Şimdi Ara

TÜKENDİ ASUS DSL-AC750 DualBand-DLNA-VPN/ADSL-VDSL-FiBER-Modem(802.11ac, 5GHz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
6.362
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 369 TL ASUS DSL-AC750 DualBand-DLNA-VPN-ADSL-VDSL-FiBER-Modem(802.11ac, 5GHz)TÜKENDİ ASUS DSL-AC750 DualBand-DLNA-VPN/ADSL-VDSL-FiBER-Modem(802.11ac, 5GHz)
    www.vatanbilgisayar.com
    ASUS DSL-AC750 300MBPS-433MBPS VDSL DESTEKLİ KABLOSUZ-AC 2 PORT ADSL2+ MODEM - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/asus-dsl-ac750-300mbps-433mbps-vdsl-destekli-kablosuz-ac-2-port-adsl2-modem.html

Aldığınızda firmware update yapmayı unutmayın:https://www.asus.com/tr/Networking/DSL-AC750/HelpDesk_BIOS/

TÜKENDİ ASUS DSL-AC750  DualBand-DLNA-VPN/ADSL-VDSL-FiBER-Modem(802.11ac, 5GHz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 18 Eylül 2019; 23:19:31 >

• Aldık eyvallah 👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İyi bir modem midir kullanan varmı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metindiyadin M kullanıcısına yanıt
    gayet iyi geri dönüşler hep olumlu
  • iyi fiyat kullanan birisi olarak tavsiye ederim
  • Teşekkürler, aldım

• Yeni issye geçmeyi düşünüyorum da almak mantıklı mı acaba ..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayni odada iki dis ceken modem degil mi bu?

• incitmeli kullanıcısına yanıt
    Eğer doğruysa Asus o antenleri götüne soksun. Bende şu an antensiz model var zyxel vdsl şu tttnetin verdiklerinden. Ürünün çekim gücüne şoktayım

• Ben daha önce aldım ve memnun kalmadım, 3 adet antenden ikisi 2.4ghz biri 5ghz, dolayısı ile 5ghz kapsama alanı zaten kötü, birde tek antenle nereye kadar.

• Benim modemin anteni bile yok. Biz ölek ozaman. (vr1200)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 16 Eylül 2019; 13:16:26 >
  • Airties 5750 ve 5760 dada anten yok ama ac750ye göre çekimi daha iyi. Ben tplink 9980 kullanıyorum oda 3 antenli ama çekim gücü farkı var Asus ac750 ile.

• yusuf24 kullanıcısına yanıt
    Asus DSLAC56-U modem kullanıyordum ve almadan önce de antensiz oluşunu önemsemedim, dedim iyidir heralde asus sonuçta. Eve getirip kurdum, eski netgear dgn2200 modemim ondan daha geride bulunmasına rağmen daha iyi sinyal veriyordu. 2.4 ghz için karşılaştırıyorum yoksa ötekinde 5ghz yoktu tabi.
    Daha sonra netgear d7800 geçtim rahatladım.
    Şimdi Huawei B618 B618s-22d 4G turkcell superbox modem ile kullanıyorum, 2sinde de kalite iyi. Asus bende biraz hayal kırıklığı yaşattı. Antensiz alınacaksa bile testler incelenip alınmalı.
    Yukarıda da arkadaş çekmediğini söylemiş de o büyük ihtimalle 5ghz bandı için geçerli.
    Baba evine bu modemi düşünüyordum 5 ghzyi kapatırım orda sıkıntı değil, parasının hakkını verir mi onu düşünüyorum.
  • A.Bozoğlu kullanıcısına yanıt
    5650 çekimi de iyi midir bundan?
  • Yorumlar kafamı çok karıştırdı. Ne yapalım şimdi iade edelim mi? Daha kargo gelmedi. Yerine ne alınabilir?

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    5650'de dual band (5ghz) desteği yok. kıyaslama yapmak doğru olmaz bence.
  • firmware update falan yapmayın bu modemi yapacaksanız 1 defa yapın oda DSL-AC51_1.1.2.3_473 bu sürüm olsun zırt pırt update yaparsanız modem kafayı yiyor Brick oluyor.Ayrıca modemin çekim gücü hiç iyi değil onuda göz önünde bulundurun
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    5650 derken neyi kast ediyorsun anlamadım ama bu modemin çekim gücü traş haberin olsun hiç iyi çekmiyor.
  • Zaten satan ürüne kampanya yapmazlar kolay kolay

• quote:

Orijinalden alıntı: helll_599

firmware update falan yapmayın bu modemi yapacaksanız 1 defa yapın oda DSL-AC51_1.1.2.3_473 bu sürüm olsun zırt pırt update yaparsanız modem kafayı yiyor Brick oluyor.Ayrıca modemin çekim gücü hiç iyi değil onuda göz önünde bulundurun
    Hocam tavsi,ye ettiğimiz fiyat performansta zirve olan bir model var mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.