Şimdi Ara

Tucson vs Ateca vs 408

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mevcuttaki Audi A3 aracımı satıp üzerine bi miktar ekleyerek SUV tarzı bir araca geçiş yapmak istiyorum. Bütçem 1.3 - 1.4 milyon arası

60k kilometre altındaki araçlara bakıyorum. Hiç değişensiz boyasız olsun diye bir takıntım yok ama temiz bir araç istiyorum.

En son bu 3 araca indirdim tercihlerimi

- Peugeot 408 Allure paket 1.4 - 1.450 arasında temiz araçlar var. Kilometre düşük 2023 model. Özellikler bana yetecek kadar dolu. Görüntü olarak en güzeli bu gibi.

- Tucson 1.6 T-GDI Comfort paket 1.4 civarına temiz var. Boş paket ama özellikler yeterli bence. Bagaj hacmi çok güzel ve bayağı bayağı SUV gibi hissettiriyor bence. Ön park sensörü yok ama sonradan takılabilir sanırım.

- Seat Ateca 1.5 TSI Xperience 1.4 - 1.450 arasına temiz araçlar var.

Yakın zamanda hem Ateca hem de Tucson için çıtır hasarlı 2 ilan vardı. 1.350 milyon civarıydı. Ama ikisi de satıldı. Belki beklersem ucuza düşebilir. Ya da bütçemi 1.450'ye zorlayabilirim belki

Yorumlarınızı rica edebilir miyim bu araçlarla ilgili olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mow_ -- 23 Haziran 2024; 11:59:39 >

• A3 den bu üç araca da asla geçmezdim
  • Tucson comfort, prime plus ve 408 kullanmış biri olarak 3 modele yardımcı olayım .

Tucson comfort güç-performans -hacim aşırı mutlu edecektir .
    Comfort en boş paketinde saydıklarım yok , şerit takip ,şerit ortalama ,çarpışma önleyici ,ön park sensörü ,öndeki araç algılama , ön arka led far yok , pedal shift (elden vites manuel yok ) ,deri koltuk yok ,cam tavan yok.19 jant yok ,18 geliyor . Bir üst paket prime plus rled +fps modele göre eksiklikleri bunlardır .
    Ama üst paket zaten 1700 -1800 bandında en doluları kısacası 1400 alınır mı alınır eğer donanım takıntınız yoksa saydıklarım sizin için önemli değilse araç kasası kendini kanıtlamış yılların arge tecrübesi ile aşırı mutlu edecektir zaten yeni makyaj ile 160 bg düştü emisyon tutturmak için..Şuan 180 bg son modeller bunlar ,bunları alanlar şanslı nesil oluyor .

Aslında benzin tarafında Tucson işin en tatmin edici paket olanı 1.6 T-GDİ prime plus Rled+Fps cam tavanlı opsiyonlu olanı . 10 sene arkanıza baktırmaz.

Sizin durumunuza gelirsek

Hacim ,genişlik ,güç diyorsanız Tucson

408 gelirsek tasarım ve oyuncakları tucsondan fazla ,fakat hacim tucsona göre net dar , yakıt 1 lt az yakar tucsona göre , ama araç yüklüyse tucsondan çok yakıyor 1.2 4 kişi tam yükte araç zorlanıyor .motor uzun yıllar güven vermez .3 silindir araç dizele yakın motor sesi var .fiziğiniz büyük ise direk eleyin 1.98 boy ile arac hiç mutlu etmedi beni .

Değer kaybı olarakta Tucson stabil giderken ,408 ler 2. El de hızlı değer kaybı var .
    Atece kullanmadım bilmediğim için yorum yapmam doğru olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrFuKi -- 23 Haziran 2024; 12:35:4 >

• Tuscon comfort boşline bir araç cam tavan yok deri koltuk yok Led far bile yok direk elenir bence prime plus cam tavanli sıfırlarda yok ilk serilerde vardı onlar olabilir 408 dıştan güzel görünen ama içi tabut gibi dar hissettiren ve 1.2 130 bg beygirden yoksun bir araç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onyargisiz -- 23 Haziran 2024; 16:41:8 >
  • Moueson kullanıcısına yanıt

2017 A3 eskidi hocam biraz. Çocuk olunca dar gelmeye başladı bir de.

• JrFuKi J kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam değerli yorumlarınız için. Bu araçlara henüz oturma fırsatım olmadı. 408 dıştan geniş gibi görünmüştü ama durum böyleyse eleyebilirim. Boyum uzun değil ama ferahlık önemli bir kriter benim için.

Tucson'da rled ve fps nedir tam olarak?

• Onyargisiz kullanıcısına yanıt

Hocam cam tavan ve deri koltuk çok önemli değil benim için.

Led far ve ön park sensörü olmaması sıkıntı ama bunlar da sonradan taktırılabiliyor sanırım.

• mow_ kullanıcısına yanıt

Benim için 180 bg cam tavan ve Led far olmazsa olmazdı sıfır chery tiggo 7 tercih ettim bir yıldır sorunsuz biniyorum o halde size tuscon comfort hayırlı olsun

• mow_ kullanıcısına yanıt
    Comfort Tucson gibi Bomboş araba almayın.ayrıca hyundai nin dct şanzımanını bir daha düşünün, ısındı diye sağa çekip soğumasını beklemeyin…408 130 beygir 230 tork gayet yeterli. Aşırı uzun değilseniz çok da basık değil, daha çok fastback tasarımı var Beygir yoksunu felan değil siz bakmayın . 2017 model aracınızı satıyorsunuz o zaman daha güncel bir model olmalı . Allure paket için c0, c02 gibi seriler var zannedersem bu serilerden birisinde ön arka park sensörleri şerit takip kör nokta gibi dolu özellikler mevcut .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soleil06 -- 30 Haziran 2024; 0:53:38 >
  • tucson tabiki, 408 incelemeye dahi değmez. ateca melez kalıyor tucsonun yanında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.