Şimdi Ara

Tüm BMW modelleri ile ilgili sorunlarınızı paylaşın. Sorunu birlikte çözelim. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
6.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı olsun ben de 3 hafta kadar önce aynı araçtan satın aldım, fiyatı dediğiniz gibi uygun, dezavantajımız 1 yıl içinde kasa değişikliği olacak
    bunun dışında bmw farkıyla keyifli sürüşler
  • Arkadaşlar bence çok iyi seçim yapmışsınız. A3 e 20 bin tl fark vermek çok saçma olurdu. BMW'nin en düşük serisi olsa da 1 serisinin içininde insana kalite hissini verdiğine inanıyorum. Audi kullanan arkadaşlar bozulmasın. Kasası bence A3 ten çok daha klas duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 20 Aralık 2010; 18:39:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantaylan
    hayırlı olsun ben de 3 hafta kadar önce aynı araçtan satın aldım, fiyatı dediğiniz gibi uygun, dezavantajımız 1 yıl içinde kasa değişikliği olacak
    bunun dışında bmw farkıyla keyifli sürüşler

Sanada iyi keyifli sağsalim sürüşler. Yeni kasanın bir süre yanından geçilmez zaten. 6 sene sonra indirimde yenileriz artik
  • @gbriel : çok teşekkürler, aslında 20 bin tl fark yok aynı donanımda, fiyat farkı a3 de 1.4 turbo olduğu için ortaya çıkıyor. Yoksa a3 1.6 otomatik le bmw 116 nın kampanyasız fiyatı kafa kafaya oluyordu.

@tyler durden : haklısın arkadaşım 6 sene sonra inşallah kampanyalı fiyattan alırız güzeldi

arkadaşlar bir de benim sorum olacak 97 oktan benzin alıyorum, sebebi satın alırken satış elemanı böyle söyledi, 95 almamız mümkünü? çünkü 95 oktan alsak daha az yakabilir diye düşünüyorum bununla alakası var mı ?
  • daha az yakar ancak performans düşüşü olacaktır.. her ne kadar yakıt yapısı gereği oktan arttıkça yanma zorlaşsada önemli olan yakıtın ne kadar patladığıdır.. ondan benzinli tüm modellerde "kesinlikle" 97 oktan tavsiye edilirken aynı şekilde dizellerde de katkılı Diesel tavsiye edilmektedir..

kendi aracımda benzin lambası yandıktan sonra ve yaklaşık olarak lamba yandıktan sonra bi 45 - 50km daha yaptıktan sonra çeyrek deponun altında bilerek deneme amaçlı kırsal motorin aldım.. almaz olaydım.. hem siyah duman attı hafif oranda hemde performans gözle görülür oranda düştü... dizel araçların siyah duman atmalarının sebebi ya enjeksiyon sistemindeki bir arızadan ya da kalitesi düşük yakıttan meydana gelir..

o yüzden siz siz olun markanın önerdiği şey ne ise onu alın..

• merhaba öncelikle geçmiş olsun aracınız 89 model m20 motor bir kere krank dişlisi kırılmaz motor yanmaz neyse şimdi lütfen soracaklarıma cevap verin aracınız çalışıyor gaz yemiyor demişsiniz araçta hararet varmıydı araçtan çok rahatsız edici bir ses geldimi eger bu dediklerim olmadıysa kesinlikle oyalanıyorsunuz lütfen hemen cevap verin
  • ustam kolay gelsin öncelikle.. şimdi bnm sana sormak istediğim birkaç şey var..

geçen hafta yeni bir cep telefonu aldım.. HTC Desire HD..

şimdi bizim araçlara telefon uygulaması yapılıyor biliyorsun.. ancak "Genel GSM Bağlantısı" alırsak bunun kiti iPhone'a uyumlu geliyor.. Amerika'da da bunun dışında Blackberry kiti mevcut.. şimdi bnm sana sormak istediğim sorular şunlar:

1) elinde bu modele uygun (HTC Desire HD) araç kiti var mı?

2) yoksa yurtdışından temin edebilir misin?

3) telefonun boyutları iPhone'a göre büyük.. iPhone 3.5" ekrana sahipken benim telin ekranı 4.3".. yani kiti yoksa bile nasıl uydururuz? uydurabilir miyiz? boyutlarının bir fotosunu koyayım sana belki bir fikir edinirsin...

Tüm BMW modelleri ile ilgili sorunlarınızı paylaşın. Sorunu birlikte çözelim.

4) eğer uydururuz diyorsan, BMW'de direk iDrive üzerinden kullanmak, Range'de de eskiden araç telefonu varken sim kartı takılması davası gibi bir sistemle değilde direk telefonu iDrive gibi bağlayabileceğimiz bir sistem var mı? uydurur musun?

5) eğer OK dersen 5'i de alınca her iki aracımı da getiricem... birde uydururum yaparım dersen ortalama bir fiyat çekersen sevinirim..

X) konu ile alakasız bir soru ve son soru.. bnm Range'in (2010 VOGUE) havalı amortisörlerinin fiyatlarını bir söylersen sevinirim.. (önlerin tanesi - arkaların tanesi olarak tekli fiyat halinde)

• Acemiyim de . 116i nin iPod teyp bağlantısı için nasıl bir kablo gerekiyor. Aux falan diyor. Kablo mü almak lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyler___durden

Acemiyim de . 116i nin iPod teyp bağlantısı için nasıl bir kablo gerekiyor. Aux falan diyor. Kablo mü almak lazım?

iDrive bölümünde konu ilgili bilgiler var.. biraz araştırırsanız bulursunuz..

http://forum.donanimhaber.com/m_44136943/tm.htm
  • bizim yetkili serviste yaptıgımız uygulama araç kiti olmayan araca yeni bluetoot kiti takıp ona uyumlu telefon listesine bakmaktı elinizdeki hazır telefona göre bi kit bulabilirmiyiz bakıyorum ancak bu şuanda çok mümkün gözükmüyor piyasada ona uyumlu kitler vardır ama piyasa olunca oda sıkıntılı sordugunuz parçalara gelince bana aracın şase nosunu atarsanız yardımcı olabilirim
  • 116 için gerekli malzeme kablo seti ve araca tanıştırılması fiyat konusunda haber bekliyorum yalnız aracınızda giriş yeri varmı yoksa takamazsınız
  • hocam walla iDrive ile ilişkili bir şekilde çalışmayacaksa zaten BT fln yaptırmanın bir anlamı yok.. teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bmwciusta
    116 için gerekli malzeme kablo seti ve araca tanıştırılması fiyat konusunda haber bekliyorum yalnız aracınızda giriş yeri varmı yoksa takamazsınız

Hocam diger konudan bakip bir Aux kablo ile hAllettim Eyvallah sAgolasin.
  • @tyler durden bu kol dayamanın altındakı aux girişine bulduğun kablo ile hangi cihazdan müzik dinliyorsun konuyu tam takip edemedim?

bir de sana bir kaç sorum olacak,1-) araçtan indiğin zaman ve kapıları kilitlediğin zaman camlar açık kalmışsa anahtar üzerindeki tuşlardan biriyle mi camlar kapanıyor? 2-) 97 oktanmı alıyorsun aracı hiç yüksek süratlere çıkarıp zorladınmı? rodaj diye bi mesele hala varmı bana fazla yüklenme dediler, araç 100 e kadar sakin fakat 100 den sonra hızını alınca çok daha rahat bi şekilde hızlanıyor gibi geldi bana ne dersin?
  • quote:

@tyler durden bu kol dayamanın altındakı aux girişine bulduğun kablo ile hangi cihazdan müzik dinliyorsun konuyu tam takip edemedim?

bir de sana bir kaç sorum olacak,1-) araçtan indiğin zaman ve kapıları kilitlediğin zaman camlar açık kalmışsa anahtar üzerindeki tuşlardan biriyle mi camlar kapanıyor? 2-) 97 oktanmı alıyorsun aracı hiç yüksek süratlere çıkarıp zorladınmı? rodaj diye bi mesele hala varmı bana fazla yüklenme dediler, araç 100 e kadar sakin fakat 100 den sonra hızını alınca çok daha rahat bi şekilde hızlanıyor gibi geldi bana ne dersin?

1) anahtarınızdaki BMW logosuna uzun süreli basarsanız camlar, varsa sunroof, varsa elektrikli katlanan dikizler kapanmaktadır...

2) rodaj meselesi eskisi gibi olamasada var..

3) BMW 97 oktan benzin kullanımını önermektedir.. çünkü;

Azami güç: BMW 1 Serisi modelinde kullanılan benzinli motorlar 98 oktan süper benzin ile optimum verim sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.Motorlar RON 91 tipi yakıt ile de çalışabilir ancak, bu durumda, performans düşerken, yakıt tüketimi artacaktır.

sitede tüm modellerin teknik verileri altında böyle bir uyarı var

• techzone teşekkürler..
  • quote:

techzone teşekkürler..

Diğer sorulara sanırım yanıt verildi. Aux kablosu ile iPhone dan müzik dinliyorum hocam. Daha sorusu iPhone müziklerini araba hoparlörlerine veriyorum.
  • Arkadaslar bazi araclarin arkasinda M yaziyor.M paket oldugunu biliyorum sadece.bu paket neleri iceriyor.sadece M suspansiyon ve M direksiyonmu baska neler vardir.her M direksiyon iceren aracta arkada yazarmi.
  • M logosu sonradan taktiriliyor.. hicbir m paket bmwnin arkasinda m logosu olmaz gercek m serileri haricinde....

M paket M serisi olmayan ancak M serilerinin iç ve dış aksesuarlarıyla amortisör, jant gibi seçeneklerini satın alabileceğiniz bir pakettir.. bu pakete modeline göre;

-M görünümlü dikiz aynaları
    -M koltuklar (beli saran sert yapılı spor koltuklar)
    -M süspansiyon (M serilerindeki süspansiyon ile aynıdır)
    -M logolu spor deri direksiyon
    -bazı modellerde M logolu vites topuzu
    -M tamponlar, marşpiyerler yer almaktadır..

M modellerle M paket aynı şey değildir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone
    M logosu sonradan taktiriliyor.. hicbir m paket bmwnin arkasinda m logosu olmaz gercek m serileri haricinde....

M paket M serisi olmayan ancak M serilerinin iç ve dış aksesuarlarıyla amortisör, jant gibi seçeneklerini satın alabileceğiniz bir pakettir.. bu pakete modeline göre;

-M görünümlü dikiz aynaları
    -M koltuklar (beli saran sert yapılı spor koltuklar)
    -M süspansiyon (M serilerindeki süspansiyon ile aynıdır)
    -M logolu spor deri direksiyon
    -bazı modellerde M logolu vites topuzu
    -M tamponlar, marşpiyerler yer almaktadır..

M modellerle M paket aynı şey değildir..

Tesekkurler dostum o zaman m pakete gerek yok:)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.