Arkadaşlar selam. Topladığım bilgisayarda bir sorun var, bazen aniden ekrandaki görüntü kesiliyor ve fanlardan büyük bir gürültü geliyor. Parçalarım:
asus p7p55d anakart intel core i5 750 asus eah5850 ekran kartı kingston hyperx 2x2gb ddr3 1600mhz samsung 1tb hdd ocz sthealthxstream 600w psu raidmax aztec kasa windows xp home 32-bit
lütfen acil yardım edin
everest programını ındır ve sıstem ısısını kontrol et,saglam bı sıstem ama ters gıden bıseyler var demekkı. sıstem bostayken fanlardan gurultu gelmesı garıp,yuk altında oyun acıkken olabılır. hem sıstem bostayken hemde oyun oynadıktan hemen sonra sıstem ısısını kontrol edın ve degerlerı bızımle paylasın,kısa surede yardım edıceklerdır.
Gelen yüksek ses ekran kartının fanından geliyor onu anladım ve nedense ağır yük bindiren oyunlarda değil de internette gezinirken oluyor.
Mümkünse bir onboard ekran kartını dener misiniz?
Maalesef, deneyebileceğim bir ekran kartı yok. Bir de bir keresinde yine internette gezinirken vpu recovery hatası verdi. Ama saatlerce dragon age ve mass effect oynadım, hiçbirinde bir hata olmadı.