Şimdi Ara

Tuhaf bir kapanma problemi lütfen acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam. Topladığım bilgisayarda bir sorun var, bazen aniden ekrandaki görüntü kesiliyor ve fanlardan büyük bir gürültü geliyor. Parçalarım:

asus p7p55d anakart
    intel core i5 750
    asus eah5850 ekran kartı
    kingston hyperx 2x2gb ddr3 1600mhz
    samsung 1tb hdd
    ocz sthealthxstream 600w psu
    raidmax aztec kasa
    windows xp home 32-bit

lütfen acil yardım edin

• everest programını ındır ve sıstem ısısını kontrol et,saglam bı sıstem ama ters gıden bıseyler var demekkı.
    sıstem bostayken fanlardan gurultu gelmesı garıp,yuk altında oyun acıkken olabılır. hem sıstem bostayken hemde oyun oynadıktan hemen sonra sıstem ısısını kontrol edın ve degerlerı bızımle paylasın,kısa surede yardım edıceklerdır.
  • Gelen yüksek ses ekran kartının fanından geliyor onu anladım ve nedense ağır yük bindiren oyunlarda değil de internette gezinirken oluyor.
  • Mümkünse bir onboard ekran kartını dener misiniz?
  • Maalesef, deneyebileceğim bir ekran kartı yok. Bir de bir keresinde yine internette gezinirken vpu recovery hatası verdi. Ama saatlerce dragon age ve mass effect oynadım, hiçbirinde bir hata olmadı.
  • Everest ultimate sonuçlarını bizimle paylaşırmısınız.
    Ekran kartı driverınız güncel mi?
  • everest sonucları şart kısa zamanda koyarsanız daha net bir şekilde yardımcı olabiliriz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kesinlikle ekran kartı sorunu bence eğer vpu recovery hatası verdiyse.
  • Bilgisayarı söktüm yarın götüreceğim topladığım yere. Bilgisayarda bir ısınma problemi olmadı, ekran kartının en yüksek sıcaklığı 48 dereceydi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.