Şimdi Ara

Tüm BMW modelleri ile ilgili sorunlarınızı paylaşın. Sorunu birlikte çözelim. (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
6.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar ben 2005/2008 arası bmw 520d almak istiyorum.bu modelli araç kullanan arkadaşlardan yardım istiyorum.bu aracın ne tip sorunları çıkıyor?masrafları ağır mı?
    sizce nelere dikkat etmeliyim.örneğin 170bin km den sonra şanzımana mı yada 150binde turbo değişmişmi değişmemişmi yada belli bir kmden sonra kronik rahatsızlığı varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bmwciusta kullanıcısına yanıt
    SLM USTAM .. @bmwciusta bende 1999 model 3.28 BMW e 46 var.. sorunum hava sıcakken güneş ısısından dolayı bazan klima, sanruf, direksiyon kumandaları çalışmıyor..hava serinkenb sıkıntı yok..birde motor sıcakken şanzuman arızaya düşüyor..stop edip çalıştırınca düzeliyor.. elektriksel bir arıza var sanırım.. gösterge panelinden yada sigorta kutusundan oalbilir diyorlar ama sivasta servis olmadığından güvenemiyorum.. bu konuyla ilgili tecrübesi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim.. selamlar
  • bmwciusta kullanıcısına yanıt
    520 i mi daha ekonomik ve kullaanışlı yoksa 520 d mi 2006 mo @bmwciusta el birde 320 ile 520 arasında ne fark var yakıt kullanım masraf felan acaba?
  • Sorulara cevap verilmiyor ki :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasso331

Sorulara cevap verilmiyor ki :-)

Adam (bmwciusta) en son 3 yıl önce girmiş başlığa :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.