Şimdi Ara

tturnusol SENDEN KORKULUR ABİCİM...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tturnusol ..Seni izliyorum.servise gitmiyorum.bir sorum var.Arabamı satmaya kararverdim.Ama bugun sag kapıdan ses gelmeye başladı.sökebilirsem ben yaparım bunu ama cok zormuş sökmek ne dersin. denedin mi hiç.Selamlar.............

• sağolasın eyvallah
    elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum
    sağ ön kapımı arka kapımı birde gelen ses nasıl birşey belki sökmeye bile gerek olmaya bilir
  • konu başlığınızı probleminizle ilgili bir şekilde değişirseniz daha faydalı olur, yoksa kilitlemek zorunda kalacağım. İyi forumlar
  • Sayın yönetici.. Konu başlığında ne varmış ben anlıyamadım..Bu forumda en çok ilgi çeken bilgili ve becerikli kişi tturnosol..Bende bunu takdir etmek adına böyle bir başlık koydum.Ne demek kiltlerim..Bütün forum okusun herhangi biri bu başlık çirkin yakışıksız derse o zaman ben zaten kendim silerim hesabımı...Foruma katılan insanların hangi yaş hangi statüde hangi bilgi seviyesinde olduğunu hesap ederek daha dikkatli olursanız..Kimseyi kırmamış olursunuz..Saygılarımla.....
  • quote:

Alıntı: megann

Sayın yönetici.. Konu başlığında ne varmış ben anlıyamadım..Bu forumda en çok ilgi çeken bilgili ve becerikli kişi tturnosol..Bende bunu takdir etmek adına böyle bir başlık koydum.Ne demek kiltlerim..Bütün forum okusun herhangi biri bu başlık çirkin yakışıksız derse o zaman ben zaten kendim silerim hesabımı...Foruma katılan insanların hangi yaş hangi statüde hangi bilgi seviyesinde olduğunu hesap ederek daha dikkatli olursanız..Kimseyi kırmamış olursunuz..Saygılarımla.....

donanimhaberle ne herhangi bir bağım var, ne de bu işten para alıyorum. forumu 4 yıldır takip etmemin sebebi sadece bilgi alışverişinde bulunmak ve bundan büyük keyif alıyorum. burada olanların çok büyük bir kısmının da böyle düşündüğünü biliyorum.

bazı konuları hatırlatmak adına bir takım şeyler yazmak istedim. kimseyi kırmak ya da savunmak niyetinde değilim.

bu forumun belirli kuralları var ve bu kurallardan bazıları sayesinde aranılan bilgiye daha çabuk ve daha etkin biçimde olaşmak mümkün olmakta. bunlardan birisi de konu başlığının konu ile ilgili olması gerekliliği. herkesin değişik düşüncelerle konudan bağımsız bir sürü başlık açtığı bir ortamda aranılan bilgiye ulaşmak ancak arama fonksiyonuyla, o da belirli bir ölçüde mümkün olabilir.

yani özetle sayın megann, konu başlığınızı değiştirmeniz gerekmektedir. hesabınızı silmenize gerek yok.

iyi forumlar.

• evet değiştirmelsiniz, ayrıca bu başlık çok çirkin ve yakısıksız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HEY SEN , EVET EVET SEN !
    7 yıl önce açıldı
    Emir Abi Yine Döktürmüş
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.