Şimdi Ara

Tüketici Hakem Heyetine Nasıl Başvurulur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
69
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepsiburada üzerinde telefon satın aldım. Bayramdan 2 gün önce fakat telefonun ekranında ışık sızması olduğunu farkettim 2 gün içerisinde bayram günü içerisindeydim. Hepsiburada aradım. Durumu bizzat ilettim. Bana yurt içi kargo kodu gönderdiler. Telefonu bize gönderin diye. Bende bayramın bittiği gün telefonun ışık sızmasını fotoğraf ile belgeleyerek bana verilen kod ile birlikte yurt içi kargo ile yolladım. Ertesi gün teslim almışlar. Aradan bi 6 gün geçince aradım tekrardan dedim ya bana telefonumun para iadesi yapılsın daha yeni telefon gönderin dedim. Yeni aldığım telefonumun tamir olmasını istemiyorum diye belirttim. Bana telefon yeni olduğu için tamir olmaz. Servisin rapor vermesi gerekiyormuş. Para iadesi veya değişim diye bende bunu belgelerle belirttim anlaması daha kolay olur servisin diye. Sonra aradan 15gün geçti yaklaşık. Siteden kontrol ediyorum. Siteden durumu kontrol etttiğimde bi şok oldum. Ürün onarılarak gönderildi. Yazısını görünce tekrar aradım. Bu arada kendi telefonum olmadığı için tanıdık telefondan arıyorum. Durumu belirttim. Bana telefonumun tamir olmadığını ve telefonda herhangi bi arıza olmadığı için geri gönderildiği söylediler. Bunu duyunca ayrı bi şok oldum. Ben bunu belgelerle belirttiğim halde sorunumun olmadığını telefonda bariz şekilde ışık sızmasının görüldüğünü söyledim. Bana tekrardan servisin onay vermesi gerekiyor diye ezbere konuşuyor. Bu durumda ne yapmam gerek. Tüketici Hakem Heyetine hiç başvuruda veya hiçbir şekilde işim olmadı başvurmam gerekirmi bu durumda veya nasıl başvurulur. Sitede telefon onarılarak gönderilmiştir yazıyor. Fakat telefondan aradığımda farklı konuşuyorlar. Telefonun ödemesi geldi. Telefonu kullamadım bile iademide yapmıyorlar. Veya değişimde. Ne yapmam gerekir.

• bulunduğun ilçe kaymakamlık binasında bulunur,oraya gidip dileçke formu doldurup elindeki belgeleri de ekleyip şikayette bulunuyorsun.Aylarca bekliyorsun
    avukattan yardım alsan daha iyi sonuç alırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tüketici hakem heyeti
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.