Şimdi Ara

TÜM LEGENDLER BURADA TÜRKÇE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Legend 1 The Demon of Spirit - The Chaotic Battle Field
    Yer:
    Ho Nam macerası:
    Ruhun kötü ruhunun olduğu efsane 1i — karmakarışık muharebe alan ödülü:
    [Tanışma mektubu] tanımlama:
    [Savaşçıya refakat et] ejderha kalesinde karşıla, ve ejderha lordunun cinayetinin hakkında bul.

Legend 1 The Demon of Spirit - Truth of the Incident
    Yer:
    Ho Nam macerası:
    Ruhun kötü ruhunun olduğu efsane 1i — olması beklenen ödülün gerçeği:
    [Mektup] tanımlama:
    Ejderha kalesinde [Genç Seo]'a [Tanışma mektubu]u getir.
    Muhabbet: Sen, büyük ejderha lordunun cinayetini araştırmayı istersin? Hmm... İyi. Ben, tam olarak neyin olmuş olan olduğunu bilmem, ama sen, genç Seo'ya konuşmaya gitmeliydin. Senin, genç Seo'ya verebildiğin bir tavsiye mektubu buradadır. O, sana konuşmayacak, eğer sen, ona bu mektubu göstermezsen.
    Legend 1 The Demon of Spirit - Beginning of the Investigation
    Yer:
    Ho Nam macerası:
    Ruhun kötü ruhunun olduğu efsane 1i — araştırma tanımlamasının başlangıcı:
    Ejderha kalesinde [Lord Sagun]'a mektubu getir.
    Muhabbet: Ben asla, benim annemin, benim babamı öldürdüğüne inanamadım. O gerçekten, onu sevdi. Orada, bunun hepsinin arkasında bir komplo olmalıdır. Lütfen onun masumiyetini kanıtlamam için bana yardım et. Sana çok fazla teşekkür ederim. Lütfen lord Sagun'a bu mektubu teslim et, ve dikkatli şekilde onun, neye dediğini dinle. Senin yardımın için teşekkürler

Legend 1 The Demon of Spirit - The Ability Test
    Yer:
    Ho Nam macerası:
    Ruhun kötü ruhunun olduğu efsane 1i — yetenek test ödülü: [Ejderha masası]; 2000 altın;
    [Tecrübe] 2330 tanımlama:
    İskoçya'nın dağlık bölgesinde bulunan ve ejderha kalesinde [Lord Sagun]'a onlara dönen [Vahşi taklitçinin içkisi]in 10 şişesini getir.
    Rica edilen madde:
    [Vahşi taklitçinin içkisi] x-10 muhabbeti: Genç Seo, sana yolladı? Ben hala, ilk olarak senin becerilerini test etmeye ihtiyaç duyarım, bu işin önemi yüzünden. Ben, senin, anladığını umarım. Sen, senin, ava bazı vahşi taklitçileri gidebildiğini düşünür müsün? Senin, vahşi taklitçileri yendiğin kanıt olarak lütfen 10 vahşi taklitçinin içkisini getir
    Legend 1 The Demon of Spirit - Understanding the Truth
    Yer:
    Ho Nam macerası:
    Ruhun kötü ruhunun olduğu efsane 1i — gerçek tanımlamasını anlamak:
    İskoçya'nın dağlık bölgesinde [Kutsal doktor]u karşılayarak ejderha lordunun cinayetinin hakkında bul.
    Muhabbet: İyi. Ben, benim, bu işi tamamlaman için sana güvenebildiğimi düşünürüm. Bu olayın, toplamak için sert olan birçok sırrı var. Büyük ejderha lordu, onun sadece, girmiş olabildiği bir yer olan gizli odada öldürüldü. Bayan şakayık, hiçbir istisna değildi. Fakat diğer taraftan, cinayetin gününde, o, büyük ejderha lordunun ölü vücuduyla odadaydı. Üstelik, onun, herhangi bir dövüş sanatı becerisi yok. Bir kadının eğitim olmadan, ejderha lordu olan onun kocasını öldürebildiği inanılmazdır, tek bir iz veya işaret olmadan. Ben, bu olayı araştırman için seni isterim. Bayan şakayık, şimdi otoriteler tarafından tutuklamanın altındadır, bundan dolayı sen, onu karşılayamayacaksın. İlk olarak kutsal doktorla buluş, İskoçya'nın dağlık bölgesinde. Eğer sen, bu ejderha tabletini taşırsan, o, sana bir şeyi söyleyecek.

Legend 1 The Demon of Spirit - Request for the Medicine
    Yer:
    Ho Nam macerası:
    Ruhun kötü ruhunun olduğu efsane 1i — rica eder, ilaç ödülü olduğu için: 2000 altın;
    [Tecrübe] 3080 tanımlama:
    [Gri ayının safrası] İskoçya'nın dağlık bölgesinde [Kutsal doktor]a 10'u getir.
    Rica edilen madde:
    [Gri ayının safrası] x-10 muhabbeti: Sen, lord Sagun tarafından yollandın mı? O sadece, onun gerçekten, güvendiği birisine ejderha tabletini verir. Ben, üzgünüm, ama ben, şu an çok önemli bir deneyin ortasındayım. Sen lütfen, bekleyebilir misin? Hmm... O, gariptir... Bu, olamaz... Ben, nereye yanlış gittim? Ah! Ben, bazı gri ayının safrasında koymayı unuttum! Sen lütfen, şimdi beni bazı gri ayının safrasına alabilir misin? Ben, bizim ilk olarak, karşıladığımız zaman bu kadar iyiliğe yapmak için sana sormak için öyle üzgünüm, ama sen lütfen, bana yardım edebilir misin? Sen lütfen, acele ettirebilir misin? Yolu izle, ve sen, dağın tepe kenarının yakınında gri ayıları bulabileceksin. Lütfen benim için 10 gri ayının safrasını al. Ben hala, ne çeşit dövüş sanatının, ejderha lordunu öldürmek için kullanıldığını diyemem. Gerçeği keşfetmek için, biz, yeniden kendinin olduğu yaşlı ona Bayan şakayığa arkada sahip olmaya ihtiyaç duyacağız. Ben geçen sefer, onu gördüm, ben hatta, onun nabzını alamadım çünkü onun iç enerjisi, öyle anormaldi. İnanmak için serttir, ama böyle bulgulara sebep olabilen tek beceri, geçmiş on iki kötü ruhun biri tarafından kullanılan biridir. Bu, ruh bölücü becerisi olarak bilinendi, Kima'ya verdi — ruhların kötü ruhu... Eğer benim farzlarım, doğruysa, sen, kötü ruhun hapına ihtiyaç duyacaksın. Ama sen sadece, deli doktordan onu olabileceksin. Ben hem de, kötü bir ruhun hapını yaratmanın nasıl olduğunu bilirim, ama ben, yapamam çünkü o, kullanmak için yasaklanan birçok malzemeyi gerektirir. Lord Sagun, deli doktoru izlemektedir, bundan dolayı onun yeri için ona sorar. Bayan şakayığın ruhunu iade ederek, ben, bizim, bu cinayetin en büyük esrarını çözebildiğimize inanırım.

Legend 1 The Demon of Spirit - Finding Clues
    Yer:
    Ho Nam macerası:
    Ruhun kötü ruhunun olduğu efsane 1i — ipuçlarını bulmak, ödüllendirir:
    3000 altın tanımlama:
    Ejderha kalesinde [Lord Sagun]'dan [Deli doktor]u etrafta bul.
    Muhabbet: Sen, ciddi misin? Kutsal doktor, on iki kötü ruhtan bahsetti? Sonra Bayan şakayık, on iki kötü ruhun yeniden dirilmesinin hakkında doğruydu! Ama onlar bütünüyle, ölü olmalıydı... Bu, nasıl olabilirdi... Uzun bir zaman önce, on iki kötü ruh aniden, bizim huzurlu kıtamızda gözüktü... Onların güçleri, herhangi birisinin, hayal etmiş olabildiğinden daha kuvvetliydi. Çeşitli bölgelerde kötü kuvvetler, bu şeytanlara taptı, ve köyleri yağmaladı. Onun kudretli gücünde büyük ejderha lordu, büyük bir tuzağa onları çekti, ve onları katletti. Herkes, onların, ölü olduğuna inandı... Ve onlar şimdi, dönüyor? Deli doktor, güney ovalarda yaşar, ama ben, onun bataklık alanının yakınında, tıbbi malzemeler arıyor olduğu şimdiden o itibaren duydum. O, savaşa ait sanatçıları beğenmeyen tuhaf bir adamdır. Uzun bir zaman önce talihsiz bir olaydan dolayı bütündür... Savaşa ait bir sanatçının karısı, dönemsel bir hastalıkla teşhis edildi. Savaşa ait sanatçının, deli doktora gittiği ve onu tedavi etmesi için ona sorduğu. Rağmen bütün deli doktorun gayretinden, savaşa ait sanatçının karısı hala, vefat etti. Savaşa ait sanatçı, onun karısının ölümünden dolayı çok kızgın oldu, ve intikam için onun öfkesinde doktorun karısını öldürdü. Trajik, o değildir? O olaydan sonra, ben, deli doktorun, bütün maceracılar ve savaşa ait sanatçılardan nefret ettiğini duydum. Ama, eğer sen, suikastçıları öldürürsen, o, deli doktorun aklını değiştirebilirdi.

Legend 1 The Demon of Spirit - Preparing for the Confrontation
    Yer:
    Ho Nam macerası:
    Ruhun kötü ruhunun olduğu efsane 1i — karşılama ödülüne hazırlık yapmak: [Tecrübe] 5000;
    5000 altın tanımlama:
    [Suikastçının çetelesi]in, ejderha kalesinde [Lord Sagun]'a İskoçya'nın dağlık bölgesinde bulduğunu getir.
    Rica edilen madde:
    [Suikastçının çetelesi] x-1 muhabbeti: Ben, suikastçıların, İskoçya'nın dağlık bölgesinde hem savaşa ait sanatçılar ve asil olmayan kimselere saldırıyor olduğunu duydum. Öyle, suikastçıları yenmek sadece, deli doktoru memnun etmeyecek, ama hem de asil olmayan kimselerin emniyetini garanti edecek. Ben, onlardan, suikastçının çetelesini hangisinin taşıdığını bilmem. Bundan dolayı sen, onun, her neyi onu bulmayı aldığını yapmalısın. Eğer sen, çeteleyi elde edersen, bana döndü. Bu arada, ben, deli doktoru takip etmek için başka bir yolu aramayı deneyeceğim. Oh... Sen, onu aldın? Biz, deli doktorun aklını değiştirmeseydik bile, biz, asil olmayan kimseler için büyük bir işi yaptık. Ben, toplumun şahsında sana teşekkür ederim.

Legend 1 The Demon of Spirit - The Gift
    Yer:
    Ho Nam macerası:
    Ruhun kötü ruhunun olduğu efsane 1i — hediye ödülü:
    [Tecrübe] 6200 tanımlama:
    Zehir bataklığında İskoçya'nın dağlık bölgesinden [Deli doktor]a 10 [Döneğin hançeri]i getir.
    Rica edilen madde:
    [Döneğin hançeri] x-10 muhabbeti: Oh, ben hem de, bazı yeni bilgiyi elde ettim. Ben, deli doktorun, döneklerle bazı sıkıntıya sahip olmak olduğunu duydum. Anlaşılan, dönekler geçenlerde, ejderha kale bölgesinin yakınında gözüktü. Para için, onlar, kadınlar ve çocukları kesmeye tereddüt etmez, ve dehşet verici kötülükleri yapmaz. Onlar, bu karadan sürgün edilmelidir. Biz, dönekleri çıkardıktan sonra, eğer biz, deli doktora kanıtı getirirsek, o, onun aklını değiştirebilirdi. Ben üstelik, bir an önce, Bayan şakayığın bulunduğu yerini buldum. Yine de, problem, odur, kötü ruhun hapının, onun ruhunu yeteri kadar iade etmek olmadığıdır. Ben, onun, ne üzerinde onun aklı olduğunu bilmem, ama eski bir savaşçı, onda bir sihri koydu. Sihrin olduğunu çıkarmak, sen, eski savaşçıyı öldürmeye ihtiyaç duyarsın, ve eski savaşçının kılıcını almak. Eski savaşçının kılıcı ve kötü ruhun hapını elde etmekten sonra, Bayan şakayığı karşılar.

Legend 1 The Demon of Spirit - The Proposition
    Yer:
    Ho Nam macerası:
    Ruhun kötü ruhunun olduğu efsane 1i — teklif ödülü: [Kötü ruhun hapı]; [Tecrübe] 11000;
    5000 altın tanımlama:
    Zehir bataklığında [Deli doktor]a 10 [Karakurbağasının karaciğerini zehirle]i getir.
    Rica edilen madde:
    [Karakurbağasının karaciğerini zehirle] x-10 muhabbeti: Sen, suikastçıları sildin? İyi! Onlar, yok edilmeliydi! Oh... Sen hem de, dönekleri sildin? Haha... Sen, hayli faydalısın! Anyways, burada sana ne getirdiğim?... Ne?! Sen sadece, bazı suikastçılar ve dönekleri çıkardın, ve sen, bunun için sorarsın?! Sen, kötü ruhun hapını istersin? Hiçbir yol! Kötü ruhun hapları, öyle güçlüdür ki, bu dünyada sadece onların 3ü vardır. Eğer sen gerçekten, onların birini istersen, benim, senin için bir teklifim var. Sen, neyi yapacaksın? Eğer sen, korkarsan, senin, nereye geldiğine dön. Senin, bağırsakların var. Ben, sana hapı vermeyi düşüneceğim, eğer sen, beni bazı zehre alırsan, karakurbağasının karaciğeri midir. Ama ben, senin sadece, tüm şeyin hakkında unuttuğun ve bıraktığını tavsiye ederim. Senin asla, olamadığın gibi bir zayıf kimsenin olduğu bir şeydir. Hahaha... Oh! Vay... Etkileyici. Ben, sana kötü ruhun hapını vereceğim. Sen, onu hak ettin.

Legend 1 The Demon of Spirit - Restoring her Spirit
    Yer:
    Ho Nam macerası:
    Ruhun kötü ruhunun olduğu efsane 1i — onun ruh ödülünü iade etmek: [Tecrübe] 15000; 8000 altın;
    Kötü ruh, mızrak tanımlamasını alıkoyur:
    [Eski savaşçı]ı öldür, ve İskoçya'nın dağlık bölgesinde [Bayan şakayık]a [Eski savaşçının kılıcı]ı getir.
    Rica edilen madde:
    [Eski savaşçının kılıcı] x-1 muhabbeti: Ben, neredeyim? Ben, niye buradayım? Sen, kimsin?... Ah... Ben, hatırlarım. Ben, geri alınamayan bir şeyi yaptım... Benim yoksul kızım... Ve benim kocam...... Ben, üzgünüm, ama sen, bana benim kızım için bir iyiliği yapabilir misin?

Legend 1 The Demon of Spirit - Preparing for Battle

Yer:
    Ho Nam macerası:
    Ruhun kötü ruhunun olduğu efsane 1i — muharebe tanımlamasına hazırlık yapmak:
    Ejderha kalesinde [Lord Sagun]'a dön.
    Muhabbet: İnanmak için serttir, ama bende ruh bölücü becerisini atan biri, ölü bütün bu zaman olmak inanılmış olan Kimaydı, ama o, diriltti. Ben, onun, tam olarak henüz buna rağmen kendi olduğunu düşünmem. Benim kocamın, canlı olduğu zaman, o, şeyin bu türünün, olabildiği bana söyledi. O, dedi ki eğer bu, olursa, Kima, onun taraftarlarını feda etmesi için onun kırmızı illüzyon çavuşunu yapacak, ve bir yeniden dirilme töreni var. Ben, sana sorarım, memnun ederim. Lütfen onun gücünü tam olarak iade etmekten onları durdur

Legend 1 The Demon of Spirit - Sealing the Revival

Yer:
    Ho Nam macerası:
    Ruhun kötü ruhunun olduğu efsane 1i — canlandırma ödülünü mühürlemek: [Tecrübe] 1000;
    5000 altın tanımlama:
    Zehir bataklığında [Kırmızı illüzyon çavuşu]u öldürmesi için [Kötü ruh, silahı alıkoyur]u kullan, ve elde etmek [İsim listesi].
    Ejderha kalesinde [Lord Sagun]'a listeyi getir.
    Not: Sen gerçekte, kötü ruhun, silahı alıkoyduğunu kullanmak zorunda değilsin. Sen, kırmızı illüzyon çavuşunu öldürmesi için herhangi bir silahı kullanabilirsin.
    Rica edilen madde:
    [İsim listesi] x-1 muhabbeti: O, olamaz! Kima şimdiden, diriltti? Bu, gerçekten kötüdür. Biz, onu durdurmak zorundayız, yoksa tüm dünya, tehlikede olacak. Biz, uzun bir zaman önce kırmızı illüzyon ordusunu silmiş olmalıydık... Biz, kırmızı illüzyon ordusunu silmesi için savaşçıları toplamalıydık, ama büyük ejderha lordunun, vefat ettiğinden beri, o, onları birleştirmek için sert olabilirdi. Ben, bir iyilik için sana sormaya ihtiyaç duyarım. Ben, senin, bunun için senin yaşamını tehlikeye atıyor olabildiğini bilirim. Ama sen, benim, güvenebildiğim tek olanısın, bundan dolayı lütfen bana yardım edersin. Sen lütfen, ilk olarak kırmızı illüzyon çavuşunu öldürebilir misin? Senin, onun ölü vücudunu aradığın zaman, sen, çok önemli bir dokümanı bulacaksın, bir isim listesi. Sen lütfen, bana ona getirebilir miydin? Hem de, Bayan şakayık, sana bir şeyi vermedi mi? Onlar, kötü ruhun, büyük ejderha lordunun, taşıdığı silahları alıkoyduğudur. Onlar olmadan, sen, kırmızı illüzyon çavuşuyla kavga edemeyeceksin.

Legend 2 The Demon of Poison - Securing the Path
    Yer:
    Sa Chun macerası:
    Zehrin kötü ruhunun olduğu efsane 2i — yol ödülünü emniyete almak:
    322500 altın tanımlama:
    [Zalim silahşörün zırhı] 5'i elde et, ve güney ovalarda [Genel Yong]'a dön.
    Rica edilen madde:
    [Zalim silahşörün zırhı] x-5 muhabbeti:
    Bu alan, zehir klanı tarafından kontrol edilir, ve korkunç kaplan, yönetir. Biz, on iki kötü ruhta bir gözü tutmak için burada dışarı yerleştirildik. Onlar, ejderha lordunun ölümüne kadar hareketsiz oldu. O, onların, yukarıya bir şeye olduğu gibi görünür. Aynı zamanda, zalim silahşörler, liman bölgesini devralmaktadır. Bundan dolayı biz, diğer alanlarla ticaret yapamayız. Senin, ticaret rotasını açması için o zalim silahşörleri çıkardığın acildir. Biz, her zaman personelde kısayız, bundan dolayı biz, olamayız, kendimize çıkamayız. Sana teşekkür ederim. Senin, onları yendiğin kanıt olarak lütfen bana onların zırhlarının 5i'ni arkada getir.

Legend 1 The Demon of Spirit - Meeting with General Yong

Yer:
    Sa Chun macerası:
    Ruhun kötü ruhunun olduğu efsane 1i — genel Yong tanımlamasıyla buluşmak:
    Güney ovalarda [Genel Yong]'la konuş.
    Muhabbet: Senin gayretin içinkötü ruhların teşekkürler. Ama, ben, bu isim listesinin, bizi atmak üretildiğini düşünürüm. Neyse, on iki kötü ruhun yeniden dirilmesinin hakkında söylentilerin, doğru olmak kanıtlandığından beri, biz, hareketi almalıyız... Diğer da, diriltecek olduğu iyi bir şans vardır. Bir knowledgable kişisine seni yöneltmem için bana izin ver. Senin, biraz daha çok tecrübeyi kazandığın zaman, buluş geneline güney ovalarda Yong'u git. Ben, onun, sana yardım edebildiğini bilirim.

Legend 2 The Demon of Poison - Missing Warriors
    Yer:
    Sa Chun macerası:
    Zehrin kötü ruhunun olduğu efsane 2i — kayıp savaşçılar, ödüllendirir:
    Bu bilgi tanımlamasını teslim et:
    Sessiz vadide [Gözcüler]'i bulmayı dene.
    Eğer onlar, şimdiden ölseydi, güney ovalarda [Genel Yong]'a [Gözcülerden anlat]ı getir.
    Muhabbet:
    İyi iş. Ben, benim takdirimi göstermek için altın hazırladım. Şimdi, benim sonraki vazifeme. Ben, benim, zehir klanının faaliyetlerini izlemeyi gönderdiğim savaşçılardan duymadım. Benim, onlardan aldığım son mesaj, zehir klanının, yukarıya bir şeye olduğunu dedi. Son mesaj, sessiz vadinin koyu kırmızı gökyüzündendi. Bakış o alana yayıl ve, eğer onlar, ölmüş olsaydı, sen, şifrelenen raporu bulabilir misin? Tamam. Eğer sen, savaşçıların, ölü olduğunu bulursan, onların ruhları için bir süre dua etmeyi al. Onlar, bana erkek kardeşler gibidir, biz, çok fazla bir arada baştan sona olduk. Sana teşekkür ederim.

Legend 2 The Demon of Poison - Investigation of the Incident
    Yer:
    Sa Chun macerası:
    Zehrin kötü ruhunun olduğu efsane 2i — olması beklenen ödülün araştırması:
    [Demirci Jang] ejderha kalesinde karşıla, ve etrafta bilgiyi topla [Yubec].
    Muhabbet: Bu bilgiyi teslim et

Quest: Legend 2 The Demon of Poison - Rescue
    Yer:
    Sa Chun macerası:
    Zehrin kötü ruhunun olduğu efsane 2i — kurtarma ödülü:
    [Bayan Yulan] [Zehir klanı] ile koyu kırmızı gökyüzünde tutsak edilmiş kimin tutuluyor olduğunu bul, ve ona konuşma.

Legend 2 The Demon of Poison - The Battle
    Yer:
    Sa Chun macerası:
    Zehrin kötü ruhunun olduğu efsane 2i — muharebe ödülü:
    Maddelerin, koyu kırmızı gökyüzü ve buluşta esrarengiz Tombstone]'i yola açmak için sessiz vadide [Zehir klan ustası]ı öldürmekten elde ettiği [Tokma]'ı kullan.
    [Tokma] öldür, ve onun kalbini getir [Genel Yong].

HEPSİ KENDİ EMEĞİMDİR ALINTI DEĞİLDİR YAZIM YANLIŞLARI VE İMAL HATALARI İÇİN ÖZÜR DİLERİM

• kardeşim birkes daha ellerine sağlık sıra story de
  • Allah razı olsun kardeş o kadar uğraşmışsın eline sağlık.
  • hepinize tek tek teşekkür edeiyorum bu akşam yetişirse storyde yapacam ...
    ya modlar questleri legendleri storyleri birlştirimde üst konu yapın ?
  • Vallaha hll olsun her sey icin saol.
    Benim yalnız bi sorum olacak

Legend 2 The Demon of Poison (Investigating the incident)
    Bu gorevde blacksmith Jangla konustum.Tam olarak ne soledigini hatırlamıyorum.
    Yubecle ilgili bi sey bulmam gerekiyo galiba "Yulan's slip"
    Onu nerde bulurum acaba?
  • Yulan slipi bulursan banada haber ver kanka
    ara ara 3 kez yattım bulamadım ama bu sayede nerde ne canavar var kesfettim diyebilirim bi kac yüz pot da gitti tabi ama bazısı tek cakıyo pot basmaya bile fırsatım olmadi :)
  • arkadaşlar nerden hortlattınız bu konuyu ya üst konuyu hic mi gormediniz
  • kardeş çok güzel olmuş ellerine sağlık ama benim bir şikayetim var bu konuda
    anlamadığım görevlerde forumdan senin emeklerine bakıp yardım aldığım oldu saolasın ama
    ingilizce açıklamalarını alıp bir ing-türkçe programla çevirmişsin sanırım o yüzden oyundaki karakterlerin ve yerlerin hatta istenen itemlerin v.b isimlerinide türkçeye çevirmiş program bu biraz görevi çözmemi zorlaştırıyor :(

yani özel isimleri çevirmesen türkçeye inanılmaz bir anlaşırlılık sağlıyacak
  • güzel bi çalışma tebrik ederim ...
  • tüm questler legendler storyler üst forumda werilmişti ama ginede saol... bide 2. legend e baslamak için level kac olmak lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: PrinceOfAsiA

kardeş çok güzel olmuş ellerine sağlık ama benim bir şikayetim var bu konuda
    anlamadığım görevlerde forumdan senin emeklerine bakıp yardım aldığım oldu saolasın ama
    ingilizce açıklamalarını alıp bir ing-türkçe programla çevirmişsin sanırım o yüzden oyundaki karakterlerin ve yerlerin hatta istenen itemlerin v.b isimlerinide türkçeye çevirmiş program bu biraz görevi çözmemi zorlaştırıyor :(

yani özel isimleri çevirmesen türkçeye inanılmaz bir anlaşırlılık sağlıyacak

ewt özel isimleri de çevirmen biraz karıştırdı ama yine de tesekürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.