Bildirim
Tühhh askerlik gelmiş yaw :(
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Knight İÇin askere gitmeyi asıyorum deme -
20 yaşındaki biri böle dawranmaz askerlikmi sünnet m gelmiş senin? -
aynen benımd geldı son 4 ay :( (hersey vatan için ama hiç gitmek ıstemıyorum )quote:
Orijinalden alıntı: S1V4SL1a
bu vatan icin can fedaquote:
quote:
20 yaşındaki biri böle dawranmaz askerlikmi sünnet m gelmiş senin?quote:
Orjinalden alıntı: S1V4SL1a
20 yaşındaki biri böle dawranmaz askerlikmi sünnet m gelmiş senin?
-
knight için askerliğe gitmiycem demequote:
İyi Kötü Vatani Görev Bu kendin için olmasa bile kendilerini vatanın aserleri koruduğu için geceleri rahat uuyabilen insanlar için yapmalısınquote:
Ya arkadaşlar kendimi hiç hazır hissetmiyorum k2night benim için okadar önemlideğil ondan sormadım daha yaş 18 ama askerlik yoklaması geldi ona sasırdım ben yawquote:
geldiyse gidersin O bir görev yapar gelirsinquote:
Orijinalden alıntı: Dankequote:
Orjinalden alıntı: S1V4SL1a
20 yaşındaki biri böle dawranmaz askerlikmi sünnet m gelmiş senin?
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: KaN-KuS-Tu-RaN
İyi Kötü Vatani Görev Bu kendin için olmasa bile kendilerini vatanın aserleri koruduğu için geceleri rahat uuyabilen insanlar için yapmalısın
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: KaN-KuS-Tu-RaN
İyi Kötü Vatani Görev Bu kendin için olmasa bile kendilerini vatanın aserleri koruduğu için geceleri rahat uuyabilen insanlar için yapmalısın
bencede
-
bence kaçak ol 1 senequote:
Orijinalden alıntı: BozQurD
Ya arkadaşlar kendimi hiç hazır hissetmiyorum k2night benim için okadar önemlideğil ondan sormadım daha yaş 18 ama askerlik yoklaması geldi ona sasırdım ben yaw
Alıntıları Göster -
Knight içinse söle düşün.Sen yeni bi charsın ve askerlikte exp kasma mekanı.Git kas kendini.Güçlen.PK ya ( tatbikat) çık.Komutanları gm falan farzet ne bilimquote:
Orijinalden alıntı: P.Kquote:
Orjinalden alıntı: KaN-KuS-Tu-RaN
bencede
Alıntıları Göster
-
Ya oturuyodum nüfüs köyde bir tel geldi bittim ben zaten içimde kötü bir his vardı bugün açtım dedem oğlum askerlik yoklaman gelmiş dedi beynimden vurulmusa döndümquote:
Orijinalden alıntı: A Tout Le Monde
bence kaçak ol 1 sene
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BozQurD -- 30 Mart 2007; 22:03:40 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: lDarkDaqqerl
Knight içinse söle düşün.Sen yeni bi charsın ve askerlikte exp kasma mekanı.Git kas kendini.Güçlen.PK ya ( tatbikat) çık.Komutanları gm falan farzet ne bilim
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: takopako
Knight içinse söle düşün.Sen yeni bi charsın ve askerlikte exp kasma mekanı.Git kas kendini.Güçlen.PK ya ( tatbikat) çık.Komutanları gm falan farzet ne bilim
dikkat et komutan banlamasın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stephie -- 30 Mart 2007; 22:03:55 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Stephiequote:
Alıntıları Göster
komedi yaquote:
Orjinalden alıntı: DreaM
quote:
-
ULahn diyorum bu aLay geçenLere benim derdim knight değil banane ya knightdan sizin gibi pckpota bağlamadım benim derdim askerlik bilen varsa nasıl tecil ettirecek sölesin derdimizi söylüyoruz alay geçiyorsunuz.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-9F586582C
komedi yaquote:
quote:
Alıntıları Göster
-
Knight bölümüne açmışsın ne yapsınlar onlarda haklı.quote:
Orijinalden alıntı: BozQurD
ULahn diyorum bu aLay geçenLere benim derdim knight değil banane ya knightdan sizin gibi pckpota bağlamadım benim derdim askerlik bilen varsa nasıl tecil ettirecek sölesin derdimizi söylüyoruz alay geçiyorsunuz.
Alıntıları Göster -
knight iin gitmiyorsanız olmas vatani görev bu istediğin zaman git istediğin zaman gitme olmas böle -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-9F586582C
komedi yaquote:
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: emremenek
komedi yaquote:
quote:
Nöbetlere koxp kurmayın. onbaşılar report atar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X