Bildirim
Tüm BMW modelleri ile ilgili sorunlarınızı paylaşın. Sorunu birlikte çözelim.
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
sadece BMW mi? yoksa BMW - Land Rover fln da var mı? -
Ben hemen sorayim, gerci uzaktan cozumu olabilecek gibi bir sye degil ama sansimizi deneyelim.
Benim aracta frene dokundugumda, basmiyorum bile ayagimi fren pedalinin ustune koyuyorum 50-70 km arasinda hafif bir titreme hissediliyor direksiyonda. Frene sert basinca sorun yok, daha yuksek ve daha alcak hizlarda sorun yok.
Diskler egrilmis degisti, ayni olay devam ediyor. Yalniz diskler degisirken adam bana dedidiki sizin bushing ler eskimis (Turkcesini bilmiyorum sozluk: burc diyor) ben diski degistirsem de titreme devam edebilir dedi. Bu bushing denilen parca boyle bir soruna yol acar mi gercekten. -
berkcim bushing dediğin olay zıvana anlamınada geliyor.. zıvanada iki ucu açık boru demek.. belki sana bushing diyen usta direksiyon körüğü ya da direksiyon kutusu ile ilgili bir şeyler demiş olabilir... onu bi baktır.. -
techzone..evet range rower ve land rower var buyrun -
İsmail Usta hayırlı olsun...Tecrübeni forumdaki BMW ve Land Rover sahiplerine yardımlarınla yantısmanı bekliyorum:)
İyi forumlar. (Buğra) -
quote:
Orijinalden alıntı: berk984
Ben hemen sorayim, gerci uzaktan cozumu olabilecek gibi bir sye degil ama sansimizi deneyelim.
Benim aracta frene dokundugumda, basmiyorum bile ayagimi fren pedalinin ustune koyuyorum 50-70 km arasinda hafif bir titreme hissediliyor direksiyonda. Frene sert basinca sorun yok, daha yuksek ve daha alcak hizlarda sorun yok.
Diskler egrilmis degisti, ayni olay devam ediyor. Yalniz diskler degisirken adam bana dedidiki sizin bushing ler eskimis (Turkcesini bilmiyorum sozluk: burc diyor) ben diski degistirsem de titreme devam edebilir dedi. Bu bushing denilen parca boyle bir soruna yol acar mi gercekten.
aracınıze39 ise bahsettiginiz sorun üst tabla burçlarından olabilir fakat takılan parçanında hatalı oldugunu çok gördük burda yapılması gerekenler sırasıyla burç degişimi sorun gitmezse garantiden disklerin degişimidir iyi akşamlar
-
guzel.. ben sadece reklam amacli bir msj oldugunu dusunmustum... ilgili we alakali bir usta oldugunuzu gosterdiniz.. aramizda "USTA" olarak her zaman yeriniz wardir...
ben arac ve donanim secimi konusunda yardimci oluyorum sizde servis acisindan yardimci olursaniz cok ekmek yersiniz..
tkrr aramiza hosgeldiniz.. :) -
quote:
Orijinalden alıntı: TechZone
berkcim bushing dediğin olay zıvana anlamınada geliyor.. zıvanada iki ucu açık boru demek.. belki sana bushing diyen usta direksiyon körüğü ya da direksiyon kutusu ile ilgili bir şeyler demiş olabilir... onu bi baktır..
Cevap icin tesekkurler. Yok bu suspansiyon sisteminde olan bir parcaydi. Aslinda parcanin ne oldugunu biliyorumda ismini bilmiyorum. Boyle metal icinde plastik olan bir parca. Icine bir kol baglaniyor. Cok asindiginda bosluk olusuyormus ve titreme yapabiliyormus. Adamin aciklamasi bu sekilde idi. -
quote:
Orijinalden alıntı: bmwciusta
aracınıze39 ise bahsettiginiz sorun üst tabla burçlarından olabilir fakat takılan parçanında hatalı oldugunu çok gördük burda yapılması gerekenler sırasıyla burç degişimi sorun gitmezse garantiden disklerin degişimidir iyi akşamlar
Arac e85 kasa Z4. Garanti flaan yok tabi. Dedigim gibi diskler zaten degisti ama sorun bitmedi. Gerci cok buyuk bir sorun degil zaten, sadece ayagimi frene koyunca oluyor, azicik daha bassam yok oluyor titreme. Bu arada diskleri degistiren adam hissedemedi bile titremeyi, bunda hissedilir bir sey yok dedi. Neyse sorun daha buyurse o zaman dediginiz gibi burclar ile ise baslayacagim.
Tesekkurler. Umarim faydali bir konu olur burasi. -
quote:
Orijinalden alıntı: TechZone
guzel.. ben sadece reklam amacli bir msj oldugunu dusunmustum... ilgili we alakali bir usta oldugunuzu gosterdiniz.. aramizda "USTA" olarak her zaman yeriniz wardir...
ben arac ve donanim secimi konusunda yardimci oluyorum sizde servis acisindan yardimci olursaniz cok ekmek yersiniz..
tkrr aramiza hosgeldiniz.. :)
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim...Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım -
quote:
Orijinalden alıntı: britony
İsmail Usta hayırlı olsun...Tecrübeni forumdaki BMW ve Land Rover sahiplerine yardımlarınla yantısmanı bekliyorum:)
İyi forumlar. (Buğra)
Teşekkür ederim Buğracım..Arayı fazla soğutma -
quote:
Orijinalden alıntı: berk984
quote:
Orijinalden alıntı: bmwciusta
Arac e85 kasa Z4. Garanti flaan yok tabi. Dedigim gibi diskler zaten degisti ama sorun bitmedi. Gerci cok buyuk bir sorun degil zaten, sadece ayagimi frene koyunca oluyor, azicik daha bassam yok oluyor titreme. Bu arada diskleri degistiren adam hissedemedi bile titremeyi, bunda hissedilir bir sey yok dedi. Neyse sorun daha buyurse o zaman dediginiz gibi burclar ile ise baslayacagim.
Tesekkurler. Umarim faydali bir konu olur burasi.
Öncelikle konunun faydalı olacağını düşünüyorum çünkü bu tarz bir konu göremedim forumda...Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım.
Sorunla alakalı aklıma gelen bir diğer şey ise, acaba disklerin altına gelen porya bilyalarının yüzeyi düzgün bir şekilde temizlendi mi?? Bu çok önemlidir. Buna da baktırmak gerekli. İşlemi yapa usta bilir. Bir sorun isterseniz.
-
Selam arkadaslar aracım henuz 1000kmlik. İlk defa BMW kullanıyorum çok guzel çok memnunum ama 100 km hıza cıkınca yolda sanki yalpalama yapıyor, direksiyon aniden sağ sol yapıyor ve sanki arac kontrolu o anda kaybedip tekrar toparlıyor. Normalmidir?
Kardeşimde dün aracı kullandı o da aynı şeyden bahsetti. Yorumlarınızı bekliyorum... -
Ayrıca çok güzel bir konu olacak eminim. Umarım desteginiz kesilmez ve BMW sahipleri için referans bir paylaşım olur... -
merhabalar öncelikle size daha sonra herkese iyi günler aracınızın hangi kasa oldugunu yazarsanız daha saglıklı bilgi paylaşımı saglarız -
araç 2011 model e90 kasa. yeni aldım... -
herkeze selam, yaklaşık 2 hafta önce kosiflerden bmw 116 otomatik siyah joy edition aracı satın aldım, extra olarak 17 jant ve piyano black iç kaplama var. Aracı satın almadan önce oldukça kararsızdım, audi a3, golf ve bmw 1 arasında gidip geldim. 3 aracı da test ettim ve bmw 1 in sürüşüne hayran kaldım. Sormak istediklerim ilk olarak benzin tüketimini kontrol altına alamıyorum. Aslında aracı satın alırken bunun başıma geleceğini biliyordum,fakat şu anda ortalama tüketim 13.8 litre sizce fazla değilmi? henüz 2 defa depoyu fulledim ve range 400 km den fazla göstermedi, genel olarak trafikde olduğum ve aracın yeni olması yakıt tüketimine etki eder mi diye düşünüyorum? Diğer sorum aracıma shark anten tabirim yanlış olabilir kusura bakmayın, orjinal olarak taktırmak istiyorum maliyeti ne kadar olur? son olarakda 97 oktan benzin almam söylendi 95 oktan araca zarar verirmi?
şimdiden yardımlarınız için teşekkürler..
-
95 Model 3.20 aracım bile ortalama 12 litre yakıyordu şehir içinde..O biraz fazla görünüyor. Bir baktır derim.
Hatta şu anda kullandığımız Volvo s40 t4 dahi 12-13 litre şehir içi ortalamayla kullanılıyor. Bilgi olsun diye belirtmek istedim. -
verdiğin bilgiler için teşekkürler, eğer böyle devam ederse baktırmayı ben de düşünüyorum
Benzer içerikler
- bmw x3 kronik sorunlar
- bmw şase sorgulama
- n47 motor
- bmw triger zinciri değişimi fiyatı
- bmw 520i paket sıralaması
- bmw 120 fiyat listesi
- bmw i4 fiyat
- bmw i3-elektrikli fiyat
- bmw jeep 2024
- bmw fiyat listesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X