Şimdi Ara

Tüketici Olarak Kandırılıyoruz ve Kimse Birşey Yapmıyor... S3 S4 Note3 S5 Note4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle teknolojinin içinde olduğumu belirtmek isterim size anlatacağım şeyler uzun araştırmalar sonucu öğrendiğim ve fotoğraflarla da kanıtladığım şeylerdir.
    Merak eden var ise aynı model telefon ile gidip kontrol edebilir.

Bu arada ben samsung için yazıyorum ama iphone da aynı şeyi yapıyor.
    Yani Türkiye olarak kandırılıyoruz ve ne yazık ki kendi ülkemizin insanları buna musade edip ortak oluyorlar.

Bir telefoncuya gidiyorsunuz yada bir operatör bayisine yeni telefon almak istiyorsunuz birde yenisi iyisi olsun diyorsunuz orada ki teşhiri inceliyorsunuz işte kandırmaca burada teşhirdeki bütün ürünler yurtdışına satılan ama Türkiyeye satılmayan ürünler.
    Bazılarınız duymuştur yok 4G yok diye düşük işlemcili gönderdiklerini tamam kabul edilebilir bir bahane ama belki telefonu biz 4g geldikten sonrada kullanacağız ve yurtdışında satılandan daha çok para veriyoruz.
    Ama sadece işlemcimi??? Teşhirde gördünüz aldınız eve gittiniz açtınız ve Ne yazıkki telefon almadaki en büyük özelliklerden biri olan kamerada farklı.

S3 S4 Note3 te yaptılar ve aynı durum Note 4 galaxy S5 tede var.
    Aşağıda teşhir ürünü ile bize satılan ürünün aynı kamera ayarlarındaki görüntü kalitesini pozlamasını netliğini ekran kalite farkını göreceksiniz.
    Telefonları pahalı alırken bu şekilde kandırılmayı hakettiğimizi düşünmüyorum ve herkesin uyanması bu durumun düzeltilmesi için sizlerle paylaşıyorum.
    Fotoğraflar Note 4 e aittir.
    S5tede durum farklı değildir.

Samsung sadece Note Edgeyi birebir orjinal gönderdi diye biliyorum.

Herkese saygılar

Tüketici Olarak Kandırılıyoruz ve Kimse Birşey Yapmıyor... S3 S4 Note3 S5 Note4 Tüketici Olarak Kandırılıyoruz ve Kimse Birşey Yapmıyor... S3 S4 Note3 S5 Note4 Tüketici Olarak Kandırılıyoruz ve Kimse Birşey Yapmıyor... S3 S4 Note3 S5 Note4 Tüketici Olarak Kandırılıyoruz ve Kimse Birşey Yapmıyor... S3 S4 Note3 S5 Note4 Tüketici Olarak Kandırılıyoruz ve Kimse Birşey Yapmıyor... S3 S4 Note3 S5 Note4 Tüketici Olarak Kandırılıyoruz ve Kimse Birşey Yapmıyor... S3 S4 Note3 S5 Note4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmacyx -- 23 Şubat 2015; 19:30:42 >

• iddiaların ciddi ve dikkate alınacak cinsten eğer gerçekse vay bizim halimize...
  • Bu işin arkasında israil var.

bilimsel değil.Yılda en az 350 milyon adet cihaz satıyorlar,böyle bir çakallık yapacaklarını sanmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşın birisi ekran kalitesi olarak dediginizi söylemişti.Teşhir ürünün ekran daha canlı diyordu yanlış hatırlamıyorsam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TIMERIDER kullanıcısına yanıt
    Bende S5 var ve fotoları onunla çektim teknosa turkcell mağazalarındaki teşhir ürünleriyle karşılaştırma yaptık note4 ün sahibi olan arkadaşım media marktan aldı.
    Ben S5i samsung yetkili satıcısından aldım.S5 in fotolarınıda çekmiştik paylaşabilirim durum aynı.
    Denemesi bedava gider bakarsınız özellikle fotoları ayarların aynı olduğunu belirterek çektim paylaştım.
    Ön kamera bu fotolar ama arka kamerada farklı değil.
    Benim kimseyi karalamak gibi bir tavrım niyetim yok iphoneda aynı onuda deneyebilirsiniz özellikle karanlık ortamdaki fotoları görmeniz gerekli.
    Ben o telefona o parayı verip alıyorsam avrupadan pahalıya niye kötü olanı ben kullanıyorum ayrıca teşhire bize satılanları niye koymuyorlar.

Çakallık yapacaklarını sanmam diyorsunuz güzel doğrusu bu ancak Note3 gibi bir telefonu Türkiyede 4G yok diye düşük işlemcili gönderildiğini ve bunu resmi açıklamayla yaptıklarını bilmiyormusunuz.Ben şuan işin içindeyim 4G baz istasyonları deneniyor ama Türkiyede avrupadan daha çok para verip Note3 alanlar faydalanamayacak.

Şuan orjinali ile aynı gelen tek samsung Note Edge.
    1 martta S6 S6 edge tanıtılacak seri üretim olacağı için bize yine yukarda bahsettiğim gibi gelir ama bu olay yayılırsa kimbilir artık enayi olmadığımızı anlarlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmacyx -- 25 Şubat 2015; 1:01:15 >

• Teşhir telefonları üst düzey oluyor nedense
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.