Şimdi Ara

-------------TÜM CITROEN MODELLERİNE KROM AKSESUAR TEMİN EDİLİR--------------

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
9.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROBINHOOD -- 18 Aralık 2011; 19:12:33 >

• Yeni kasa C5 için kelebek camları ile beraber 6 parça cam çıtası var mı?
  • C4 Picasso 5 Koltuk için cam çıtası var mı?
    Bu 7 koltuklu olan Grand C4 Picasso'dan farklı, arka kapıda aşağı doğru bir eğim yapıyor, aşağıdaki resimde görebilirsiniz.

• bu citalari kendin mi yapiyorsun yoksa biryerden mi alıyorsun.yukarıda kendim imal ediyorum diyorsun da.....internette bircok yerde senin sattıklarını zaten satıyorlar.

• Makyajlı C4 sis farları için resimdeki gibi krom çerçeve varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tspeedy -- 22 Temmuz 2009; 13:52:45 >

• slm citroen bx için neler var acaba aslında bana arkasına rüzgarlık lazım ama :D aksesuar pek bulunmuyor bu arabaya:S zamanının dünyada en çok satılan modeli ama:S nedense türkiyede pek yokmuş:S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayrıca başlığı değiştir istersen. Çünkü tüm Citroen modellerine krom aksesuar temin etme şansın yok.

Örneğin Citroen C5-II (2005 - 2008)

Ben ömrümü yedim bu arabanın kromları için ama yok kimse üretmiyor ya da üretemiyor.
  • quote:

Ayrıca başlığı değiştir istersen. Çünkü tüm Citroen modellerine krom aksesuar temin etme şansın yok.
    Ben ömrümü yedim bu arabanın kromları için ama yok kimse üretmiyor ya da üretemiyor.

+1
    Picasso icin de yok.
  • 2009 C5 aracım içib cam çıtası (6 parça olması gerek) ve kapı eşiği kromu düşünüyorum. Parçaların fotolarını eklemeniz mümkün mü?
  • Marka vs bilgisi var mı? Veya web sitesi?
  • ömrümü yedi şu cam çıtaları ne var ki kelebekleri de yapsalar da rahat rahat kullansak havamız olsa
  • 2008 C5 kapı eşiğinde ne yazıyor, Citroen, C5 yada boş mu? Ayrıcas kargo ücreti kime ait? Saygılar..
  • ben hem çıta hem de kapı altı eşiği yaptırdım. çıtalar hem güzel hem kötü oldu karar veremedim, kapı eşiğinde c5 yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yavuz

Ayrıca başlığı değiştir istersen. Çünkü tüm Citroen modellerine krom aksesuar temin etme şansın yok.

Size katılıyorum başlığın adı değişmesi gerekiyor bende her seferinde heycan ile açıyorum.
  • Katılmamak elde değil, bende yeni c4 exclusive krom çıtalarını özelden sordum, yokmuş. Orijinal kromlu sis farı çerçeveleri serviste tanesi 250 TL civarı. Yan sanayi üretim bekliyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: M.T.A

quote:

Orijinalden alıntı: Yavuz

Size katılıyorum başlığın adı değişmesi gerekiyor bende her seferinde heycan ile açıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.