Şimdi Ara

Tudor ile devam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yönetim, yeni kurulan bir ekibin yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen ezeli rakiplerden puan olarak önde olmasını göz önünde bulunduruyor. Galatasaray yönetimi bu tabloda acele karar vermeden devre arasına kadar bekleme ve durum değerlendirmesi yapmaya karar verdi.
    https://www.cnnturk.com/spor/futbol/galatasaraydan-tudor-karari?page=3

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker.

/>

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel sevindim bu habere. Dursun Tudor'u sonuna kadar desteklesin ki kendi sonunu getirip Mayıs'ta defolsun gitsin.
  • En doğru karar çok net...

• quote:

/>

Aynen biz ve fenerli taraftarlar bu sekilde izliyor su an.
  • Terim bırakır gelir mi tazminatları,sigorta primlerini. Olmayacak iş zaten, ortaya çıkıp açıklayamıyorlar işte.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi burada 2 ihtimal var. Şu anda Fatih hoca gelirse büyük ihtimalle sampiyon olacagiz bu da mayistaki kongrede Dursun ve ekibi devam edecek demek oluyor. Diger ihtimalde ise bu sene yine rezilleri oynayacagiz Tudorla ama Mayista hem Dursundan hem de Tudordan kurtulacagiz. Ya gunu kurtarip dursuna katlanacagiz ya da bu seneyi pas gecip mayista tum pisliklerden arinacagiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rumpelstilzchen

Şimdi burada 2 ihtimal var. Şu anda Fatih hoca gelirse büyük ihtimalle sampiyon olacagiz bu da mayistaki kongrede Dursun ve ekibi devam edecek demek oluyor. Diger ihtimalde ise bu sene yine rezilleri oynayacagiz Tudorla ama Mayista hem Dursundan hem de Tudordan kurtulacagiz. Ya gunu kurtarip dursuna katlanacagiz ya da bu seneyi pas gecip mayista tum pisliklerden arinacagiz.

Ben ikincisini tercih ederim. Her ne kadar ekonomik açıdan büyük yara alacak olsakta.
  • quote:

/>

lan hfwkkdlwldldld kahkaha attımm

• Tudor'un isi coktan bitti. Devre arasinda kadar dogru düzgün mac yok ki. 3 mac da her türlü kazanmasi normal maclar. Hepsini kazansaa da artik kendini kanitlayamaz.
  • dursun iyice kaşınıyor yada gizlilik var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.