3 kişi bağlanınca lag oluyor onun harici pingim 30 download hızım ise idm de 3mb/s
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tekrar selam bugün şahsen gidip başvurdum zyxel marka bir modem verdiler, ancak akk'dan dolayı sanırım hızım 3 mbit , birde ordaki bayan önce 20 başlatalım sonra 50 olarak ben yükselteceğim dedi, sebebini anlamadım ancak onay verdim. büyük ihtimal bayramdan sonra hızlı internet kullanabilirim

• Yeniden merhabalar Paket'im bugün itibariyle aktif oldu . Modem ayarlarını pek kurcalamadım ancak speedtest.net üzerinden verilen hız bilgileri budur arkadaşlar . Geçmeyi düşünen olursa bence geçebilir. Memnunum şimdilik 48 mbit download - 1,90 upload hızı alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anselmo35 -- 22 Eylül 2015; 18:55:28 >

• internet'in speedtest de 47 mbit olmasına rağmen cs go ve lol de deli gibi ping oluyor arkadaşlar sebebi ne olabilir acaba ?
  • 16mbit'le hertürlü 1080p video izleyip adam gibi download yaparsın şunu kendine sor. 50-75gb kota sana yetiyormu ? eğer kota sana yetiyorsa ve aynı fiyata hiper'e falan geçebiliyorsan geç ama onun dışında bu kotalarla istersen 1gbps hız al hiç birşey fark etmez.
  • BeAr B kullanıcısına yanıt
    selam hocam , tabi ki 16 mbit yeterli ama sizin de dediğiniz gibi malesef 75 ve 50 gb kota bana yetmiyor , ayda ortalama 150 - 160 gb download yapıyormuşum ttnet kota verilerine göre . Bu yüzden 50 mbit 200 gb akk'ya geçtim . 70 küsür lira veriyorken şimdi 82 lira gibi birşey ödüyorum . Ancak oyunlarda deli gibi ping oluyor . Sebebini araştırıyorum . Sabit 250 civarı pingim var ve oynamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anselmo35 -- 24 Eylül 2015; 13:54:15 >
  • https://store.donanimhaber.com/c0/95/99/c09599ac898d4ad8aa8548c25253971b.png
    Arkadaş benim de değerlerim böyle dün akşam geçmek istedim 35 mbps için dedi hattınız destekliyor ama bir türlü sistem geçirmiyor buna dedi sanırım dolu port sıkıntısı var söylemiyolar zaten adsl de bile hep öteki uzaktaki santrale atıyor beni ne yapmam lazım ki geçeyim ?

• major41 M kullanıcısına yanıt
    Hipernet için Türk Telekom müdürlüğüne gidin, ttnet çağrı merkezinden çok sorunlar çıkıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    aynen hocam , direk türk telekom müdürlüğüne gidin. bana ttnet müşteri hizmetlerinde ve bayiisinde verilen bilgi 15 gün internetsiz kalabileceğimdi. Ancak türk telekom müdürlüğüne gittim ve 1 gün bile internet kesintisi yaşamadım
  • kafayı yiyeceğim arkadaşlar . aşağıda internet hız ölçüm ve ping ölçüm değerlerini paylaştım.Oyunlarda adeta aşağıda da gözüktüğü gibi sabit 260 ms ping'im var . İnternet hızı 46 mbit olmasına rağmen :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anselmo35 -- 24 Eylül 2015; 21:55:01 >

• @Srcn81 @Anselmo35
    Ttnet o benim de oyun oynarken 400 ms lerde
    Arkadaşlar kafayı yiyecem bu arada ttnet beni aradı dolu port sıkıntısı varmış geçirmiyolar ne yapmam lazım

Bayramdan sonra ilk pazartesi günü türk telekom müdürlüğüne gidin oradan geçiş yapın, ttnet ile neden uğraşıyorsunuz ki.
  • Anselmo35 kullanıcısına yanıt
    Şuan ping değerlerin nasıl dostum?

• cobanemree C kullanıcısına yanıt
    şu anda çok iyi herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum 70 80 arası ideal benim için zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.