Şimdi Ara

Tudor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baştan şunu soyleyim tudor.Kalmalı yeni sezonda eline iyi bir kadro verilir çöpler ayıklanırsa ki ayıklar şampiyon yapar net söylüyorum. Şu çöp kadroya ancelotti conte olsa hiçbirşey yapamaz. Geçelim konumuza 1- bir takımın başına sezonun yarısından sonra geçiyorsun ve o takımın 22 yaşındaki en iyi oyuncusu bir önceki td tarafından bencilleştirilmiş ve ilahlaştırılmış.

2- sen bir hoca olarak daha gelir gelmez adama ayağını denk almasını söylüyorsun çünkü bu yapıdaki bir oyuncu senin felsefene uymuyor. buna rağmen uyarıyorsun takım için.

3- oyuncu yeteneklerinin farkında olduğundan belli başlı şeyler hariç iplemiyor. iplemiyor çünkü öyle alıştırılmış teeee en başından beri. Yemişim hocayı minvalinde takılıyor.

tamamiyle tarafsız olun şimdi. hocanın iyi kötü td oluşundan bahsetmiyorum her şeyi bir görmezden gelin bir süre. siz bu durumda böyle bir oyuncuyla nasıl anlaşırsınız? ne yaparsınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuyu okumadım ama tudor: "Takımda iyi bir hava vardı. İşler kötü gittiğinde tabii ki hocanın da sorumluluğu var ama yüzde 1 milyon eminim ki şu anda problem hoca değil. Galibiyette ve mağlubiyette hocaların payı vardır ancak şu anki durum hoca sıkıntısı değil."

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tudor'un eline lider bjk'yi ver ilk beşe sokamaz
  • Bruma futbola yeni baslamadi. 4 yildir 6 farkli teknik direktörle hicbir sorun yasamayan adam Tudor'la daha ilk günden sorun yasiyorsa sorun Tudor'dur.

Koca Borussia Dortmund'un hocasi (kadrosunda onlarca kaliteli oyuncu olmasina ragmen) Bruma'dan kat kat bencil Emre Mor'u idare ediyor.

Karabük teknik direktörü Tudor, elindeki tek is yapacak oyuncuyla ilk idmanda sidik yarisina giriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gomis > drogba
    7 yıl önce açıldı
    Vitor Pereira Takip Konusu
    8 yıl önce açıldı
    Prandelli gelmelidir
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.