Şimdi Ara

TÜM BİLMEK İSTEDİKLERİNİZ İÇİN BİZE ULAŞIN (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
3.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ŞAMANDRA AYARINIZI TEKRAR YAPTIRIRSANIZ DAHA HIZLI GAZ ALIR
  • ŞAMANDRA AYARINIZI TEKRAR YAPTIRIRSANIZ DAHA HIZLI GAZ ALIR
    quote:

Orjinalden alıntı: klimaks27

Birşey daha sormak istiyorum.Lpg dolumu yapılırken diğer arabaların deposu çok hızlı dolarken benimki çok daha uzun bir sürede doluyor.15 milyonluk gazı nerdeyse 5-10 dk içerisinde alıyor.Bu neden olabilir.
  • Vectra a 2.0i aracımda tek nokta aldesa marka lpg kiti var. Ekonomik olmasına rağmen performansta düşme var. Sıralı sisteme çevirmek istediğimde değişmesi gerekenler nelerdir. Sadece enjektörler ve ecu ile değişim yapılabilirmi?.Bana ne kadara malolur. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ditzel -- 5 Ocak 2007; 21:59:46 >
  • 2005 1.4 fabia 101 hp var ve lpg taktırmak istiyorum fakat birkaç yerde sorun çıkarttığı gibi birşeyler duyuyorum bu doğrumu. fabialar lpg de problem çıkartıyormu?
  • SELAMLAR TARTARİNİ ANTALYA BAYİİ OLARAK 9 ADET FABİA MONTAJIMIZ VAR SONDERECE UYUMLU ARAÇLAR VE KULLANICILARI ÇOK MEMNUNLAR AYRINTILI BİLGİ İÇİN:antalyaokcan@hotmail.com
    quote:

Orjinalden alıntı: ebuyukdemirci

2005 1.4 fabia 101 hp var ve lpg taktırmak istiyorum fakat birkaç yerde sorun çıkarttığı gibi birşeyler duyuyorum bu doğrumu. fabialar lpg de problem çıkartıyormu?
  • Sn Anı Otogaz Yetkilileri,
    Aracım 2004 model Megane ıı dynamique. Agustos ayında Voltran marka kit taktırdım. Genel olarak pek sorun olmamasına rağmen özellikle lpg de rölantide çalışırken (bazen benzinde de yapıyor) sarsıntılı çalışmasından ve benzinden gaza geçişte stop etmesinden şikayetçiyim.Gaza geçiş sırasında gaz pedalına basarsam stop etmiyor. Rölantideki sarsıntı yüzünden renault servisine gittim ve buji bobinlerinden birtanesinin arıza verdiğini tespit ettiler, değiştirdik, ancak sorun hala devam ediyor. Aracın sarsılmasından son derece rahatsızım. Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.
  • Sayın Anı Otogaz yetkilisi.

benim aracım 2006 model 16 valf 1.2 albea dynymic...

1-lpg montajı yapılınca lpg tuketımı yol bilgisayarında görunuyor mu.
    2-aracın henuz 2 yılı dolmadı.10.000 km de.1 yıl yenı doldu.lpg takılınca aracın garantısı bozulur mu.
    3-lpg montaj fiatı ne kadar.
    4-son alarak,otogaz fiat albealarda verimi iyi mi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEMİRCİEFE -- 5 Ocak 2007; 15:38:23 >
  • lpg montajı yaptığımız zaman benzinde de çalışma şekli nasıl ise gaz dada aracınızda ne görmek istiyorsanız onu görebilirsiniz.arac markanızda yada dier markalarda benzin enjektörleri
    nasıl çalışıyorsa gaz enjektörlerinizde aynıı şekilde beyinden sinyal alarak çalışır yani sıralı çalışır aynı benzin enjektörleri gibi 1-3, 2-4 olarak çalışır benzinde çalışma şekli budur gaz dada aynı şekildedir.direk yanış odasına enjekte yolu ile püskürtme yaptığından dolayı kayıbı bırakın %10 artmasa problem var demektir.acınızın montajına karar verdiğiniz de uygulanacak fiyat veayrıntılı bir bilgi için misafirimiz olursanız araçların montajını kendniz bizzat görme fırsatınız olacak aynı zamanda lpg ile ilgili tüm blmek istediklerinizi atölyemizde ustalarımız size tüm ayrıntıları ile anlatacaklardır.ayrıca bize aniotogaz_izmir@hotmal.com adresinden de bağlantya geçebilirsiniz...

• merabalar,
    yaklaşık 1 ay önce 2000 model seat toledo 1.6 signo model aracıma kahvecioglu otogazda lpg taktırdım. lpg taktırdıktan sonra aracın sabahları çalışmasında sorun yaşıyıorum. araba ısınana kadar ayagımı gazdan cekersem devamlı stop ediyor.yani rölantide calışamıyor tabi bu benzindeyken oluyor. arac yeterli sıcaklıga ulasıp gaza geçtiginde hiç bir sorun yok. özellikle sabahları sorun. ama gün içinde çalışırken ilk calısmada hafif bi titreme yapıp sonra topluyo kendini. acaba sorunum ne olabilir. gaz takan yer bogaz kelebeginde sorun oldugunu söylüyor degişmesi lazım dedi. servise gidip bogaz kelebegini actırdım fakat hiç bir sorun olmadıgını gayet düzgün calıstıgını söylüyorlar. yardımcı olursanız sevinirim.
    saygılar...
  • bu sorununuz gaz kelebek motoru ile ilgili görünmüyor 2 durumdan kaynaklı olabileceğini tahmin ediyoruz 1)sıcaklık müşürü algılamıyordur temizlenmesi gerekir
    2)takılan lpg kitinin ecü(elektronik kart) benzin parametrelerini etkiliyordur..
    bunun çözümü lpg ecü sünün değişmesini gerektirmektedir.bu yapıldıktan sonra benzin parametreleri normale çevirmek için motor test cihazına bağlanıp benzin beyin kartına yeni program atılmalıdır.. ama size önerimiz bu sorun için en kısa sürede servisinize başvurmak olacaktır. saygılarımızla ......ANI OTOGAZ
  • Sn Anı Otogaz Yetkilileri,
    Aracım 2004 model Megane ıı dynamique. Agustos ayında Voltran marka kit taktırdım. Genel olarak pek sorun olmamasına rağmen özellikle lpg de rölantide çalışırken (bazen benzinde de yapıyor) sarsıntılı çalışmasından ve benzinden gaza geçişte stop etmesinden şikayetçiyim.Gaza geçiş sırasında gaz pedalına basarsam stop etmiyor. Rölantideki sarsıntı yüzünden renault servisine gittim ve buji bobinlerinden birtanesinin arıza verdiğini tespit ettiler, değiştirdik, ancak sorun hala devam ediyor. Aracın sarsılmasından son derece rahatsızım. Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ANI OTOGAZ

Volkwagen passad,Bora,Reno clio,Hyundai,Peugeot gurubu araç markaları bunlara uygundur.Ayrıca motor hacminin yada araç torkunun hiçbir önem yoktur önemli olan aracın enjektör biçimidir...

ANI OTOGAZ

valla kendi içinizde bi mutabık kalabilseniz çok sevineceğiz.

tartarini yetkilisi peugeot ta çok hassas ayar gerektiğini, daha önce hiç pug a LPG montajı yapmadığını söyledi

londi renzo yetkilisi fransız arabaların benzin enjektör hızına LPG enjektörlerinini yetişemediğini bu yüzden kendi markalarının yetişeceğini söyledi.

sizde reno ve pug lar uygundur demiş bırakmışsınız.

şimdi tüketici ne yapsın?

• quote:

Volkwagen passad,Bora,Reno clio,Hyundai,Peugeot gurubu araç markaları bunlara uygundur.Ayrıca motor hacminin yada araç torkunun hiçbir önem yoktur önemli olan aracın enjektör biçimidir...

ANI OTOGAZ

tartarini yetkilisi peugeot ta çok hassas ayar gerektiğini, daha önce hiç pug a LPG montajı yapmadığını söyledi

londi renzo yetkilisi fransız arabaların benzin enjektör hızına LPG enjektörlerinini yetişemediğini bu yüzden kendi markalarının yetişeceğini söyledi.

• yapmanız gereken en yakın bir landirenzo bayisine başvurmanız.tüm montajlarımızda performans ve tasarruf garanti altındadır ayrıca aracınızın tüm mesüluyeti de.
    quote:

Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee

quote:

ANI OTOGAZ

• HERYERDE BU HERİF YA TUTURMUŞ LANDİRENZO DİYE KAFAYI YİYECEM
    quote:

Orjinalden alıntı: ac öncel

yapmanız gereken en yakın bir landirenzo bayisine başvurmanız.tüm montajlarımızda performans ve tasarruf garanti altındadır ayrıca aracınızın tüm mesüluyeti de.
    quote:

Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee

quote:

ANI OTOGAZ

• Sn.Anı otogaz yetkilileri aracımı tavsiyeniz üzerine servise götürdüm ve ayar yaptılar.Şu anda aracım 100 km de 12 lt lpg tüketiyor.Aracım benzinde iken 10,4 lt yakıyordu.Sizce bu lpg değerleri normal midir?
  • arkadaşım aracın gayet normal çalışıyor neden dersen:

zaten LPG gaz olduğundan benzine göre daha çok miktarda yanması gerekiyor.

sizin tasarruf edeceğiniz durum LPG de yakıt miktarları değil LPG nin benzine göre çok ucuz olan fiyatıdır.
  • verdiğiniz veriler normal görünüyor ama bu konuda sürekli takipçi olabilirseniz sorunlara erken müdehale sansınızda daha yüksek olur saygılarımızla iyi günler dileriz ANI OTOGAZ
  • Sn Anı otogaz yetkilisi arkadaşım,

Zaten 1 sayfa olan bölümde aynı sorunumu iki kere yazarak yeterince kirlilik yarattım. Eğer sorunumla ilgili bir çözüm öneriniz varsa ya da yoksa belirtirseniz bende de boşuna bir beklenti oluşmamış olur. Teşekkürler.
  • sayın add 2000 nickli adlı kullanıcı öncelikle sorunuzu geç cevaplamamız teknik bir sorundan kaynaklıdır özür dileriz..
    aracın gazda rölantide yada gaza geçişte stop etmesi gazın elektroik kartıyla ve gaz enjektörleriyle ilgilidir.Eger bu sorunu benzinde de yaşıyorsanız gaz kelebek motorunun ve rölanti motorunun temizletilmesi gerekmektedir.bize ineternet üzerinden ulaşabileceiniz adreslerimiz aniotogaz_izmir@hotmail.com, aniotogaz@gmail.com saygılarımızla
    ANI OTOGAZ
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.