Şimdi Ara

Tüketici hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben 8 9 ay önce iPhone 6 telefon aldım hattıma alırken bana 24 ay kasko ıstermısınız dıye sordular bende evet isterım dedım sora 24 ay kasko yaptırtım gecen müşteri hizmetleri aradım kaskoyu sordum bana 12 ay ve 24 ay buyonca ödüceksınız dedıler şaşırdım hayır dedım 24 ay soyledıler bana dedım kabul etmedım sıze dava açcıcam dedı ne yapmam lazım lütfen yardım edın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne dediğiniz anlaşılmıyor.

• Anladığım kadarıyla kaskosu 12 ay yapmışlar odemesini 24 aya bolmusler. Elinizde kasko sözleşmesi örneği yok mu ?

• Ben Bilmem Beyin Bilir kullanıcısına yanıt
    ben turkcell 8 9 ay önce telefon aldım faturama
    alırken kasko ıstermısın dıye sordular. bende evet kasko olsun dedım 24 ay kaskolu olcak dedıler.
    bir kaç gun önce aradım turkcell müşteri hizmetlerini kaskomu sordum 12 ay dedıler ve ben 24 ay kaskoya 24 ay boyunca ödeme yapcakmısım ama 12 kasko varmış bana 24 ay kaskolu olcak dıdıler ve 24 ay boyunca farurana yansıcak dedıler ama oyle bırsey yokmuş sımdı ne yapmam lazım tşk ederım sımdıden
  • Lawyer066 L kullanıcısına yanıt
    hayıır yok ama turkcell abome merkezınde yaptırtım faturasını 15 gun sora alırsınız demışlerdı işlerımın yuzunde zaman bulamadım gıtmeye ama hala telefonun borcunu öduyorum hemde kaskoyu öduyorum olmayan kaskoyu
  • nigaa N kullanıcısına yanıt
    Aldığınız yerle görüşün

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lawyer066 L kullanıcısına yanıt
    evet goruştum onlar bıle tam yartımcı olamıyor bende hakkımı aramak ıstıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam Karar ara.com diye bir site var oraya girip daha anlaşılır bir şekilde sorun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.