Bildirim
Tüm gece uyumayıp
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
olmaz -
uyku öncesi ders çalışmanın hiçbir verimi yok. bunu bilimsel olarak açıklamışlardı bize. uykuyu kafandakileri boşaltmak için daha doğrusu b düzene koymak için uyuyorsun. sen tüm gece yani uyku öncesi kendini derse verirsen zaten dolu ve karmaşık olan kafana hiçbişey sokamazsın. en iyisi sabah kalkar kalkmaz çalışmak. fark edersin işe yarıyor. -
gündüz çalışamıyorum ama şu gzl yazdan arta kalan günlerde.. -
nezaman girceksin önümüzdeki yılmı ondan sonramı ben lise 3 de hiç çalışmadım össye falan lise sona geldik şimdi çok çalışcam diyorum ama hala tık yok bakalım ne yapıcaz -
quote:
Orjinalden alıntı: Nuri Alço
nezaman girceksin önümüzdeki yılmı ondan sonramı ben lise 3 de hiç çalışmadım össye falan lise sona geldik şimdi çok çalışcam diyorum ama hala tık yok bakalım ne yapıcaz
2009 öss ye giricem -
tamam ozaman dershane başlar başlamaz çalışmaya başlıyoruz 2009da öss yi kazanıyoruz -
quote:
Orjinalden alıntı: alyanki
uyku öncesi ders çalışmanın hiçbir verimi yok. bunu bilimsel olarak açıklamışlardı bize. uykuyu kafandakileri boşaltmak için daha doğrusu b düzene koymak için uyuyorsun. sen tüm gece yani uyku öncesi kendini derse verirsen zaten dolu ve karmaşık olan kafana hiçbişey sokamazsın. en iyisi sabah kalkar kalkmaz çalışmak. fark edersin işe yarıyor.
ben de uykudan önceki 10dk ile ilk uyandığındaki 10dk çok etkili diye biliyorum yanlış mı biliyorum ?? -
8 inde sınavım var onun için panik yapıyorum bende zaten yoksa bnmde çalışacağım yok
eet inş kazanırız -
quote:
Orjinalden alıntı: gzmlee
8 inde sınavım var onun için panik yapıyorum bende zaten yoksa bnmde çalışacağım yok
eet inş kazanırız
bizim sınavları haziranda yaptılar yaw bişey olmaz kötü sınıfa düşersende yükselirsin ama bi tempo tutturup çalışmaya başlamak lazım
-
bende 2009 öss ye girecem dershane başlayana kadar bi program yaptım ama ona da uyamıyom tam inş dersane başlayınca adam gibi çalışmaya başlarım -
quote:
quote:
eet inş kazanırız
bizim sınavları haziranda yaptılar yaw bişey olmaz kötü sınıfa düşersende yükselirsin ama bi tempo tutturup çalışmaya başlamak lazım
evet ya kesinlikle ama ben bu sene çok çalıştım kendimi fazla hırpaladm o yüzden tatil başlayınca dağıtttım biraz oysaki ne planlarım vardı ağustos oldu hala yeni yeni başlıyorum geç kaldık sanki :S
-
quote:
quote:
quote:
eet inş kazanırız
evet ya kesinlikle ama ben bu sene çok çalıştım kendimi fazla hırpaladm o yüzden tatil başlayınca dağıtttım biraz oysaki ne planlarım vardı ağustos oldu hala yeni yeni başlıyorum geç kaldık sanki :S
kazanırız ya rahat ol ama gevşek olma dershane başladıktan sonra tempolu bi çalışma tuttur arttırarak devam et bu iş tamamdır. şahsen ben böyle yapıcam
-
NASIL OLSA KAZANAMICAKSIN BOŞ VER SEN TAKIL BURALARDA -
quote:
quote:
quote:
quote:
eet inş kazanırız
kazanırız ya rahat ol ama gevşek olma dershane başladıktan sonra tempolu bi çalışma tuttur arttırarak devam et bu iş tamamdır. şahsen ben böyle yapıcam
-
kaaç haziran bu öss yaa osym açıklamamış hala galiba sınav takvimini??
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X