selamlar beni 89 model 200 e mercedes var henuz 130 000 de.sıralı sistem tüp taktırmayı düşünüyorum fakat bazı tamiriciler sıralı sistemın uymayacagını söylediler bana yardımcı olursanız sevinirim bde düz tüpte hangi markayı onerirsiniz şimdiden teşekkürler...lgp arabanın özelliklerini etkiler mi klima gbi
arkadaşım ben çivtfar mercedese zavoli taktırdım.çok memnunum.gazlımı benzinlimiş belli deyil
quote:
Orjinalden alıntı: ANI OTOGAZ
GTI motoru olmayan benzinli tüm araç grupları uygundur..
Bu ne demektir ALLAH aşkına, GTI motorlu araçlara takılmıyormu? Burada yazdıklarınızı bir çok kişi okuyor vatandaşı yanlış yönlendirmeyin.
GTI = grand touring injection kısaltmasıdır. VW ve Peugeot un yoğun kullandığı bir yakıt besleme sistemidir.
Zaten mesajın başı ofsayt bırakın reklam yapmayıda faydalı olmaya çalışın bilmiyorsanızda yazmayın. Markaların aksam listesine bakarsanız GTI araçlarında olduğunu görebilirsiniz.
Şu anda yapılamayan araçlar direct injection araçlardır.
Manıfolt çıkışı plastik olan araçlarda yaşanıyonuş bu sorun diye okuyoruz forumlardan...
Benim teknik bilgim biraz zayıf..Benim 1999 model Palio 1.4 EL marka tek nokta enj. otomobilim acaba plastik manifoltlumu ,metal mi ? cevabınız için şimdiden teşekkürler...
ewet bende katılıyorum.. bende bu manifolt patlatma olayını bilmek istiyorum.. bende de 89 model bmw 3.16i var.. bazı araçlarda oluyo bazılarında olmuyomuşçç bu aracın tekniik özelliklerine mi yoksa aracın kullanımına mı bağlı??? şimdiden teşekkürler..
Manıfolt çıkışı plastik olan araçlarda yaşanıyonuş bu sorun diye okuyoruz forumlardan...
Benim teknik bilgim biraz zayıf..Benim 1999 model Palio 1.4 EL marka tek nokta enj. otomobilim acaba plastik manifoltlumu ,metal mi ? cevabınız için şimdiden teşekkürler...
arkadaşlar 98 Broadway Rni aracım var üzerinde 1,5 yıllık voltran marka lpg takılı. lpg de sorun yok ama benzinde stop etme, rolantide düzensizlik, çekişte yığılma kasılma vb. şikayetlerim var. Araç tekliyor gaza bastığımda yığılıyor ayağımı gazdan çekerken biraz devirleniyor.neden kaynaklanıyor ve çözümü nasıl olur. yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler
Arkadaşlar bugun itibariyle Tartarini marka sıralı sistem LPG taktırdım,bu işin eğitimini Hollandada almış usta montaıjını yaptı aracım 98 model ve otomatik vites daewoo lanos bu modellerde daha doğrusu 98 model(eski sıralı sistem) coktan püskürtmesi olan sıralı enjeksiyonlu araçlarda titreme sorunu yaşanıyor ve önüne şuan için geçilemiyormuş... Gülü seven dikenine katlanır az yaksın ama varsın titresin napalım :) Bilgilerinize...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme