Şimdi Ara

TÜM FORUMUN ÇÖZEMEDİĞİ KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen ay yeni bir notebook aldım bugün televizyona bağlayıp film izlemek istiyorum ama hdmi kablosunu televizyona bağladığımda televizyondan ses gelmiyor bilgisayardan ses geliyor fakat bana uzak kaldığı için ses yeteri kadar yüksek gelmiyor. Farklı hdmi kablosuyla da denedim televizyonun diğer hdmi girişlerini de denedim televizyonun ayarlarıyla da oynadım olmadı bi el atın da halledelim şunu

• up
  • HDMI ile bağlandığınız da ses çıkışını da seçiyor musunuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • slim_dante kullanıcısına yanıt
    bilgisayar üzerinden mi?
  • Evet. Ses ayarlari kısmından kontrol ettiniz mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu mu şimdi tüm forumun çözemediği konu ? Sizin gibi üyelerin banlanması lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• galiba bağlantı için bir aparata usb ses kartı ve de bir program desteği gerekiyormuş incelemedim ama bi bak derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH Başarı Hikayeleri Ana Konu
    6 yıl önce açıldı
    Eski konu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hdmi ile bağlantı yapıldıysa extra aparat lazım değil görüntü ses aynı anda aktarılır siz tv ile bağlantı yapınca yüklenmemiş sürücü oluyomu ona bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dfk24

Bu mu şimdi tüm forumun çözemediği konu ? Sizin gibi üyelerin banlanması lazım.
    Yok işte böyle dikkat çeksin giren baksın hemen çözülsün diye boş yapıyor işte.

• Haha! Çözümü iq 0.001 kadar basit. Ama açıklamayacağım. Varsın ölümsüzleşsin bu konu

Bu arada....Sevgi neydi ?
  • bütün yöntemler denmin ancak çözülememiş sorun olarak değerlendirm için alternatif bir metod önerdim
    deneteim masası ses ayarları gir kayıttan yürüt seknesinde hdmı logosunu sağtıkla varsayılan olarak kullan yapmışsındır zaten filan zannı ile önermiştim yapmadıysan yap
    başlık çok uğraşılmış ama çözüm bulunamamış gibi duruyo da

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.