Köyde turktelekom net kullanıyorum.Normalde zor da olsa 8 mbit alabiliyorduk.Ancak Haziran ayında nete bir şeyler oldu.modem dsl girişi yandı.Başka bir modemim ile tekrar bağlandım o hızı bir daha asla alamadım net sürekli kopmaya başladı.Ekipleri yalvar yakar getirttirdim kabloları felan değiştirdiler.net bi geldi 2 saat sonra yine aynı oldu.arkadaşın modemini aldım aynı oldu yine.hızı da 4 mbps ye sabitlemişler. onda da kopuyor bazen 1 in altına düşüyor hız.tekrar aradım turktelekomu modemden kaynaklı dediler.arkadaşın modeminde de aynısı oluyor dedim. Şimdi net kopunca asla 4 mbit gelmiyor düşük değerlerle tekrar bağlanıyor.Biz de şöyle bir yöntem bulduk.hattın geldiği iki kabloyu birbirine değdirip(kısadevre) modeme bağlayınca muazzam bir şekilde net geri geliyor.24 saat felan geçince yine eski haline dönüyor. SORU: Sorun hatta mı) Modemler de mi? Kablolar da mı? Benzer saçmalıkla karşılaşan varsa lütfen paylaşşın:)
Hat değerleini atabilir misniz ? Modeminiz yanma ihtimali hatta fazla elektrik yüklendiyese yanabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
3 kere geldi ekipler.Sorun modemde dediler.Arkadaşın yeni modemini aldım denedim yine koptu.Yok hat temiz sorun modemde deyip salladılar.Son aramda 11 tl karşılığında bir ekip gönderebileceklerini söylediler.son çare olarak kabul ettim.Geldiler kutudan bu yana baktılar sorun çözüldü.Bu da ttnetin bana bilmem kaçıncı kazığı oldu.