Şimdi Ara

Tühhh askerlik gelmiş yaw :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benim askerlik gelmiş nasıl tecil ettirecem bittim vallla korku sardı beni.YARDIMMMMMMMMMMMMMMM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BozQurD -- 30 Mart 2007; 21:55:47 >

• Knight İÇin askere gitmeyi asıyorum deme
  • 20 yaşındaki biri böle dawranmaz askerlikmi sünnet m gelmiş senin?
  • aynen benımd geldı son 4 ay :( (hersey vatan için ama hiç gitmek ıstemıyorum )
  • bu vatan icin can feda
  • quote:

Orjinalden alıntı: S1V4SL1a

20 yaşındaki biri böle dawranmaz askerlikmi sünnet m gelmiş senin?

• knight için askerliğe gitmiycem deme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi Kötü Vatani Görev Bu kendin için olmasa bile kendilerini vatanın aserleri koruduğu için geceleri rahat uuyabilen insanlar için yapmalısın
  • Ya arkadaşlar kendimi hiç hazır hissetmiyorum k2night benim için okadar önemlideğil ondan sormadım daha yaş 18 ama askerlik yoklaması geldi ona sasırdım ben yaw
  • geldiyse gidersin O bir görev yapar gelirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaN-KuS-Tu-RaN

İyi Kötü Vatani Görev Bu kendin için olmasa bile kendilerini vatanın aserleri koruduğu için geceleri rahat uuyabilen insanlar için yapmalısın

bencede
  • bence kaçak ol 1 sene
  • Knight içinse söle düşün.Sen yeni bi charsın ve askerlikte exp kasma mekanı.Git kas kendini.Güçlen.PK ya ( tatbikat) çık.Komutanları gm falan farzet ne bilim
  • Ya oturuyodum nüfüs köyde bir tel geldi bittim ben zaten içimde kötü bir his vardı bugün açtım dedem oğlum askerlik yoklaman gelmiş dedi beynimden vurulmusa döndüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BozQurD -- 30 Mart 2007; 22:03:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: takopako

Knight içinse söle düşün.Sen yeni bi charsın ve askerlikte exp kasma mekanı.Git kas kendini.Güçlen.PK ya ( tatbikat) çık.Komutanları gm falan farzet ne bilim

dikkat et komutan banlamasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stephie -- 30 Mart 2007; 22:03:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DreaM

quote:

Knight içinse söle düşün.Sen yeni bi charsın ve askerlikte exp kasma mekanı.Git kas kendini.Güçlen.PK ya ( tatbikat) çık.Komutanları gm falan farzet ne bilim

komedi ya

• ULahn diyorum bu aLay geçenLere benim derdim knight değil banane ya knightdan sizin gibi pckpota bağlamadım benim derdim askerlik bilen varsa nasıl tecil ettirecek sölesin derdimizi söylüyoruz alay geçiyorsunuz.
  • Knight bölümüne açmışsın ne yapsınlar onlarda haklı.
  • knight iin gitmiyorsanız olmas vatani görev bu istediğin zaman git istediğin zaman gitme olmas böle
  • quote:

Orjinalden alıntı: emremenek

quote:

Orjinalden alıntı: DreaM

quote:

komedi ya

Nöbetlere koxp kurmayın. onbaşılar report atar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.