Şimdi Ara

TÜM BİLMEK İSTEDİKLERİNİZ İÇİN BİZE ULAŞIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
3.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ANI OTOGAZ : aniotogaz_izmir@hotmail.com

aniotogaz@gmail.com

tüm bilmek istedikleriniz için buradayız
    saygılarımızla...

• 4 silindirli bir araca takılı ve ruhsata işli olmayan sıralı sistem kitin sökülerek bazı ilavelerle V6 silindirli bir motora takılması mümkün müdür? Sağlıklı olur mu? Maliyet ne olur?
  • araca takılı olan kitin markası nedir öncelikle bu konuda ayrıntılı bilgi yazarsanız bizde size daha ayrıntılı bir yardım sunabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANI OTOGAZ

araca takılı olan kitin markası nedir öncelikle bu konuda ayrıntılı bilgi yazarsanız bizde size daha ayrıntılı bir yardım sunabiliriz.
    Kit zavoli marka. 95 model vectra cd'ye takılı. Temmuz 2006'da takılmış. Bunun söküp gereken parçaları ilave ederek 2.5 V6 Vectra CDX'e takabilir miyim. Taksam bile bundaki enjektörlerin veya regülatörün gücü o motorun gereksinimini karşılar mı? Düzgün çalışır mı. Maliyet ne olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avdr -- 27 Aralık 2006; 13:45:06 >
  • biz zavoli kullanmıyoruz ayrıca 4 silindirli bir kiti 6 silindirli bir araca uygulamanız pek mümkün değil,uygulamış olsanız dahi sadece enjektörleri ve multivalf i kullanabilirsiniz diğer geriye kalan bütün parçalar değişmek zorundadır.bunu yapmak yerine yeni montaj yapmak ve elinizdeki kiti çıkma bir kit olarak bir bedele sayıp değerlendirmek daha ekonomik olur...saygılarımızla.

ANI OTOGAZ
  • Gazlı sistem yaptırmak için en uygun araç sizce hangi araçtır...
    Bikaç alternatif önerebilirmisiniz
  • GTI motoru olmayan benzinli tüm araç grupları uygundur..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

GTI motoru olmayan benzinli tüm araç grupları uygundur..
    Fiat tempra aracımda Zavoli sıralı sistem mevcut. heryönüyle memnunun fakat bir konu haricinde; seyir halinde giderken boşa attığımda devir gezinmesi oluyor (800- 1500 devir civarı) rölantide park halinde harhangi bi sorun yok taktırdığım yer sorunu bulamadı rölanti motorundan olabilir dediler fakat benzinde böyle bişi yok serviste bilgisayara bağlatıp baktırdım herhangi bir arıza vermiyor.Bunun sebebi nedir acaba beni bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: fedolo

Fiat tempra aracımda Zavoli sıralı sistem mevcut. heryönüyle memnunun fakat bir konu haricinde; seyir halinde giderken boşa attığımda devir gezinmesi oluyor (800- 1500 devir civarı) rölantide park halinde harhangi bi sorun yok taktırdığım yer sorunu bulamadı rölanti motorundan olabilir dediler fakat benzinde böyle bişi yok serviste bilgisayara bağlatıp baktırdım herhangi bir arıza vermiyor.Bunun sebebi nedir acaba beni bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler!!!

Alıntıları Göster
    sizin aracınızda arkadaların dediği gibi rolanti motorunun arızalı olabilir.bir de arkadaşlarımızın montaj anında manifolta enjektör memelerinin takıldığı yerden hava almaktadır.bir diğer olasılık eksosz veya manifolt jontanızın hava alabilir...firmamıza aracınızla gelirseniz biz size yardımcı oluruz...teşekkürler...

ANI OTOGAZ

• quote:

sizin aracınızda arkadaların dediği gibi rolanti motorunun arızalı olabilir.bir de arkadaşlarımızın montaj anında manifolta enjektör memelerinin takıldığı yerden hava almaktadır.bir diğer olasılık eksosz veya manifolt jontanızın hava alabilir...firmamıza aracınızla gelirseniz biz size yardımcı oluruz...teşekkürler...

ANI OTOGAZ

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcgayver06

Teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    Anacak ben Marka ve model bazında bi cevap bekliyorum eğer mümkünse tabi..
    Mesela mercedes 200C Pejo 406 yada 18 Passat gibi 4 çeker sınıfındanda olabilir.(Özellikle marka model motor hacmi)
    LPG nin Sorunsuz ve çok iyi uyum sağladıpı bi hedef gösterirseniz. Ona yönelmek istiyorum.
    Cevabınız için şimdiden teşekkür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcgayver06

Anacak ben Marka ve model bazında bi cevap bekliyorum eğer mümkünse tabi..
    Mesela mercedes 200C Pejo 406 yada 18 Passat gibi 4 çeker sınıfındanda olabilir.(Özellikle marka model motor hacmi)
    LPG nin Sorunsuz ve çok iyi uyum sağladıpı bi hedef gösterirseniz. Ona yönelmek istiyorum.
    Cevabınız için şimdiden teşekkür.

Alıntıları Göster
    Volkwagen passad,Bora,Reno clio,Hyundai,Peugeot gurubu araç markaları bunlara uygundur.Ayrıca motor hacminin yada araç torkunun hiçbir önem yoktur önemli olan aracın enjektör biçimidir...

ANI OTOGAZ

• hyundai exel 1992 model aracım var sabah çalıştırırken lpg de 4-5 kez marşa basınca çalışıyor yaz kış aynı sorunla karşılaşıyorum aküm yeni bujıler yeni sorun nedir . araç birde sürekli motor suyu eksiltiyor motordan ve hortumlardan radyatörde delik ve kaçak yok sebebi nedir
    açıklamalarınız için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: islaks

hyundai exel 1992 model aracım var sabah çalıştırırken lpg de 4-5 kez marşa basınca çalışıyor yaz kış aynı sorunla karşılaşıyorum aküm yeni bujıler yeni sorun nedir . araç birde sürekli motor suyu eksiltiyor motordan ve hortumlardan radyatörde delik ve kaçak yok sebebi nedir
    98 honda civic 1.6 ies aracıma lovato fast marka sıralı kit taktırdım şu andaki hesabıma göre 100 km de 14,5 lt lpg tüketmiş.Şehir içi çok fazla gaza yüklenmeden kullandım.Aracım benzinde iken 10.4 lt yakıyordu.Sizce bu normal mi? Buna nasıl çözüm bulabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: islaks

hyundai exel 1992 model aracım var sabah çalıştırırken lpg de 4-5 kez marşa basınca çalışıyor yaz kış aynı sorunla karşılaşıyorum aküm yeni bujıler yeni sorun nedir . araç birde sürekli motor suyu eksiltiyor motordan ve hortumlardan radyatörde delik ve kaçak yok sebebi nedir
    aracınızın su kaçırıyor olabilir bu su kaçırma nedeni ya su T leri yada regülatörün su girişlerinden kaynaklanabilir.acil olarak servisinize başvurmanızı öneriyoruz çünkü sorun deam ederse jontayı yakabilir.saygılarımızla.
    ANI OTOGAZ

• quote:

aracınızın su kaçırıyor olabilir bu su kaçırma nedeni ya su T leri yada regülatörün su girişlerinden kaynaklanabilir.acil olarak servisinize başvurmanızı öneriyoruz çünkü sorun deam ederse jontayı yakabilir.saygılarımızla.
    ANI OTOGAZ

Alıntıları Göster
    anormal bir yakım tüketimi söz konusu servisinize başvurmanızı öneriyoruz ...
  • quote:

anormal bir yakım tüketimi söz konusu servisinize başvurmanızı öneriyoruz ...

Alıntıları Göster
    İlgilendiğiniz için teşekkürler'Umarım bu sorunu halledebilirim
  • Birşey daha sormak istiyorum.Lpg dolumu yapılırken diğer arabaların deposu çok hızlı dolarken benimki çok daha uzun bir sürede doluyor.15 milyonluk gazı nerdeyse 5-10 dk içerisinde alıyor.Bu neden olabilir.
  • Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum..
    Anlaşılan Wolsvagen grubundan bi seçim yapacağım.
    Station Passat düşünmüştüm zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: klimaks27

98 honda civic 1.6 ies aracıma lovato fast marka sıralı kit taktırdım şu andaki hesabıma göre 100 km de 14,5 lt lpg tüketmiş.Şehir içi çok fazla gaza yüklenmeden kullandım.Aracım benzinde iken 10.4 lt yakıyordu.Sizce bu normal mi? Buna nasıl çözüm bulabiliriz.

Alıntıları Göster
    2000 model ford focus ambiante güvenlik paketli aracıma lovato lpg taktırdım çok memmunum, 45 lik simit depo taktılar
    49 ytl doluyor (litresi 1460 ytl ) 37 lt alıyor. Tamamı şehir içinde 355 km yol yaptım (100km 9.4 litre, kilometrede 138 bin lira yakıyor.malatya da bir litre AYGAZ gaz 1.460 ytl) sizce normal mi? iyimi ne dersiniz

Ancak şehir içinde arabam biraz hantallaştı şehirler arasında iyi aslında, ama düz yolda 150 km/saat den fazla hız yapmıyor. Tahminen şehir arasında 90-95 bin lira yakacak nasıl iyi mi

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.