< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redyellow -- 19 Kasım 2024; 20:53:48 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Tüm belediyelerin konser harcamaları araştırılsın önergesi reddedildi!!!
-
-
Meclis çoğunluğu onlarda, istediğini reddederler.
Muhalefet yine boş işlerle uğraşıyor.
Her zamanki gibi birileri yine ALGI peşinde,
Muhalifçilik oynamakla muhalefet olunmuyor
Azıcık kaliteli muhalefet yav.
-
Meclisin çoğunluğu onlarda diyerek zaten cevabı vermişsiniz.
Kaliteli muhalefet yapsa ne değişecek sizin verdiğiniz cevaba göre?
Burada sorulması gereken , şeffaf olunması istenirken neden reddediliyor?
Kişi kendinden emin ise(!)
-
Timur TanyeryoutubeÜlker, İkram, bisküvi, reklam, anfi, sen yenisin galiba, film, Kampanya, Açılış, eski reklam, nostalji, teaser, Alış veriş, Ahçı, total, oil stations, yemek, omlet, gass, tüp, tüpçü, pompa, reklam, Game, games, video games, Animation, Graphic animation, CGI, After Effects, 2D, 3D, studios animation, background, graphic, graphic animation, motion, stop motion, frame, frames, cartoon, cell animation, animasyon, Blender, Blender animation, 2D, 3D, blender, pets, education, educations, practice, training, funny, so funny, really so funny, laugh, kids, çizgi film, eğlence, gülmek, çocuklar, filmhttps://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=mAXP06uG1zk
-
akp tayfası konser sevmez, zaten bu yaygara israf değil hem butip konserlerin yapılmaması hemde aha açıklarını bulduk saldırın edaları... İsrafsa mesele orada küllü müllü bişey var oraya baksınlar.
-
Mansurun üstünü çizmek için yaptılar ve konu kapandı. Ne dedi Mansur sağlı sollu vurdular dedi. Halk TV yaylım ateşi yaptı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@0zkanK. misal bu konuda göremiyorum seni
nşa da milisaniyeler içinde damlaman ilk yorumu atman gerekirdi
-
Araştırılacak bir durum olsa ak parti zaten araştırır. Muhalefet sadece gündem olsun diye, sistem tıkansın diye önerge veriyor. Düzgün önerge verdi de ak parti mi kabul etmedi?
-
Kendinizi neden şöyle ypaıyorsunuz çözemedim gitti. Cahil desem cahil değilsiniz saf desem saf değilsiniz.
Ben bu tarz konularda YAZMAKTAN BIKTIM. Boşuna yazmıyorum artık. İnatla anlamıyonuz çünkü.
Allah 1 midir diye önerge verse muhalefet İKTİDAR GENE KABUL ETMEZ şunu anladığınız gün körlemesine muhaliflikten kurtulacaksınız işte. Yarın tekrar bu sefer Alalh 1'dir diye kendileri önerge verir kendi oyları ile kabul ederler...
Bunun gibi istersen 1 milyon önerge ver 2 milyon konu aç hiç birini kabul etmez iktidar.
Not: Bu arada önergeyide CHP veremiyor farkındaysanız :D Hiç belediyesi olmayan Saadete verdirmişler...
-
lanet olası insanımsılar neyi kabul etti bugüne kadar :D
sinirden gülüyorum, çakı gibi yeni mezun subaylarımızı da görevden atmaya çalışıyorlar... abi çıldırırsın yaa ben dayanamıyorum artık. topu tüfeği alıp delik deşik edesim geliyor şu iki ihtiyar bunağı.
-
böyle bir söylemi genelde ak troller söyler, sen mor saçlı chp li bir kadın değil miydin? mama lobicileriyle kanka olan kadın hani.
edit: muhtemelen ironi yapmışsındır, evet ironi yapmışsın tamam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikita7404 -- 20 Kasım 2024; 0:5:6 > -
Senin yaşına uygun bir mesaj değil. Biz büyüklere bırak bu işleri.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sen çok büyüksün ama daha insanları tanıyamıyorsun, nasıl büyüklük?
-
Senden daha iyi tanıdığım kesin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
en son sen beni şikayet ettin ve 5 gün banlandılar... fakat sen halen yaptığın ayıp için özür dilemedin... bana karşı tüm suçlamaların karşılıksız çıktı yani iftira atmış konumuna düştün ama tabi umurunda değil...
ben suçsuz yere birine bir suçta bulunduğumu fark etseydim utanırdım ama sizler utanmıyorsunuz, bu yüzden seninle uzun uzun tartışmalara girmeyeceğim.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X