Şimdi Ara

Tükenmez kalem önerisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Var mı böyle kalın uçlu, boyayı resmen hortum gibi döken kalem? Dikkat çekmesi için kalın uçlu olmalı.

• Mavi iddia kalemi  

• askmeafavour A kullanıcısına yanıt
    O efsanemiz hocam zaten haricinde bahsediyorum
  • uniball pilot kalemler kalın yazıyor bayağı. tükenmezden çok da farklı değil onlarla kontrol ediyorum ben. tükenmez 0,7mm'den kalın uç denk gelmedim hiç

• schneider one business uç kısmı normal kalemlerden biraz farklı yazarken hiç tutulma yapmaz ve saniyesinde kurur✍️
  • baba git kırtasiyeden bi tane al işte niye bu kadar derin düşünüyorsunuz?

• deli misiniz olm sanki bilgisayar alıyor forumdan kalem tavsiyesi istiyor. Kalem...

mavi iddia kalemi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Uçlu Kalem Tavsiyesi
    8 yıl önce açıldı
    Kalem - Kağıt - Silgi - Traş
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kaligrafi kalemi diye satılıyor galiba 2 mm ucu olanlar var bakın isterseniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmza kalemi diye sorabilirsin kırtasiyelere
  • hedef2021 kullanıcısına yanıt
    Hocam uçlu kalem tavsiyesi istiyor buradakiler. Ben de bildiğiniz iyi tükenmez kalem dedim. Niye bu kadar triggerlandiniz anlamadim
  • oOoOo meğer koynumuzda fosforcu beslemişiz

• brosbeforehoes kullanıcısına yanıt
    Hocam açık konuscam hayatim da birkac kez kullanmisligim var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LivreSciisBack -- 4 Ocak 2021; 21:50:47 >
  • fosforculuk ayrı bir şey konulardan oku. benim demek istediğim böyle küçük şeye takılmaya ne gerek var?

Hocam almışken iyi kalem alıyım. Millet burada birbirine rotring pro felan diyor. Ben kurşun kalemle tıpı kazandım. Şimdi geldim iyi bildiğiniz tukenmez kalem var mi diye sordum. Bunda bir gariplik yok
  • bende faber castell 1440 var. 4-5 kalem değiştirdim (birkaçı fabrika eşantiyonu) en iyisi bu kalem.

Teşekkürler.
  • Hocam bu işin kralı Scrikss kalemdir. Bana da doğum günü hediyesi olarak geldi resmen yazmaktan zevk almaya başladım harika bir şey dünyanın en iyi kalemi açık ara ve ömür boyu garantili. Ancak birilerinin gözü değdi heralde kapağı bozuldu gönderdim daha gelecek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.