Şimdi Ara

Tum Android Cihazlara Yazilim Atma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
58.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.wotanserver.com/en/account/register

Buradan indirin

http://www.wotanserver.com/en/page/support

Flash Driver ILK OLARAK BUNU YUKLEMEK ZORUNDASINIZ!! YOK PC GORMUYOR VS VS GERKSIZ SORULAR SORMAYINIZ

http://www.wotanserver.com/downloads/USBFlashDriver.exe

Wotan Client

http://www.wotanserver.com/downloads/WotanClient.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tesla Nikola -- 24 Ocak 2012; 11:36:17 >

• 62 li sürüme sahip olanlar burdan 42 ye cekse ya
  • Telefon modeli seçilen yer LT18i yok LT18 diyemi geçiyor acaba Telefon Arc S
  • Gerçekten güzel bir program. Şimdi 42 sürüme geri döndürüyorum root için teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: anil111

Gerçekten güzel bir program. Şimdi 42 sürüme geri döndürüyorum root için teşekkürler :)

program ücretsiz calısıyor degilmi?
  • Evet şuan yazılımı indiriyor.
  • @anil111
    Arkadaşım döndürdükten sonra telefondaki kişisel dosyaların gitti mi? Yoksa sadece yazılım mı atıyor program?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android Telefon Secimi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TÜRK.rew

@anil111
    Arkadaşım döndürdükten sonra telefondaki kişisel dosyaların gitti mi? Yoksa sadece yazılım mı atıyor program?

Yazılımı başarılı bir şekilde 42 sürümüne çevirdim. Bu işlem sırasında sim ve hafıza kartı takılıydı. Yüklü olan uygulamaların ve telefon hafızasındaki numaraların hepsi gitti. Bu işlemi yapmadan önce numaraları yedeklemeyi unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nl_ztrk -- 22 Ocak 2012; 16:46:55 >
  • ben yaptım bunları ama hata verdi ve hala olmadı telefon sony ericsson xperia x10i
  • quote:

Orijinalden alıntı: henry_enes

ben yaptım bunları ama hata verdi ve hala olmadı telefon sony ericsson xperia x10i

Çok güzel hata verdiyse sorun yok işte.
  • quote:

nasıl anlamadım ya hata verdiyse sorun yok derken ? ne yapmam lazım şimdi ?

Bilader kafan mı güzel hata verdi ne demek ya binbir türlü hata çeşidi var sen burda sadece hata verdi olmuyor diyerek çözüm mü bekliyorsun şimdi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: N0thingLose

quote:

nasıl anlamadım ya hata verdiyse sorun yok derken ? ne yapmam lazım şimdi ?

Bilader kafan mı güzel hata verdi ne demek ya binbir türlü hata çeşidi var sen burda sadece hata verdi olmuyor diyerek çözüm mü bekliyorsun şimdi ?

haklısın sorun bu

• @henry_enes
    Bu işlemi 1 kez mi denedin? crc hatası dosyanın açılamadığı anlamına geliyor diye biliyorum.Resimde 3 dosya indirmiş 2 si açılmış o halde bilgisayarla ilgili bir problem gözükmüyor.İndirirken internet bağlantın kopmuş olabilir.Eğer 1 kez denediysen bence bir daha dene.WotanClient.exe nin bulunduğu yerde data klasoru var onun içinde flashes klasoru var sonu 02b9 olan dosyanın boyutu küçükse sorun indirmeden kaynaklıdır diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: N0thingLose

@henry_enes
    Bu işlemi 1 kez mi denedin? crc hatası dosyanın açılamadığı anlamına geliyor diye biliyorum.Resimde 3 dosya indirmiş 2 si açılmış o halde bilgisayarla ilgili bir problem gözükmüyor.İndirirken internet bağlantın kopmuş olabilir.Eğer 1 kez denediysen bence bir daha dene.WotanClient.exe nin bulunduğu yerde data klasoru var onun içinde flashes klasoru var sonu 02b9 olan dosyanın boyutu küçükse sorun indirmeden kaynaklıdır diye düşünüyorum

2 kere denedim ama olmadı. bu dediğin klasöre baktım 02b9 olan sonu onun boyutu 4.87 mb. tam inmemiş die düşündüm ben.
  • @henry_enes
    Yaklaşık dosya boyutu 230mb larda olmalı.Xp den kaynaklı olabilir.Başka bilgisayarda deneme şansınız varsa deneyin yoksa yeni bir kullanıcı açarak ve virüs koruma varsa devre dışı bırakarak deneyin derim ben.
    Yada şu linkten manuel olarak indirip deneyebilirsiniz XDA
  • tekrar deniyorum inş bu sefer olur.
  • *** FLASHING FINISHED ***
    disconnect the phone and power it on yazısını gördüm bu sefer oldu sanırım
  • @henry_enes
    Hadi hayırlı olsun :)
  • quote:

*** FLASHING FINISHED ***
    disconnect the phone and power it on yazısını gördüm bu sefer oldu sanırım

hadi gene iyisin dostum
  • valla çok sevindim ya hem telefoncuya 80 100 lira vermekten kurtuldum hem android hakkında bilgi edindim. çok teşekkür ediyorum @nothinglose @eray sanada şimdi telefonu kurtardık android 2.3.3 yükledik. şimdilik ii ama şu oyun olsun program olsun onları halletmem lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi henry_enes -- 26 Ocak 2012; 16:10:20 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.