Şimdi Ara

Tüketici hakem heyetinden anlayan yardimci OLURMUSUNUZ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaslar aranıza yeni katildim sayılır..konu yanlis yere acildiysa admin arkadaslar kusura bakmayin..

Soruna gelecek olursak;

Telefonumdaki bi anlasmazliktan dolayi thh basvurmustum(garantili cihazi yapmaya ücret istemisti)
    Bugun telefon aldigim bayii aradı telefonu degistirmek için..telefonu kutusuyla ve herseyiyle beraber getir ithalatci firmaya gondericez onlar yenisini gonderecek dedi.malum sarj kablolari cabuk bozuluyor ve benimkide bozulmustu.bu durumda yine degisim olurmu acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemocan_3 -- 2 Ekim 2019; 12:26:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bayii sizi iki sene sonra çağırıyorsa değiştirmek için telefonu, iki sene sonra götürebilirsiniz demektir. Hakem heyetinden anlamaya gerek yok bence.
  • Garanti biteli 4 ay oldu hocam..2 sene yeni doldu yani...arasindan 2 sene gecmedi

• Siz garantideyken götürmediniz mi telefonu ? Başvuru tarihinizde garantiden yararlanma hakkınız varmış ki değiştirmeyi kabul etmişler.
  • Evet garanti devam ederken gondermistim 3 ay kalmisti garanti bitmesine...sorum su yani sarj aleti eksik kabul görür mu veya bu eksik diye degisimi reddederlermi

• Şarj aletini yanında götürün ben başvurduğumda sorun yoktu dersiniz. İlla sorun çıkar derlerse bir tane alıp koyarsınız kutuya niye bu kadar takıldınız ki?
  • 5 tl lık sarj kablosu ıcın kafa yormaya gerek yok..fırından ekmek alınca 5 tl para ustudemı kalmıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Usta lg nin sarj kablosu farkli kabarma yazili ve farkli bi kablosu var mesele 5 liralik kablo degil...kablo cok var koyarim bitane sorun degil..orjinal kablosu 150 civari...yani demek istedigim kablo koymazsam vrya farkli kablo koyarsam ne olur yani

• Son olarak şunları yazayım belki yardımcı olur. Öncellikle açtığınız konunun hakem heyeti ile alakası yok herhangi bir bayiide çalışan biri gelse hakem heyetinde çalışan birinden daha çok bilgi verir.

150 TL kablo demişsiniz kablo 150 ise telefon 5000 TL'dir iki senelik telefondan bahsediyoruz bana biraz abartı geldi. Öyle olduğunu varsayalım ;

I - Telefon fiyatı ile kabloyu fiyatını düşündüğünüzde her türlü değer sonuçta yeni telefon ve kablo gelecek ?

II) Kabloyu gidin orijinal ikinci el alın niye değişecek telefona sıfır kablo alıyorsunuz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.