Şimdi Ara

Tüm Birleşenler Birden Isınıyor ve pc garip ses çıkartıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Yardıma ihtiyacım var öncelikle sorunu anlatayım ilk olarak film izlerken başıma geldi pc acayip kasmaya başladı ve ekran kartı fanı hızlı dönmeye başladı ve pc acayip kastı şaşırdım kasıcak bi uygulama yoktu pc de hemen ctr alt del yaptım cpu kullanımı %100 dü hemen işlemlere baktım ve service.exe kullanıyordu cpuyu hemen işlemi sonlardırdım ve pc normale döndü başta pek takmadım sonra darksiders 2 ye girdim ve kulaklıgı takıp oynamaya başladım allahtan kulaklıgın şarjı bitti pc gene alev gibi olmustu ve takır tukur ses geliyordu kasadan kasanın yan kapak acık neden geldiğini anlamadım başta ekran kartı sandım hemen pc yi kapattım ve tekrar çalıstırdım ve bu sefer acılısta ekran kartı,ram ısınmaya bşaladı işlemcide core contact sogutucu var son devirde çalısıyor onun için o ısınmadı sonra işlemlerden bu sefer kapatmadım ve gene baya ses gelmeye başladı pcden ekran kartının fanı durdurdum gene geliyordu sonra işlemci fanını elimle hafif oynattım ses kesildi galiba yüksek devirde dönünce hepsi ses yaptı kasa bu sorun sizce neden kaynaklanıyor bu service exe nedir bulundugu klasor kullanıcı Adı/appdata/romaning klasorunda olusturulma tarihinde 1 saat önce yazıyor daha önceden böyle sorun yaşamıyordum yardımcı olursanız cok sevinirim

sistem
    amd phenom x4 955
    zotac gtx 560 ti
    corsair 2x 2 gb ram
    wd 500 gb hdd
    ocz 750 w psu
    asus m4a785D-m pro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lTheNightMarel -- 29 Ağustos 2012; 2:34:29 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.