Şimdi Ara

Tudor yangına körükle gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Derdim futbol falan değil. Bunca yıl yapılan tek doğru hamle yabancı sınırını kaldırmak oldu. Bugün haberleri gezinirken görmeye başladım, Galatasaray 11 yabancıyla çıkmışta yok efendim taraftar çağırmışta takım yabancı olduğu için anlamamışta... Millette altına deli gibi yorum atıyor, bunun neresi Türk takımı, ne hale geldik falan filan diye...

Zaten ortalık karışık ne diye 11 yabancıyla çıkar arkdaş, adamlar bahane arıyor zaten. Taraftar çağırmışta futbolcular anlamamış

• Türk takımı mı diye Futbolculara değil armaya bakın !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağlayan ağlamaya devam etsin.b iz kazana kazana gitmeye devam edelim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fener Yabancı'larla Euroleague' i alınca Türkiye başarısı Türk takımı oluyor sorun olmuyor da bu futbolda olunca mı sorun oluyor. Sanki bu kadroyla CL, Uefa kupası kazansan başarı Türkiye'ye yazılmayacak, sevinmeyecekler.

• Dünkü ilk 11 i görünce otomatik olarak sırıtmıştım bir 10 dakika o sırıtma kalmıştı bende. Milli Takımın durumunu yabancıya bağlayan şarlatanlara Ampute Milli Takımın şampiyonluğundan sonra şahane cevap oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beşiktaş Full yabancılarla Napoli'yi yensin Avrupa fatihi. Galatasaray maça böyle çıksın 'Türk takımı degil'. Yersen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz oyle oldu ama serdari riske etmek istemedi ve tolga sakat

Yoksa milli takima koyacagin 2 banko oyuncu oynuyor daha ne olsun

Bir takimdan 5 oyuncun mu koyacaksin

2fb 2 gs 2 bjk zafen 6 oyuncu yalar 5 oyuncuyu da bul bir zahmet

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FATİH TERİM HAVALARDA!
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende nvtsporda muhabbetine denk geldim ilk kez 11 yabancıyla çıkmış vs. dediğin gibi bunlar sürekli referans gösteriyor yabancı sınırlamasına zemin hazırlıyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.